שרשור לבוש.

THE ronch

New member
פור דה רקורד-

למאיר היה בית ודי הרבה כסף, וגם אבא שטיפל בו. הוא פשוט היה מטורף על כל הראש

MaddyD

New member
אני יודעת

סבתא שלי אמרה לי שהיא מכירה אותו מילדות

EROTOMANIA

New member
אני שונאת ימי שישי. כל כך.

תוקעים אותי בעבודה עד 9 וחצי ורוצים שאני אגיע ב7 למחרת. ביום שישי. זה פשוט לא יאומן. מילא אם הייתי זקנה בת 90 אבל אני בת 20 וזה לא שאני יושבת בבית כל היום. המסיבות קוראות לי!! רר. שכחתי שאני לא בשירשור קיטורים... גופיית סבא לבנה עם הדפס של רוקסי על הציצי ג'ינס קצת רחב ומתרחב בסוף, כהה חגורה שחורה של אלמנט כרגע יחפה אבל נראה לי שאנעל אולסטאר שחורות. האתניס נקרעו לי :[ אחרי 3 או 4 שנים של שירות מעולה.

EVE Lights

New member
נסיכה ויקטוריאנית מוכה.

שיער אסוף בגולגול מאחורי הראש, מייד יפורק ויהפוך לשיער פזור גופייה שחורה עם מחשוף ממש לא רע ממנגו, עם 2 פסים דקים לבנים לאורך הגופייה ובמחשוף יש את אותם פסים. בלי חזייה חצאית מיני שחורה ישרה מרנואר הגרביונים האלה
(לא להתייחס למכנסיים, סתם מדדתי מקודם וצילמתי) חוטיני רשת שחור ומקדימה יש את הארנב של פלייבוי באבנים קטנטנות כאלה מגפיים שחורים עם פרווה למעלה מאלדו שעון סווטש כסוף על יד שמאל קולר ניטים עבה על הצוואר. ניגוד מוחלט אבל אני אוהבת (ומלא זמן לא לבשתי אותו. אולי זה יהיה רמז דק?.. ) זהו :)

MaddyD

New member
לטי מארקט ולאכול איפשהו

אני נראת כמו איזה ילדה שלא קלטה שסקיני זה הדבר ג'ינס ישן לאללה מתרחב, אני נראת כל כך מצחיק קרוקס ירוקות סטרפלס חום שער מעפן פרצוף מעפן משקפי שמש חם לי תחת ואין לי כח

LimiMimi

New member
חשה מגניבה.

חזיה משובצת עם סנופי גופיה חומה ג'ינס של אח שלי.
רק לקרוע אותו בברכיים והוא מושלם. חבל שזה לא יקרה לעולם עגילי חישוק קטנים טוב זהו. ;[

הלו

מכנס עד הברך, שחור עם פסים אפורים ועם חגורה שהיא קשירה כזו גופיה שחורה עם מחשוף ופפיון בצד טופ תכלת תחתונים לבנים עם תותים כפכפים שחורות הייתי בטימרקט וקניתי תחתונים לי ולשחר :) וראיתי את שחר (over sharing) נראה לי!

OverSharing

New member
חחח כן ונראיתי כמו קקה:)../images/Emo103.gif

אני כזה "ממ תמר אני מכירה אותה!" חח אבל לא היה לי נעים להגיד לך היי:< [הכושית שהייתה איתי זאת אחותי:p חח]

MaddyD

New member
יו איזה שעה הייתן

לא שמישהו כאן יודע איך אני נראת אבל הייתי ב12:30 עד 14:00 כזה עם קטנטונת מאמי ועוד אחת גבוהה ג'ינג'ית טוב לא ראיתי אף אחד לדאבוני אבל קניתי דברים מאמי

OverSharing

New member
אני יודעת איך את נראית..../images/Emo103.gif

ראיתי אותך פעם על 63:) הייתי מאיזה אחת ורבע עד.. קצת אחרי. לא קניתי כלום, האתכזבתי לאללה

greeneye

New member
יו!

אני חושבת שראיתי אותך! די בהיתי..ואז קלטתי שאני בוהה, ואמרתי לעצמי שזו נראית לי את..ואז הלכתי. ובדיוק כשהגעתי ראיתי את תמר ו..נראה לי שת שחר אבל היא עמדה עם הגב אליי אז לא ראיתי, יוצאות הטימרקט..

OverSharing

New member
חח כן תמר אמרה לי שהיא ראתהאותך../images/Emo103.gif

אבל אני לא שמתי לב.. סורי!

greeneye

New member
מיצ-קיצ

-סוגשל קוקו בלוף בלי שביל כזה..עם קליפס..אני מוגבלת וקשה לי להסביר. -משקפי שמש בצבע שחור על הראש -עפרון שחור -עגילים צמודים אך ענקיים של אבן בורדו. -חזיה לבנה עם תחרה -גופיית בייסיק של גברים בצבע לבן [ארוכה כמו טוניקה] -טי שירט עם שרוולים קצת נפוחים וצואר עגול ופתוח לאללה, בירוק עם ציורים של אייפודים צבעוניים, רואים את הכתפיות של הגופיה -סיכת פרח אדומה עם כפתור צהוב באמצע שעשיתי בעצמי מבד.. -טבעת של פרח בתורכיז ובאמצע אדום, מאבנים כאלה, מתאילנד. -תחתונים לבנים עם תותים!
-ג'ינס סקיני אפור -גרביים נמוכות לבנות -אולסטאר אפור עכבר -תיק שק מבד-ניילון בורוד עם פרחים לבנים שאחשלי קיבל בסופר במקום שקית קניות, משהו שתורם לאיכות הסביבה. קול!

OverSharing

New member
קריר בחוץץץ:) איזה כיף../images/Emo103.gif

מיני ג'ינס-שחור כזה? כזה. תחתונים לבנים עם פרחים ורודים בהירים ופו הדב וגומי ירוק חזייה לבנה טופ שחור סטרפלס שחור מקופל מבצבץ מלמטה סריג דקדק עם צווארון מאוד פתוח, פסים אפור-כחול שיער מוזר טבעות רגילות שאריות איפור בעיניים

moruush

New member
../images/Emo90.gifקפצתי עם אחי לרננים

סתם כי אני אחות חמווווודה טוניקה עם 3 כפתורים , ו2 כיסים למטה של פ&ב - בתכלת שורטס אופוויט אולסטאר [WTF, ממתי אני עם אולסטר?!
] שיער פזור DKNY הירוק

Mooa-Numi

New member
סבבה

מכנסיים כחולות קצרות מTNT שאני חורשת עליהם את חיי חולצה לבנה מתמנון, שיש לה כפתורים עד הציצים והיא וי כזאת? בטח יש לזה שם ואני לא מבינה. חזייה לבנה. תחתונים חומות בהירות. שרשרת שלי. קוקו, שביל בצד, עדשות טבע נאות על הרצפה. זהו, מינימלי..

למעלה