שרשור לבוש!

GoOni

New member
כן, אמרו לי שזה רק במשמרת הראשונה אבל.

כי זה סניף עם הרבה חדשים.

Tin Doll

New member
יש להם ג'ינסים מדהימים

שיושבים כל כך יפה על הגוף, אבל הם יקרים בטירוף :(

GoOni

New member
זה מהקיץ. אולי בקולקציית חורף הם התחילו

לתקוע כאלה מחירים...

מסיבה

וואי נראה לי שזה מקום מה זה מעאפן. זה שאף אחד לא מכיר אותו לא מרמז טובות. [סוו? מישהי שמעה עליו??] הלי קופר הכהה גופית סבא ירוקה חצי קוקו מרושל כזה, ומעליו כובע שחור ברט עם מצחייה קטנטונת מוטה לצד עגילי חישוק בתוך חישוק [בתוך חישוק... וכו'] בצבע כסף כפכפי אצבע דהה! מעל א-ו-ל-י סווצ'ר פסים לבן-סגול עמוק מגניב. זה משתלב מדהים עם הירוק:) רק שאני אחליט אם חם או קר לי. אה ואיפור מלא וכל השטויות:]

Mooa-Numi

New member
ממש רגיל כזה

הג'ינס שאני לובשת תמיד חולצה לבנה קצרה (זאת שאני לובשת מתחת למדים, אפילו לא החלפתי) תחתונים ורודות, חזייה לבנה קרוקס תכלת (של אחותי, מכוערות. לא מוצאת את שלי) חצי קוקו משקפיים
(הולכת לקנות עדשות. אמאלה מפחיד לצאת ככה לעולם
אני כלכך חשופה ומכוערת ככה) צעיף שחניכה הביאה לי ליומולדת גרביים שרשרת פרח.. שעון? לא יודעת יומטוב

pirategirl

New member
סתם לסידורים עם ההורים ומשהו בבצפר, של אחותי.

טייץ שחור גופיית סבא לבנה כפכפי איקס מזארה חולצת הריון 3/4 בורדו חדשה מאברקרומבי(=

אחרי הקוסמטיקאית../images/Emo68.gif

- ג'ינס כהה חדש מזארה - גופייה עם פסים צהוב,לבן,טורקיז,תכלת וציור בחום (זה לא מזעזע כמו שזה נשמע) מפול אנד בר -תחתונים בצבע לבן -חזיה -נעלי בית ורודות

RainbowL

New member
לחתונהה.

אתמולל. היה כיף בטירוף סקיני שחור צמוד בטירוף מגפיים מגניבות לאללה עם קשר בצד וזה. לא פלטפורמה סתם מגניבות. שחורות ומעל המכנס. חולצה ירוק-זית קצרה עם קוצצ'צ'וץ מתחת לציצי, שרוולים מנופחים ובגזרת אמפייר אבל לא עצומה כזאת. רגילה שרשרת יפה עם חרוזים שקופים-זוהרים ושחורים קטנים. יפה לאללה פן מגניב שנהיה טבעי כזה בשיער וזהו :)

ללה מורס\ויצמן ברחובות

גוזייה שחורה מהיינס, תחתון תכלת עם 69 מאחור שאני כה מאוהבת בו בייסיק לבנה חולת-טוניקה-חומה הכי פשוטה בעולם אבל אני מתה עליה ג'ינס ישן פצצות של רד זד שהתלכלך לי בטעות עם צבע של הקיר שלי אז שיחקתי איתו ועם הצבע ובסוף זה יצא מהמם
גרביים לבנות, מגף החום שאני אוהבת וכובע צמר חום עם שיער פזור מתולתל איפור רגיל... וזהו

ראשלצים באים אלינו? ../images/Emo3.gif

נחמד לשמוע.. איפה ישבתם בסוף? לה מורס זה אחלה פאב, חוץ מזה שאין בו ווינשטפן לי יצא דווקא להיות בראשון היום

EVE Lights

New member
לסרט עם אביב.

סריג אפור עם פסים לאורך וקצת לבן בלמעלה, מ- Pimkie ג'ינס בויפרנד בהיר ומגניב מסבוטאז' חגורה בצבע חום-זהב עם ניטים שטוחים בצבע זהב מלוכלך חוטיני שחור עם גולגולת ורודה מקדימה גרביים אפורים עם הדפס של קשת בענן מטופשופ אולסטאר שחורות עם פאצ'ים צבעוניים והנה

ShiRa1101

New member
../images/Emo28.gifהיי היי

אין פימקי בארץ,נכון ? אויש נדלקתי על החנות הזו בגרמניה !!!
וממש אהבתי את הג'ינס שלך :)

EVE Lights

New member
לצערנו אין. ../images/Emo13.gif

ההורים אכן הביאו את זה מחו"ל, מפראג אאל"ט. ותודה!!! הג'ינס הזה יפיוף ואני קצת מאוהבת בו
(מי אמר שאין מציאות ביריד המותגים?)

לנאפיס :)

סריג בז' כזה מגניב :) חזיה כתומה גי'נס חגורה חומה מגפיים[מעל הג'ינס] תחתונים שחורות עיפרון שחור ושיער מגניב :)

NoWords

New member
לפאב

לבשתי ג'ינס עם קצת קרעים, מפוקס, בהיר אולסטאר תכלת גופייה בתכלת ארוכה באורך מעליה סריג אפור קצת דק מגולף עם V מעל סריג תורכיז דק צעיף פסים של שחור-אפור-גווני כחולים תיק לבן מdelias ושיער פזור היה כיף

למעלה