שרשור לבוש.

EVE Lights

New member
לקראת תל אביב.

שיער אסוף בקוקו גבוה גופייה שחורה עם שני פסים לבנים לאורך ועוד פס אחד לרוחב, ובמחשוף (המכובד, יש לציין) יש את אותם פסים, ובין הפס לרוחב למחשוף יש 2 כפתורים שחורים קטנטנים. ממנגו. חזייה שחורה ג'ינס שחור צמוד לרגל למטה אך לא סקיני, מזארה תחתונים שחורים חגורת ניטים 3 שורות מריבולבר גרביים לבנים אולסטאר שחורות עם פאצ'ים צבעוניים שרשרת כסף עם לב משובץ אבנים מדיווה

DIE kvar

New member
נחמד

לשם שינוי באמת מחמיא לגוף שלך או שפשוט רזית ואת נראת יותר טוב

Tin Doll

New member
תהרגי אותי אבל

אני לא רואה שום קשר בין כל הפריטים.... הגופיה והאולסטאר הכי לא מתאימים ביחד

EVE Lights

New member
הממ אין לי כ"כ נעליים אחרות

שמתאימות לג'ינס בגזרה צמודה למטה. ונעלי עקב לא התחשק לי

Mooa-Numi

New member
דווקא נחמד

לשם שינוי מכל הכלום בימים האחרונים ג'ינס שיושב עלי פשוט טוב (מלי קופר) חולצת פולו לבנה יפה כזאת, עם חתיכת בד שנראית כמו טופ ממתחת, גם לבנה. והיא ממש מציאה, כי היא ב20 שקל מתחנה מרכזית ת"א, והיא פשוט נראית.. ממש לא תחנה מרכזית ת"א תחתונים חומות, חזייה לבנה סנדלי טבע נאות שיער פזור שרשרת ורודה עדינה של מאיה, בשני ליפופים עגילי פנינה (למי יש כוח להוריד)

רייל

New member
הומ.

חצאית ירוקה קצרה מעליה שמלה שחורה עם פרחים אפורים כהים שהיא קצת יותר קצרה מהחצאית חזיה לבנה תחתוניםאדומים אני מקווה שעם זה אני יוצאת ושלא אשגע את עצמי שוב וארגיש לא נוח עם הבגדים ואהפוך את הארון שוב. הוא נראה כרגע כאילו הוא עבר מלחמת עולם. אח אח אח.

MaddyD

New member
לקפה נואר/אנדר

עכשיו אני הולכת עם חברות לקפה נואר לארוחת ערב חצאית מיני כחולה כהה קרוקס ירוקות גופיה תכלת עליה גופיה לבנה עם משאיות הכי סתם בעולם אה ועגילים ממש יפים מכסף כז,ה משהו שזור ויותר מאוחר אני פשוט אוסיף איזה סריג מגניב לבן עם עיטורים כאלה, ואפזר את השער לחלוטין הכי שכונה באפים [:

EVE Lights

New member
קרוקס, דנה?! קרוקס?!?!

ממך ציפיתי לא לנעול את המפגע התברואתי הזה :[

MaddyD

New member
למה

הכי כיף להסתובב בין דוגמניות בסטיליסו עם הלוק של 'הרגע ירדתי לקנות ביצים וגם קפצתי למנטל בדרך'

MaddyD

New member
בתאוריה

אבל יעני הוא צורח עלי 'למה קרוקס למההההההההההה' למה ככה כוס אמק

למעלה