שרשור לטטניקים!!!!

עידן151

New member
אני נוסע לקורס מדחים מה צריל לביא

אני יודע אלה רשימת הציוד אבל עוד צריך לביא מה היה בסמינר והאם זה קשה כי זה 7 ימים

H a Z a r D

New member
ח-ו-פ-שששש.. עוד יומייםם-----

סוף סוףףףףףף השנה הזאת נגמרה .. השבוע האחרון לא זז לי בכלל!!! בכל מקרה.. אז חופש נעים לכולם.. אממ.. עוד יומיים מדצים!!!!!!! =) מקווה שאתם מתרגשים .. לא התרגשות של פקצים..נו אתם מבינים אותי.. חח בכל מקרה.. אזזזזז ..כולם להגיע עם ראש טובבבבבב!!!! ולפי מה ששמעתי מחברים שהיו בקורס בשנים קודמות זה קורס ממש ממש שווה ומקווה שהשנה שכבת הגיל שלנו תייצג את התואר הזה בכבוד :) חח ולא לעשות יותר מדי שטויות (טוב אולי קצת:) קיץץץץץץץץץץץץ מהנה!!!!!!

קשתונה

New member
עצה לכל היוצאים לקורסים

תביאו יותר מחולצה כחולה אחת, חם, ומזיעים, ומחליפים חולצות כחולות בקצב...במיוחד בעזריקם ובטח שגם בהדסים וכל שאר המקומות. תביאו הרבה חולצות!!!אני למדצים הבאתי 7

Tha ©reep

New member
את יכולה לבקש ממני יש לי מפעל בבית.

אני כל משהו של התנועה מחלק לאנשים

s h e e p i t

New member
מעניין...

מאיפה יש לכם כל כך הרבה חולצות !? טוב... אז אני מבקשת.. אפשר בבקשה ?

קשתונה

New member
המממ אוספים עם הזמן את יודעת

קונים פה קונים שם..חדשה של המושב חדשה של המועצה וכו.... אני בכיתה ט לקחתי חולצות ממדצים שהיו שכבה מעלי... וגם קניתי מהמועצה איזה 3 לפני הסופשנה אז היה לי... וגם היה לי מהאחים...בקיצור לא בעיה להשיג ועומר תסלח לי אבל אתה מסריח

s h e e p i t

New member
זהו ש...

אין ממש איפה לקנות... ואני בתנועה מכתה ד' ובכלל לא נותנים שנה שעברה שלימתי לחולצה והכסף פשוט נעלם... בכלל בתנועה הזאת משלמים על חולצות חופשי ואף פעם לא מקבלים.. גם במסע פלמ"ח שלימתי לחולצה ולא קיבלתי... מזל שיש יום ירושלים פעם בשנה... וחולצה קטנה מכתה ד' !
וכן עומד... אתה מסריח

S a l i t

New member
כיבש רוצה חולצות כחולות?

יש לי איזה 8 והיות ואני לא בין הנמנים לגרעין עודד שנה הבאה לא מפריע לי לתת לך אותן לצמיתות :) ויש עוד זמן עד למדמים ככה שאת לא לחוצה בזמן כמו המדצים נכון? אני בטוח יראה אותך בקרוב you can count on that

s h e e p i t

New member
אני אף פעם לא לחוצה....

רק שאני עוד 3 שבועות בערך טסה... ואני חוזרת יום לפני מדמים...
חיחי

kedeman

New member
תביאי לי את החולצות!!!!

אני מבטיח לספק חולצות לנזקקים אם הם יחזירו לי את החולצות!!!! (דווצ'ה הגנב!!)

s h e e p i t

New member
שי! שקט אתה! היא אמרה שהיא מביאה

לי!! אז תהיה ילד טוב ושב בשקט... יש לך מספיק חולצות...

s h e e p i t

New member
מממ... הייתי אמורה להגיע היום

לערב קולנוע אבל לא יצא לי... אולי מחר אני אגיע לערב קולנוע של יב

מ ו ר ע ל

New member
אני למד"צים הבאתי אחד:)

שלא נדבר על זה שהיום יש לי 20 חולצות בבית שמתוכם עולות עליי רק 3 ואף אחד לא של עמק יזרעאל יש לציין(מאלה שעולות עליי...) יהיה בסדר...:)

חרובי.. כבר אמרתי לך שאתה חתיך? ../images/Emo13.gif

אתה יכול להביא לי את החולצות.. אני לא אתנגד..
אני למד"צים הבאתי די הרבה חולצות מאח שלי, אבל בסוף החלפתי רק 2-3. ועכשף יש לי איזה 4-5 חולצות, ששתיים מהם של הנוער העובד והלומד, ו-2 לפחות לקחתי לאח שלי, ורק אחת, אולי שלי. והבאתי לטטניקיות מהיישוב שלי, ולא היו לי מספיק להביא לשתיהן. חי חי.. משומה, אח שלי החליט לקחת את רוב החולצות שלו. היו לו לפחות 20 ומשהו בארון, ועכשיו אין כלום. האמת, מצאתי חולצה של אשכול, נראה לי אני אאמץ אותה.. וגם שתי חולצות שנתתי לידיד שלי למד"צים, והוא עוד לא החזיר לי אותן, והן של אח שלי... טוף, סך הכל אני מאמצת לו דיי הרבה בגדים, מכנסיים, חולצות, כבר אימצתי שתיים של גרעין סוריקטה. איזה יופי!

shoshiman

New member
הנה:

1)הרבה דאודורנט,עדיף שלא יהיה ספריי כי אז יבקשו כל הזמן:תביא לי ואז הוא יגמר בשניה,מניסיון. 2)עם הקורס הוא איפה שהוא היה אצלי,אז זה ליד הירקון,מסקנה:הרבה זבובים,ז"א תביא אלתוש,וזה יהיה הכרחי,עדיף לשים על עצמך כל הזמן ולא להתקמצן. 3)בקורס הזה אין הרבה בנות,יותר נכון הן ממש במיעוט,ז"א אל תביא איתך ג'ל לשיער,קרם לחות לשיער או וואטאבר,וכל דבר שלא קשור להיגיינה אלא ליופי עדיף להשאיר בבית... 4)תלמד הכל,אל תחשוב כמו הרבה שהיו אצלי בקבוצה,שבסוף מקבלים חוברת עם כלן ההוראות,כי אולי זה נכון לגבי המד"צים,אבל קשה מאוד להראות איך עושים קשר מסוים או כפיתה על גבי דף.... 5)תבוא מורעל! אין הנאה יותר טובה מקרוס כלשהוא,שאתה לא בא מורעל אליו... תתן הכל לקבוצה שלך ואתה תראה שהקבוצה תחזיר לך... ולסיום קצת קיצ'יות,ביום הראשון של הקורס שרנו כולנו את ההימנון וזה היה ממש כמו מכון גריאטרי,וביום השישי לפני שהלכנו,שרנו פשוט בקולי קולות,מדהימה ההרגשה הזאתי.לראות איך כולם מתחברים בסופו של דבר ושאתה הולך הביתה אתה ממש רואה שאתה מכיר את כולם... תהנה

למעלה