שרשור כרטיסים

אiרית

New member
יש עוד מישהו שמוכר?

ב-300 ש"ח? נראה לי שאני צריכה להתעורר... בסוף גם בקסטל לא ישארו כרטיסים

ita30

New member
למכירה כרטיס להופעה

ניתן להתקשר לטלפון 0542002332 הראשון זוכה.

ita30

New member
למכירה כרטיס להופעה!

הראשון זוכה. 0542002332 איתמר.

שלום חן

New member
דחוףףףףףףףףף

אורח לא צפוי נחת לי מגרמניה, הוא הטיל עלי משימה להשיג לו כרטיס, אז מי שרוצה למכור מאיזור אשדוד או שאפגש איתו בהופעה מוזמן ליצור איתי קשר. 057-3334343 בברכה שלום חן

אiרית

New member
כרטיס מפורום אחר

בפורום של הייד פארק, מישהי מוכרת כרטיס ב-350 ש"ח, היא גרה בשוהם והיא מגיעה מחר להופעה אז היא יכולה למכור את הכרטיס גם שם. כדי לתפוס את הכרטיס צריך למהר כמובן. חוץ מזה, במקרה הכי גרוע, עדיין אפשר להזמין כרטיסים בקסטל במחיר מלא ולאסוף אותם מחר במתחם ההופעה. בהצלחה בכל מקרה

Splinter1

New member
מחפש כרטיס לחבר!!!!

יאללה מהר מהר קפצו עלי עם הצעות למכירה #$^#&%$&

rozgil

New member
זוג כרטיסים למכירה-כרטיסי ישיבהVIP

זוג כרטיסים למכירה - כרטיסי ישיבה (VIP) מחיר עלות: 700 לכרטיס + 45 הסעה הלוך\חזור מירושלים לכל אחד. 054-6899389. אפשר לבוא לקחת מירושלים או ת"א (מחר)

GalOry

New member
../images/Emo79.gif זוג כרטיסים למכירה!

פרטים במסר... גלית.

smile105

New member
כרטיס להופעה של רוג'ר ווטרס

יש בידי כרטיס להופעה של רוג'ר ווטרס.. אם מישהו מעוניין לקנות אותו יכול ליצור איתי קשר באי מייל [email protected]

חיפאית78

New member
כרטיס למכירה

חבר'ה אנא עזרתכם אני בשבוע 40 להריון, ומאתמול יש לי צירים, בעלי מת על פינק פלויד ולכן קנה כרטיס עוד מזמן בתקווה שאלד לפני או אחרי.., לאור ההתרחשויות, אנחנו חייבים למכור את הכרטיס - יש סיכוי יותר מסביר שאלד היום.. כרטיס רגיל, לא VIP, ב300 ש"ח. ניתן ליצור קשר בטלפון - 052-2411846

הפציאנט

New member
עזוב אותך מסיבת יב'

עוד שלוש שני אתה תשכח מהמסיבה המטומטמת הזאת, בן אדם, זה רוג'ר וואטרס, ההופעה הכי חשובה שהייתה כאן בהיסטוריה, (אחרי המופע השני של המורדים). תיקח את הכרטיס ותלך לראות!

למעלה