שרשור לבוש!

יאללה בא לי

ג'ינס כהה ישר חולצת שלושתרבע פסים חום כהה-חום בהיר עם צווארון V מעליה סווטשירט אדיר פסים חום-לבן עם ציורים של ציפורים כאלה מצחיקות וקפוצ'ון וכיסים מזארה נעליי סירה חומות תספורת חדשה :)

נדמה לי

שכבר לבשתי לפני כמה ימים בדיוק אותו דבר.
חולצה מכופתרת ארוכה, אוובר-סייזד לגמרי, עם פסים עבים בסגול-בהיר ואפור-כהה מתחת גופייה שחורה עם תחרה במחשוף, שרואים קצת מלמעלה חצאית ג'ינס כהה שרשרת כסופה עם גולגולת גרביים לבנים אולסטאר שחורות נמוכות עם פסים סקוטיים לבנים טבעות כסופות רגילות שיער פזור אתמול בלילה, לבאר. השותפה וחברה שלה, 2 לסביות עם נטיות בוצ'יות-משהו, היו קצת בשוק. שזה מוזר, אבל גם די הגיוני בהתחשב בזה שלא התראינו הרבה לאחרונה, והן לא ראו את את התמורה הנשית-משהו שחלה בלבוש שלי. "אווו מאאאן...שי לוק'ס לייק אה ליידי!"

הייתי בקניון עם אבא../images/Emo71.gif

יצאתי עם שללD: טוב סריג ורוד מקסטרו נחמדי כזה ומתחת גופיה אפורה שראו למעלה כי הוא חושף כתפיים. חזיית איקס ורודה תחתון שחור ג'ינס בהיר ישר ואל סקינייייי אולסטאר שחורות גרביים אדומים שיער פזור צמידים שרשרת לובלו ואוזניות D:

MaddyD

New member
לסרט

שמלה כחולה מיני עם שרוולים קצרים של אמריקן איגל כפכפים לבנים שער רטוב אסוף ותיק ענק של הציורים המאמי. חם לאללה

יום של סידורים

רק לפני כמה שעות חזרתי הביתה מקניון הזהב חזיה כחולה חולצה קצרה, בז' עם שרוולים כחולים, עם הדפס של בחורה מכנסי סטרץ', גם בצבע בז' גרביים שחורות שרשרת אדומה מהת.מ בירושלים שיער ג'יפה להחריד, אסוף

למעלה