שרשור לבוש 23.6
Y youngG New member 23/6/14 #6 גמאני שמלה מזברה ב-69 ש"ח או משהו כזה, משנה שעברה. העגילים מנחלת בנימין שענדתי לפני מספר ימים + שרשרת תואמת
גמאני שמלה מזברה ב-69 ש"ח או משהו כזה, משנה שעברה. העגילים מנחלת בנימין שענדתי לפני מספר ימים + שרשרת תואמת
ו ו י ק י 3 New member 24/6/14 #8 אם אני כבר פה...עוד שמלה מאסוס UK18 Color block בד עבה ומחטב. נעליים מאוריגינלס בנמל ת"א, יש לי אותן גם בכתום (פה עם הקטנה שלי במסיבת סיום כיתה ד' )
אם אני כבר פה...עוד שמלה מאסוס UK18 Color block בד עבה ומחטב. נעליים מאוריגינלס בנמל ת"א, יש לי אותן גם בכתום (פה עם הקטנה שלי במסיבת סיום כיתה ד' )
Y youngG New member 26/6/14 #16 היי, שאלה קודם כל: שמלה מגניבה ומעניינת! מאוד "ארכיטקטונית". ציינת בד עבה ומחטב. האם הוא יתאים לקיץ הישראלי וללחות?
היי, שאלה קודם כל: שמלה מגניבה ומעניינת! מאוד "ארכיטקטונית". ציינת בד עבה ומחטב. האם הוא יתאים לקיץ הישראלי וללחות?
ו ו י ק י 3 New member 26/6/14 #17 האמת שלא ככ...אלא אם מראש את יודעת שאת הולכת לבלות במקום ממוזג כשמקסימום ההליכה היא מהרכב למקום. זו לא שמלה להסתובב בקיץ, רק לצאת בערב עם הרבה מה לש'ות...יש מחיר, בד דק ונשפך לא עושה את העבודה הזו. אבל אחלה שמלה למעבר וגם אחכ עם עליונית.
האמת שלא ככ...אלא אם מראש את יודעת שאת הולכת לבלות במקום ממוזג כשמקסימום ההליכה היא מהרכב למקום. זו לא שמלה להסתובב בקיץ, רק לצאת בערב עם הרבה מה לש'ות...יש מחיר, בד דק ונשפך לא עושה את העבודה הזו. אבל אחלה שמלה למעבר וגם אחכ עם עליונית.