וואי נראה לי שזה מקום מה זה מעאפן. זה שאף אחד לא מכיר אותו לא מרמז טובות. [סוו? מישהי שמעה עליו??] הלי קופר הכהה גופית סבא ירוקה חצי קוקו מרושל כזה, ומעליו כובע שחור ברט עם מצחייה קטנטונת מוטה לצד עגילי חישוק בתוך חישוק [בתוך חישוק... וכו'] בצבע כסף כפכפי אצבע דהה! מעל א-ו-ל-י סווצ'ר פסים לבן-סגול עמוק מגניב. זה משתלב מדהים עם הירוק רק שאני אחליט אם חם או קר לי. אה ואיפור מלא וכל השטויות:]
הג'ינס שאני לובשת תמיד חולצה לבנה קצרה (זאת שאני לובשת מתחת למדים, אפילו לא החלפתי) תחתונים ורודות, חזייה לבנה קרוקס תכלת (של אחותי, מכוערות. לא מוצאת את שלי) חצי קוקו משקפיים
(הולכת לקנות עדשות. אמאלה מפחיד לצאת ככה לעולם
אני כלכך חשופה ומכוערת ככה) צעיף שחניכה הביאה לי ליומולדת גרביים שרשרת פרח.. שעון? לא יודעת יומטוב
אתמולל. היה כיף בטירוף סקיני שחור צמוד בטירוף מגפיים מגניבות לאללה עם קשר בצד וזה. לא פלטפורמה סתם מגניבות. שחורות ומעל המכנס. חולצה ירוק-זית קצרה עם קוצצ'צ'וץ מתחת לציצי, שרוולים מנופחים ובגזרת אמפייר אבל לא עצומה כזאת. רגילה שרשרת יפה עם חרוזים שקופים-זוהרים ושחורים קטנים. יפה לאללה פן מגניב שנהיה טבעי כזה בשיער וזהו
גוזייה שחורה מהיינס, תחתון תכלת עם 69 מאחור שאני כה מאוהבת בו בייסיק לבנה חולת-טוניקה-חומה הכי פשוטה בעולם אבל אני מתה עליה ג'ינס ישן פצצות של רד זד שהתלכלך לי בטעות עם צבע של הקיר שלי אז שיחקתי איתו ועם הצבע ובסוף זה יצא מהמם
גרביים לבנות, מגף החום שאני אוהבת וכובע צמר חום עם שיער פזור מתולתל איפור רגיל... וזהו
סריג אפור עם פסים לאורך וקצת לבן בלמעלה, מ- Pimkie ג'ינס בויפרנד בהיר ומגניב מסבוטאז' חגורה בצבע חום-זהב עם ניטים שטוחים בצבע זהב מלוכלך חוטיני שחור עם גולגולת ורודה מקדימה גרביים אפורים עם הדפס של קשת בענן מטופשופ אולסטאר שחורות עם פאצ'ים צבעוניים והנה
לבשתי ג'ינס עם קצת קרעים, מפוקס, בהיר אולסטאר תכלת גופייה בתכלת ארוכה באורך מעליה סריג אפור קצת דק מגולף עם V מעל סריג תורכיז דק צעיף פסים של שחור-אפור-גווני כחולים תיק לבן מdelias ושיער פזור היה כיף