שרשור לבוש

Small talk

New member
לא אני לומדת עם מורי הסתדרות

כאילו יש לי רק אחת והיא המורה למחשבים והשנה אני שונאת מחשבים. ש ויש לי מערכת שבימי שני אני לומדת 3 שעות מחשבים ברצף ובימי חמישי 4 ברצף (ריכזו לנו את כל שעות המחשבים במהלך השבוע). אבל בסוף הגעתי לבית ספר עם ידיד ולא הייתה לו תלבושת בית ספר אז לא נתנו לו להיכנס (שזה הדבר הכי אדיוטי לעשות שיש שביתה!) ולא היה לנו כוח להתחיל לחפש חולצת תלבושת אז שיכנענו חבר של ידיד שלי שנסע לאנשהו לראות משהו והוא הקפיץ אותנו הבייתה אח"כ.

little shorty

New member
בא לי לפרט

גופיה לבנה ג'ינס ישן נושן של לי קופר שבקושי עולה עליי חזיית סטרפלס בצבע גוף תחתון לבן עם תחרה גרביים עם ציורים של פילים נעלי נייק לבנות עם תכלת וסקוצ'ים שעון שחור עם זהב תיק של אדידס ירקרק עם ירוק טבעת כסף עם יענו יהלום שרשרת כסף עם תליון טיפה עם ורד פיצי בפנים וקונכיה פיצית שרשום עליה "יפה שלי" {נו מהטיילת באילת} עגילי עץ חומים צמודים בצורת פרח משקפי שמש גדולות

coolit

New member
אמ

חצאית ג'ינס עד הרצפה חולצת שלושתרבעי בצבע קרם מזארה חולצת T כתומה של גוש קטיף אולפניסטית מגניבה:]

כנס מש"צים :] ../images/Emo71.gif

היה שווה ביותר. חולצה שחורה עם הקוף הזה,פול פרנק מטורקיה גופיית סבא ארוכה לבנה מפוקס טופ לבן וחזיית איקס לבנה ג'ינס בהיר-רגיל עם מלא שיפשופים..גם קרעים פאטצ'ים ושטויות מפוקס שיושב ממש יפה בוקסר כחולבורדו אולסטאר שחורות גרביים אפורות D: צמידים,שרשרת שיער פזור עיפרון שחור שנמחק מהר ותיק גב סגולD: :)

EROTOMANIA

New member
טוב

תחתונים ורודים טריינינג שחור וגופיית סבא ירוקה אני חייבת לישון. מחר אני עם חצאית מיני, מג'ינס או מבד כזה של סוודר, עוד לא החלטתי. כנראה סריג כלשהו ומגפיים שחורים נראה לי שעוד מוקדם מדיי בשביל בגדי החורף הקיצוניים שלי אז נלך על חצאית ג'ינס. נראה כמה קר יהיה מחר. :]

אני חורשת על אאוטפיטס, זה ממש עצוב...

טי שירט לבנה גדולה של הראמונס [עם סמל שחור-אדום וקצות שרוולים שחורים] גופיה לבנה ארוכה חצאית ג'ינס בהירה קצרה שרשרת חרוזים שחורים מלופפת סביב יד שמאל טבעות כסופות רגילות חיקוי-הוואיינס שחורות שיער פזור

AnGeL DoLlY

New member
חח עשיתי בוק

טישרט ורודה עם כיתוב של קוקהקולה מפול&בר תחתונים תכלת עם תחרה כחולה מויקטוריה סיקרט בוקסר שחור מבד סטן עם ציורים של סנופי (החלפתי מהחצאית אברקומבי כי חרשתי עליה לחברה שלי והיא תיכף באה לא נעים
חח) ו..איפור! שהחברה איפרה אותי ואני אף פעם לא מתאפרת חוץ מהופעות בכורה, ככה שזה שיא:] אז יש לי מייקאפ בהיר, סומק מעורבב באדום ושמנת כדי שאנלא אצא עגבנייה צללית בצבע שמנת וזהב, אייליינר זהוב וליפגלוס שקוף שיער חלק והטבעת הכסופה-חלודה מקסטרו

SNoopY 26

New member
טאק אה לוק אט מאי גירלפרינד

חזרתי מהעבודה לה לה לה סקיני שחור שכבר מת מזארה חזייה שחורה גופייה כתומה בהירה חוטיני מנומר עיפרון שחור, צללית חומה-באז' ומסקרה וקרוקס כחולות כהות [נו מה, נעלי עבודה] תודה לאל בשעה טובה אני הולכת לעשות גבות ושפם!!!

OverSharing

New member
פיג'מה../images/Emo103.gif

להלהל מכנסי בנים, ניילון לבנים ארוכים וענקיים אז אי לייק! תחתונים.. משהו עם פו הדב חזייה בצבע קרם גופייה אפורה עם גרפילד שקיבלתי מהבנות ליומולדת:) שיער רטוב מאוד ופזור ובעיקר מכוער משקפקפים

סוג של פיג'מה?

וכל החברים באיזה פאב איזה מבאס... מכנסי בד קלילים כאלה שחורים... לא יודעת להסביר זה לא בדיוק טרנינג. חולצת טישרט חמודה ממש של עוגיפלצת. (ילדותית משהו.)

pampkin

New member
ממממממממ פויה

חוטיני ורוד עם ציורים של עכברים בוקסר אפור של חבר שלי גופיה שחורה ומעליה גופיה ורודה מאינטימה לק אדום ממש מתקלף ומכוער [כן זה הגיע לרמות שהציפורן המסכנה שלי התחילה להתקלף גם ממ מחזק דחוף] קוקו ממש מגעיל והפוך ושיער ממש מלוכלך ומגעיל ובע איכ

THE ronch

New member
מושלם

באמת! תחתונים ברזילאיים לבנים טופ שחור מהיינס מכנס סקיני (למרות שהוא לא הכייייי צמוד בלמטה. אבל גם לא גזרה ישרה) אפור עם מנומר שחור על כולו, קצת גבוה בלמעלה, הדבר הכי יפה שאי פעם קניתי! H&M. (אני אספר לכן את הסיפור על הקנייה שם מחר...היה מצחיק
) גופיית סבא לבנה ארוכה בלמטה, היינס שרשרת זהב עדינה וצמודה לצוואר שסבתא ז"ל נתנה לאמא כשהיא הייתה בת 16 שרשרת זהב ארוכה עם תליון מהמם שקניתי בפולין לק אדום מבריק גרבי חצי לבנים (באור יום היו גם משקפיים עצומים עם מסגרת לבנה)

LimiMimi

New member
יא יא יא.

גופית סבא לבנה ארוכה חולצת פולו ורודה ממש יפה שאני לא מבינה איך לא מצאתי את זה בארון של אמא לפני זה.
ג'ינס וחגורה טבע נאות חומות עגילים מתנדנדים של מפתח סול החולצה הזאת שווה.

LimiMimi

New member
אוי והתיק שלי

אם רק הייתי יכולה להעלות תמונה. זה הדבר הכי מושלם בעולם! ]; מתאים למראה הורדרד. אחותי קנתה לי לימולדת, רציתי להתלהב.

למעלה