שרשור לבוש

סתם, לעמותה.

טי שירט לבנה עם הדפס שחור מפוקסל-משהו של בק, פיקסלים שחורים ופסים שחורים וצהובים-זוהרים. נורא אייטיז. שורטס ג'ינס כהה עם שוונצים שרשרת חרוזים שחורים מלופפת סביב יד שמאל גומיה שחורה וצמיד חרוזי-כוכבים צבעוניים של אחותי הקטנה על יד ימין טבעות כסופות וויקטוריאניות-משהו רגילות חיקוי-הוואיינס שחורות משקפי שמש שחורים גדולים צמה על הצד

נו, שיהיה. ../images/Emo42.gif

זה לא שיש לי משהו יותר טוב לעשות. ג'ינס כחול כהה גופיה לבנה עם נקודות שחורות שבלמטה שלה יש מין תחרה שחורה לכל האורך חולצה שחורה קצרה (קצת קצרה באורך אז רואים את הגופיה מלמטה) אולסטאר שחורות שרשרת ארוכה של פנינים לבנות (מלפסטיק, כמובן) שני צמידים פלסטיק שחורים (הקבועים שיש לי על היד) יצא חביב.

TiKi PooH

New member
00

> סקיני ג'ינס שחור מזארה, הקיץ השכיח אותו ממני > חוטיני ורוד זוהר-מרקרי (אולי מברלין? לא יודעת, אימא הביאה מאיזה חו"ל אירופאי) > גרביים סגולים קצרים (דוד וזוהר הביאו במתנה לראשהאש אאל"ט) > גופיית סבא דקה, לבנה, ארוכה וצמודה > חזייה שחורה מאיזה שוק > צעיף צבעוני ומגניב, מלופף בצורה מגניבה גם כן. > שעון צבאי גדול > צ'ופסטיק בשיער

SNoopY 26

New member
כל מה שתבקשי- תמימה שלי נסיכתיייייייייייייייי

מה שווה כזאת אהבה, חיים בסרט הודייייייייייייייייייייייייייייייייייייי בוקסר אפור עם עיגולים חוטיני וורוד תחרה ושקוף ופפיון שחור ושטויות כאלה גופייה ירוקה בהירה צבע יפה ממש [לפחות עליי כי אני שזופה] מאברקומבי [של חברה] חזייה שחורה

Ms Kuolema

New member
עוד מעט יוצאת.

ג'ינס מתמנון, ישן אחושליקי [לפני שתיים וחצי], עם רקמה מגניבה בכיסים מאחורה. תחתונים וחזיה שחורים ומגניבים. חולצה של איירון מיידן שעברה יותר מדי ואמורה להזרק כבר. סווטשרט שחור פשוט מהיינס. אולסטאר כחולות. שרשראות: מה שבייב קנה לי ליום הולדת [חרוזים בגולים וורודים ותליון לב], תליון המחזוריות, תליון חרב ותליון סמל קלטי. טבות רגילות: כסף, כסף, טבעת של סבתא רבה עם אבן רובי ענקית, טבעת כסף עם אבן אדומה וטבעת ארד.

THE ronch

New member
ושוב אהבתי

איזה כיף להתלבש בישראל. תחתונים סגולים עם תחרה ירוקה טופ ירוק מהיינס גרביונים סגוליםסגוליםסגולים חצאית ג'ינס בהירה קצרצרה וקרועה חולצה ארוכה אפורה עם הדפס של כוכבים ורודים חלולים, כבכל כוכב (חלול) יש סימן קריאה, H&M פומה אפורות עם פס ירוק שרשרת זהב עדינה שאמא קיבלה בגיל 16 (ע"ע התמונה) ועוד שרשרת זהב ארוכה עם תליון יפה מפולין (כנ"ל) לק אדום עיפרון שחור, אייליינר שחור, מסקרה שחורה 212סקסי לגברים

יש להכניס נושא להודעה ../images/Emo18.gif

טרנינג ארוך ואפור של KEDS גוזי-גופייה כחולה ספורטיבית של KEDS (לא סט חחח) חולצה קצרה לבנה עם ציור של מיקי מאוס אסטרונאוט (בכלל מפיג'מה אחרת) ^.^ למי שתהה- הפיג'מה הראשונה של החורף! (כי זה שאתמול ישנתי עם קצר ובבוקר קפאתי אז שמתי *מעל* סווצ'רט וטרנינג, לא נחשב)

EVE Lights

New member
סתם כזה פשוט לבית

אביב תיכף בא שיער פזור משקפיים ליפגלוס שקוף חולצה ארוכה (!!!!! היה לי קר) מ- FOX שחורה שהיא כאילו חולצה על חולצה, השרוולים אפורים ובגב יש הדפס נחמדי ג'ינס משופשף בהיר שכזה שנופל ממני מ-TNT חגורת עור שחורה עם פיתוחים בצבע כסף ואבזם כסף גדול חוטיני שחור עם 2 פסים בכל צד סתם גרביים שחורים שעון שחור

Mrs big

New member
איך אפשר להיות עם ליפגלוס כשיודעים שהולכים

להתנשק? זה כזה דביק ומגעיל. בגלל זה הפסקתי לשים ליפגלוס בכיתה ז'. D:

EVE Lights

New member
לכן הליפגלוס שקוף . ../images/Emo13.gif

והוא אוהב את זה, מסיבה מסוימת אחרת לא הייתי טורחת כ"כ לשים כשזה נמרח גם ככה אחרי שנייה

OverSharing

New member
אתמול לבשתי גולללללף../images/Emo103.gif

נהנהנהנהנננננה איזהכיף:) היום, כיאה לילדת רחוב שכמוני, אלוסטאר שחורות [עם סולייה שחורה. יחי נעלי קייטרינג] גרביים לבנים תחתונים אפורים עם גרפילד חמוד [כן, יש לי גופייה תואמת פה בשרשור.] חזייה לבנה טופ היינס חום ג'ינס בהיר קרוווווע שלחיים, כל הברך שלי בחוץ. |פריק| חולצה ארוכה דקה באופייט כזה, שהיא ממש ארוכה בבטן ויש מקדימה ציור של ינשוף קטן וכתובים כלמיני דברים שאין לי כח לקרוא. [משהו של אולדנייבי] צמה על הצד מבולנגת מאוד ויש יותר שיער מחוץ לצמה מאשר בתוךP: טבעות רגילות, איפור רגיל תיק מהמם:) חח אני מתה עליו. קטן וחמוד בצבע לבן עם פרחים בגוונים ורודים ויש אממ.. נגיעות ירוקותP: חח

למעלה