שרשור לבוש

אוקיי

חולצה שחורה מכנסיים שחורים גרביים ורודים שחורים תחתונים.. בננה זהו

הולכת עם אבא להצגה :]

בתקווה שהוא לא יירדם לי
חזייה תכלת חולצת בייסיק תכלת [ועכשיו אני יודעת מה זה!] מכנס שחור תחתונים אדומים קוקו הסנדלים החומות החרושות ובושם של CK של שחשח, התמכרתי
[אז מה אם זה בושם של בנים]

GoOni

New member
וואי, מכוער.

*טייץ שחור מזארה, עד הברך. *תחתונים סגולים בהירים בגזרה הכי רגילה וחלקים מדלתא. *חולצה צהובה עם הדפס שלד שחור. *חזייה כחולה כהה עם סרטים בצדדים, מדלתא. ועוד מעט גם נעלי אדידס GAZELLE (הפשוטות מזמש עם השלושה פסים לבנים) בצבע כחול כהה. הולכת לצעוד עם חברה. אני לא מתלבשת ככה ביום יוםP: אתמול לסיבוב באיזור אלנבי שהסתכם בישיבה בשלושה ברים (והחמיאו לי הרבה:]) *נעלי בובה שחורות עם פפיון פלסטיק שחור גדול מH&M *חצאית מיני שחורה *גופייה לבנה עם מן תחרה כזאת רקומה במחשוף (לא תחרה רגילה שמודבקת.. זה כאילו בחולצה. לאדעת להסבירP:) *קרדיגן ירוק. *תיק ירוק כהה דמוי עור.

EVE Lights

New member
בא לי את של אתמול.

כי היום היה, איך לומר? לא משו בכלל
(נו מה אתן מצפות, עבודה ואז הימרחות בבית) אז הייתי בשיער פזור משקפיים איפור נחמדי שכלל עיפרון שחור, צללית כחולה עדינה ומעליה צללית תכלת בהירה מאוד חולצה קצרה מכופתרת עם שרוולים מנופחים, בצבע כחול-סגלגל שכזה, מזארה ג'ינס כהה ונמוך מפיוטה נעלי עקב שחורות ושרשרת זהב עם כדור זהב משובץ באבני חן.

Summer moved on

New member
סתם כזה, לבייביסיטר.

היינס-ברך ירוק זית. גופיית סבא לבנה ומעליה אפורה [זו בעצם אחרת מחוברת] אולסטאר חצי כחולות. צמה לצד.

SuGaRBabe1

New member
בא לי גם את של אתמול

כי הייתי בבר מצווה והיה יפה :) השמלה ה...... זאת (
) מקטסרו נעלי בובה שחורות מושלמות עם סרט חמוד כזה מקדימה, מרוקטדוג שרשרת כסופה עם אבנים שקופות, משהו יפה... ממגנוליה עגילים צמודים עם אבן סגולה בהירה, מיכל נגרין שיער פזור עם תספורת חדשה ופן :) ואחר כך יצאתי אז החלפתי ל- ג'ינס כהה משופשף מזארה חולצה שחורה קצרה מתנפנפת קצת עם שרוולים תפוחים, מקסטרו מתחת טופ סטרפלס שחור אותה שרשרת מהבר מצווה כפכפים תנ"כיות חומות (לא קשורות) (ואז היה לי קר אז לבשתי סווטשרט לבן של "אל תנסה לברוח כי תמות עייף".... קורס קלעים אוגוסט 05 כבוד
)

stink

New member
יום אחרון בעבודה ../images/Emo9.gif

קצת שמח , קצת עצוב . ניחא רק התמונה קטנה בטירוף :S

greeneye

New member
מיאומיאו.

מאתמול: -צמה על הצד. -קשת דקה בצבע שחור. -עפרון עיניים שחור. -משקפי שמש מהממווות חדשות מאופטיקנה, ענקיות בגוון אפור כזה. -עגילי פנינה מפלסטיק. -חזיה בצבע לבן עם תחרה וסרט. -גופיה לבנה של בנים ארוכה בלמטה. -טי שירט אפור כהה עם ציור של קלאס. -צעיף שאנטי-חוטים בגווני ירוק. -טבעת כסף עם אבן מרובעת בתורכיז. -תחתונים בצבע שחור. -ג'ינס בהירבהיר. -גרביים ירוקות נמוכות. -אולסטאר אפור עכבר. -תיק מגודל ויפה מתאילנד עם פרחים ו..סבנטיז כזה.

אף ועיניים אדומות

גופיה לבנה של מתחת למדים תחתונים עם מיקימאוסים עליהם מכנס טרנינג בז' כזה[?]

AnGeL DoLlY

New member
החולצה עושה את הכל

כפכפים שחורים עם אבזם זהוב- רוקטדוג מכנס קצר חאקי נוטה לאפור ממש יפה מהחנות ההיא בפולין שכולם התלהבו ממנה (אבבל,איזה קטע, היא לא מפולין
) חזייה רגילה טישרט כתומה עם כיתוב לבן גדול של I'M A VIRGIN (This is a very old T-shirt!) מהחנות בבוגרשוב טבעת כסופה מקסטרו שיער שחייב מסכה, הגיע הזמן לעשות באמת ויש לי דודא לקפה שחור

מתאים :)

חולצה לבנה חזיה לבנה ג'ינס ארוך בהיר כזה עם קרעים תחתונים ירוקות כפכפים תנכיות שיער רטוב ומגניב :) עיפרון שחור צמידים קבועים על הידיים

אני

הזמנתי מחלה הבייתה. נעלי סקייט עם שרוכים מנומרים. גרביונים עם רכבות ובלגנים. חצאית מכוערת סקוטית ירוקה. חח אמא לא פה אני קורעת לי את כל המכנסיים והופכת לחצאיות, דוגרי נשארו לה שלושה זוגות ג'ינס בארון ~BLAME~ טי שחורה של ג'ניס ג'ופלין תיק שחור שטויות... נראת עייפה.

Tears Dont Fall

New member
של אתמול כי היום אני חורנית

בתחילת הערב עד לרגע שנכנסתי לג'קוזי - שמלה מקסטרו בצבע סגול ושחור ולבן כזה מגניבי וכפכפים אחכ, בגד ים מן הסתם ואחכ ג'ינס קצרצר שגזרתי מליקופר וסוודר ארוך פסים חום ורוד מפוקס וכפכפים

aYaLoLy

New member
אין לי כוח לחזור מחר לבסיס ]:

חצאית ג'ינס בגוון מדיום חולצה ארוכה שחורה דקה שקניתי בפולין תחתונים שחורים טופ ורוד מהנס עגילי פרפר כפכפים ובדרך החוצה

Small talk

New member
לא רוצה בית ספר מחר

מכנסיי פסים בגווני אדום-חום שגדולות עליי
. טבע נאות פתוחות. תחתונים מין חוטיני כזה אבל לא ממש שהן 'תחותוני המזל שלי' (שאני מכבסת!) שהן לא סתם מזל יש להן תפקיד (יש כמה לכל זוג יש 'מזל' משלו) הן עושות שיהיה כיף (וואי זה נשמע גרוע אבל זה עובד). גופיה בירוק תפוח. שיער פזור עיפרון כחול. עגילים כחולים שדודה שלי הביאה לי מהודו.

למעלה