שרשור לבוש!

EVE Lights

New member
שרשור לבוש! ../images/Emo68.gif

שגם קופץ
(בא לייייי וסופסוף יוצאים קצת מהבית עם פאקינ' חצאית אז זה ראוי לציון)

EVE Lights

New member
מיאו למינה טומיי עם אביב ../images/Emo9.gif

שיער פזור סריג פסים אפור-שחור אוברסייז שנופל בכתפיים והן חשופות, מקסטרו
(אני כ"כ מרוצה ממנו יואו) חצאית קורדורוי שחורה עם קפלים מנו ניים חוטיני שחור עם הדפס של אחד הגמדים של שלגיה מקדימה והסמל של דיסני באבנים אדומות מאחורה גרביונים שחורים עם 4 ריבועים אטומים שיוצרים מעויין ו- 4 ריבועים שקופים שגם יוצרים מעויין... קיצר זה מגניב נורא, מהוניגמן
מגפיים שחורים מאלדו שעון כסוף על יד שמאל שרשרת מפתחות על הצוואר אמא בתגובה - "איזה יפה זה !!! אני רוצה שתתלבשי ככה גם מחר לחתונה!!
" אני: "נראה מה יהיה מחר.. אולי אני אשנה כמה דברים" "לא, אני רוצה שתתלבשי ככה! זה כל כך יפה" הרגה אותי

גאד לא יהיה לך קר? ^^

אבל באמת נשמע מגניב
ולא הספקתי להגיב לך פעם קודמת, אז המון מזל טוב לך ולבחור, שרק ימשיך ככה.. מגיע לך

EVE Lights

New member
הסריג מחמם.. ../images/Emo13.gif

ואם את תוהה לגבי הרגליים - זה בסדר, אחרי החורף שעבר התרגלתי כבר להכל
(באמת!) תודה מותק!

אוי, מדדתי את הסריג הזה בקסטרו! ../images/Emo42.gif

אבל הM לא היה מספיק ארוך בשבילי בשרוולים [אין, אני לא קונה סריגים או סוודרים לחורף אם השרוולים שלהם לא ארוכים] והL ישב עליי לא טוב. אבל הוא מגניב, ממש אהבתי אותו! אני מקווה שאת נהנית, בייב

EVE Lights

New member
קניתי 1 (שזה S)

והוא מושלם מבחינת שרוולים (טיפונת ארוך שם) ובגב הוא טיפונת נופל כמו שהוא אמור להיות.. מצד שני צריך רק לוודא שהוא לא נופל למטה יותר מדי כי הוא יכול

EVE Lights

New member
אה כן

והיה ממש כיף!!!
וטעים. הייתה לי מנה עצומה שלא סיימתי אפילו שליש ולקחתי טייק אוואי ולא היה את הבננה לוטי!!!!!!!
אז לקחתי משו אחר. ואביב המלללך הזה חח נכנסתי לאוטו והוא נותן לי אריזה מלבנית עטופה בנייר מתנה ואני כולי: "חח אוווקייי" קיצר אני פותחת את זה וקולטת קופסה של קרמבו וניל!
פשוט מלך. מלך! אני מתה עליו

אהה בת"א.

פעם ראשונה שאכלתי שם. זה בכלל התחיל שרצינו לאכול בסוהו אבל הקקות הקטנות לא הכניסו אותנו, ועדיין לא היה 21:00! ואז נסענו לת"א, והסתבכנו שמה שעות.. פשוט אסווור לתת לחברות הקופות שלי לכוון אותי המטרה הייתה בכלל ללכת ליפנית אחרת.. אבל לא מצאנו אותה. אז הלכנו איזה קילומטר בערך עד מינה טומיי. היה טעים רצח :) מה הזמנת?

EVE Lights

New member
חח מצחיקות!

הזמנתי פתאי עם עוף שעטוף כזה בחביתה עם בוטנים ובואנה זו מנה ע נ ק י ת יש לי מה לאכול בצהריים
(או מקסימום אמא תאכל) ואביב הזמין "פילה טומיי קוריאני" שאת זה אני הזמנתי פעם וזה גם היה משו בסט

../images/Emo203.gif

מכנס כדורסל כחול נעים כזה גופיה שחורה סריג פתוח כזה אפור כובע לבן מגניב כזה שהשער יוצא

homy

הנס שלושטרבה שחור חולצה אמריקאית עם שרוולים אדומים ארוכים של הטירונות (היא מ2006 ! לא להאמין שתכף 2008...) תחתונים שחורים עם פס אדום של מיקי נעמימים שכאלה גרביים לבנות עם לבבות צבעוניים נעלי בית ורודת פאקציות שיער פזור תכף הולכת לסדר קצת את החדר. פאקינג בלאגן מטורף :p

פיג'מהמה...

חולצת שרוולים ארוכים מפוספסת בפסים חומים עבים ופסים ירוקים דקים [מH&M man, שהאקסית של השותף קנתה לו בגרמניה. מוהאהא, ממש התחלתי להשתלט לו על הגרדרובה] מכנסי פיג'מה לבנים ארוכים עם ציורים קטנים של מיקי מאוס הקלאסי שיער פזור אממ...זהו? :p פיג'מה, נו. סתם רציתי להתלהב מהחולצה של השותף.

הפוכה

בוקסר מגניב רצח בצבע תכלת עם מלא בובספוגים קטנים גופיית סבא לבנה של היינס [הן הכי כיפיות בארץ] מעליה סוויטשרט שחור ע-נ-ק-י של אדידס, שלקחתי מחברה שלי והיא בכלל לקחה מידיד שלה. שיער אסוף בקליפס פרחות

Summer moved on

New member
חמודי

הטי הזו-> מכנס חום כהה משובץ, מגיע עד קצת מעל הברכיים. אולסטאר חצי כחולות. קליפס. איפור רגיל.

GoOni

New member
לראיון בארומה ולקניון-

[התקבלתי, אגב. נו מור טלסקר פור דה רסט אוף מיי לייף] -מגפיים כמו UGG אבל יותר זולות, לא מפרווה ויותר יפות. ארוכות וחומות כהות כאלה, הבן דוד הביא מאוסטרליה. -הג'ינס שבתמונה, מ-NO NAME -תחתונים כחולים עם תחרה אדומה מדלתא. -חזייה כחולה מאינטימה עם פפיונים. -גופייה בצבע שמנת עם ציפורים בתכלת, כחול וירוק מTOPSHOP -מעליה סריג\חולצה קצר בצבע ירוק-אפור עם כפתורים מגולף. -תיק דמוי עור חום גדול עם כיס מקדימה וכל מיני אבזמים ושטויות, חדש ויפה.

למעלה