שרשור לבוש.

EROTOMANIA

New member
בואי לקייפקוד בקיץ

תקבלי הלם קרוקס. כולם, מתינוקות ועד אנשים בני 100, נועלים קרוקס. זה מבחיל

Small talk

New member
לא צריך לנסוע לקייפקוד

אפשר להישאר פה. לאחותי שבת 3 יש כבר זוג שני של קרוקס (אומנם מזויפות אבל במראה קרוקס, ויש לה ילדים בגן עם קרוקס אמתיות). ולאח שלי יש אמתיות ואת הזוג הישן שלו (הוא הצליח לשכנע את אמא שלי שאחרי שהוא שמר על זוג קרוקס במשך שנה בלי להשמיד הוא יקבל זוג חדש) הוא הביא לסבתא שלי.

AnGeL DoLlY

New member
../images/Emo45.gif

חח נשמהה נשמעת לבושה יפה בשביל מה הפאקינג דלי עם חורים הזה על הרגליים.. אשכרה מפגע תברואתי. ועוד בצבע ירוק!! P:

MaddyD

New member
'סוג של הצהרה

לבוא לברקפסט עם קרוקס' איזה לברקפסט ישבתי ברוזה עם כל הדוגמנים איזה רוזה הייתי במנטל יעני עם כל הדוגמניות והסטילסו עם קרוקס שיזדיינו בתחת כולם לי היה נוח חפרתי כראוי בור .. מה זה בור אין דברים כאלההההההה

use your guns

New member
|בעד||בעד|

אפש לחשוב... אני אלך איך שנוח לי ואיך שבא לי ואני עוד עם קרוקס בצבע תכלת!!! וכולם יכולים לקפוץ לי...

adiss90

New member
רקדנית\סוונטיז סוחט מחמאות:

ג'ינס נמוכים במידה (לא בקו התחתונים-משו), עם חגורה חומה פשוטה גופיה שחורה אלגנטית עם מחשוף מאד נדיב (אשכרה בקו החזיה..), כשהיא מוכנסת לג'ינס בלי שאף אחד ישים לב, מה שגורם לה להיראות כמו בגד גוף מתחת לבגדים. סנדלים גבוהות[לא עקב,לא] קוקו מעט גבוה שרשרת ארוכה ויפה מ-H&M צמיד עדין

סוגשל מאגניב...

טי שירט רחבה לבנה של הראמונז [עם סמל אדום וקצות שרוולים שחורים], שכדי שלא תהיה ארוכה מדי תחובה חלקית ברישול בתוך- שורטס ג'ינס כהה עם שוונצים שרשרת חרוזים שחורים מלופפת כמו צמיד על יד שמאל 2 טבעות כסופות על יד ימין וטבעת כסופה על יד שמאל משקפי שמש שחורים גדולים חיקוי-הוואיינס שחורות שיער פזור

GoOni

New member
פרובוקטיבי-משהו.

רק תחתונים כחולים עם מיני מאוס, כי חם פה ובא לי למות. אתמול: -שורטס ג'ינס קצרצרים ונמוכים מטופשופ. -חולצה לבנה עם פרפרים שחורים ונקודות, ויש גם פרפר כתום מפתיע שכזה מידי פעם. מ-H&M. -הסנדלים החרושים מALDO..

Summer moved on

New member
כלכך אין לי כוח לטריגו' הזהההה

סבא ירוקה בהירה[מתה עליה] טייץ שחור עד קצת מעך הברך. חזייה שחורה ותחתון עם מלא נקודות צבעוניות. צמה. אולסטאר נמוכות כחולות.

aYaLoLy

New member
you cook a little slow../images/Emo71.gif

גי'נס חרוש, סטרפלס אפור ארוךארוך מפול אנד בר, מעליה חגורה חומה עם אבנים כחולות עגילים נתלים של פרפר שרשרת אבן כפכפים ורודים אפורים של דיאדורה שהם אהבת חיי כי הם הכי נוחים בעולם תחתונים לבנים עם הדפס של כבשה חמודה רצח חזיה צבעונית קליפס חיילות

THE ronch

New member
וואי ליגה! אני סטייליש.

(לאסף ואז להופעה--) טופ שחור מהיינס תחתונים שחורים בפסים צבעוניים מוויקטוריה'ס סיקרטס גרבי חצי שחורים מכנס בגזרה ישרה נוטה לסקיני סגול מטיאנטי, תחוב בתוך מגף רוקטדוג שחור (יענטו UGG) גופייה שחורה אוברסייזד לגמרי שרשרת זהב מהממת שסבתא ז"ל נתנה לאמא כשהיא הייתה בת 16 טבעת נישואים של אמאואבא, זהב (הם גרושים :|) תיק גדול זברה שחורלבן לק אדום המוני איפור שחור וצללית ורודה בקצוות

THE ronch

New member
אה! ועגיל גולגולת שאנה ../images/Emo80.gif קנתה לי! ../images/Emo13.gif

אחרי העבודה ושנייה לפני מקלחת

רגליים מג'וייפות מכנס שחור ענק תחתון ורוד חזיה תכלת חולצת בית ספר ירוקה קוקו גבוה עייפות אינסופית...

MaddyD

New member
היום לדאדא

שמלה צהובה בהירה קושרת כזה סרט חמוד במותן נראה לי אולסטאר אני מתלבשת כמו ווירדו לאחרונה אבל מה יש

aYaLoLy

New member
אני טקטסט פוליטי, יהה../images/Emo71.gif

להיום בערב. אין מצב שאני חוזרת בתחושת ערב מבוזבז. לאללאלאלאלאלא שתקפוץ לי, היא וההברזות שלה. סטרפלס חמוד שקניתי היום בפוקס, חצאיתמיני קורדרוי כחולכהה שקניתי לפני שבועיים בערך בנו ניים מגפיים :)-O) שחורות שנחרשו ע"י חצי עולם אבל קניתי אותן היום והם בובה לגמרי. עגילי פרפר אין לי מושג עוד איזו שרשרת, יש מצב פנינים. שיער אסוף בקוקו בלוף כזה

EVE Lights

New member
../images/Emo13.gif

החצאית הזאת מנו ניים, קניתי אותה גם השבוע אבל בשחור
היא מהממת.

../images/Emo41.gifהולכת אח"כ לחבר. עזרה בנות?../images/Emo13.gif.

מלונדון.
אבל אני מתלבטת אם זה באמת מה שאלבש, מה דעתכן? ואיזו שמלה מה2? זו עם הנקודות או החלקה? תודה.

pampkin

New member
החלקה.. והתיק האפור עם הציורים הוורודים[?]

גם הנקודות חמודה לאללה אבל לא עם אף אחד מהתיקים האלה.. זה טו מאצ':)

למעלה