שרשור לבוש.

Oo The Gush Oo

New member
עכשיו חזרתי מדני.

היה לה יומולדת עם בית ריק, עוד מוקדם אבל כולם כבר חתכו אז שיהיה. חזייה לבנה גופיית סבא לבנה שרשרת חרוזים עם שלושה שלבים בגווני חום-כתום תחתונים חומים סקיני ג'ינס כהה עם הדפס של פרחים בחום-זהב-כתום בצ אחד למעלה כפכפים תנכיות (בסוף גם תקעתי קפוצ'ון חום מעל כי ניהיה קר) פשוט ויפה

Liraz 6q

New member
טרילילי

בישולים ונקיונות של שישי בבוקר מכנס קצר כחול של אינטימה גופיית ספגטי של אינטמה בצבע שחור נעלי אצבע שורות גולגול של פרחות ואיפור מרוח תכף יוצאות לשנקין טיי'ץ שחור 3/4 גופייה לבנה ומעליה גופייה ירוקה מאותו הסוגכ שקניתי אתמול נעלי פלטפורמה שחורות שיער פזור ותיק פסים ירוק לבן שקניתי
ואחותי היפה ההריונית תלויה לי על היד חח

Oo The Gush Oo

New member
הוציאו לי חצי שן עכשיו!

טופ אפור עכבר של היינס גופיית סבא לבנה תחתונים לבנים מכנס קצת אפור עם פסים לבנים בצדדים של פומה

../images/Emo203.gifיוצאת קצת

לפני שעתיים שכבתי במיטה ולא היה לי כוח לכלום, כלום! עכשיו בא לי לצאת ולא להשאר בבית ולהפסיק לחשוב עליו ג'ינס מלוכלך חחח אבל אין לי אחר אז לא נורא נכבס אחרי שאני אחזור גופיה שחורה צעיף סגול גולגול מבולגן כזה משקפי שמש כפכפים שחורות אני מקווה שהמצברוח ישאר לי, אבל קשה לי להאמין כי בשבוע הזה הוא הכי לא יציב שאפשר אבל יהיה בסדר

פףף.

כרגע סתם גופיית סבא לבנה ושורטס ג'ינס בהיר. לא מעניין. אתמול, לעומת זאת, לבשתי- שורטס ג'ינס כהה עם שוונצים [מאז תחילת הקיץ, ולא כולל פגישות עם המשורר האידיוט, לא יצא לי ללבוש מכנסיים שאינם שורטס] חולצת רולינג סטוונס חומה סטלנית, בה הלשון מלקקת נייר גלגול [שגנבתי-קלות מהדוכן שלי] שרשרת כסופה עם דקה עם גולגלת קטנה. ו...אממ...זהו, בעצם. אבל הייתי מההה מגניבה! וזה טוב.
בואו לקנות אצלנו. הא.

shachari

New member
בית .

מכנס קצר שחור גופית סבא לבנה של ווליום צמיד ארוך ארוך שחור קוקו מבולגן יחפה וחוסר מצב רוח /= שבת שלום

:O

עכשיו הלבוש נובע מההרגשה שהפכתי לתרבותית עאלק. כי אני קמתי בכל ימות השבוע ב6 בבוקר והתלבשתי במיוחד לכבוד בצפר [לא פיג'מה], ועשיתי קוקו ושמתי עפרון שחור. התחלתי להרגיש יותר מדי כמו בנאדם סעמק. ג'ינס גזור עצבני חולצת בצפר קודם הפוכה משקפיים שיער בלגןןן ונעליים קרועות יאי כיף

היי

ככה אומרים לי;פ, זה לא בכוונה כזה, יעבור לי אולי בהמשך, אבל אני לא עויינת אני בנאדם נחמד מאד

LimiMimi

New member
חח יו אני כלכך במקום שלך

בעבודה שלי תמיד יש לי את ההערות האלה כמו שלך ציניות אדישות עלק ואז תמיד יש אחד שאומר לי "יו את כזאת צינית" "יו את כזו אדישה" ופתאום לא נעים כזה

stink

New member
מקודם בעבודה

ג'ינס בהיר תנכיות גופיה חומה ואז טישרט בז' פשוט משו

aYaLoLy

New member
לא מדים!!!!!!!!!!!!!111111

שמלה כתומה, תחתוני פסים כחול לבן וכפכפים!

אפשר מה שאתמול?

חצאית אפורה-כחולה כזה קצת מעל הברך, ממש חמודה תחתון פסים צבעוני למדיי, לא זוכרת באיזה צבעים סנדל-כפכף לא ברור כזה צמיד ברגל גופיה שחורה ממש יפה שקשה לי לתאר אותה>: שרשרת עם נעל צבאית עליה[?] צמה חמדמדה איפור חזיה שחורה

MaddyD

New member
מאמי

סקיני כזה שהפך להיות גדול עלי, סנדלים חומים חולצת תל אביב העיר - נתתי למאיר שקל. חבל שהוא מת שער פזור תיק 2 פרחוני מאמי לאללה..

למעלה