שרשור כרטיסים

אiרית

New member
נמכר...

אין צורך להטריד יותר את הבחור

NatanU

New member
למכירה כרטיס בהזדמנות...

במחיר מוזל... רק בטלפון 0523713916

a9981

New member
כרטיסים בקסטל

איך אפשר לקבל את ההנחה לסטודנטים (מעטה כלל שתהיה) אם אני מזמין כרטיסים דרך האתר שלהם (קסטל)? נראה לכם שאם אני אזמין כרטיסים דרך האתר שלהם מחר בבוקר, יהיה ניתן לקחת אותם מהמשרד כבר מחר? יש אפשרות לוותר על האתר ולקנות ישירות במשרדים שלהם? תודה.

a9981

New member
קסטל

כל הזמן תפוס אצלם, כבר מאתמול. רציתי להזמין בטלפון, אם יש אופציה כזאת. לפי מיטב הבנתי ישנה אפשרות שהכרטיסים יחכו לי באתר ההופעה, מישהו יכול לאשר?

כן, יש אפשרות

אבל זה לא מומלץ. תחשוב על הצפיפות, התורים, הלחץ במקום. עדיף לטרוח ולגשת לקסטל - או למשרד כרטיסים אחר - בתלת-מימד.

a9981

New member
טוב, ניגש לקסטל..

הבנתי מהפורום שרק בקסטל ישנה ההנחה לסטודנטים. מעניין אם נשאר שם משהו יום לפני המופע. הייתי שואל אותם..אבל..הממ..תפוס. תודה.

אiרית

New member
עכשיו עברתי באוטובוס ליד

משרדי הקסטל והשתרך שם תור... אני עוד לא קניתי כרטיס. מעניין כמה זמן זה עוד ייקח לי

a9981

New member
באמת יש שם תור לא קטן..

עכשיו חזרתי משם, ומתברר שאני לא הגאון היחיד שדוחה דברים עד לשנייה האחרונה, יש עוד כמוני. הידד. הכרטיסים עם ההנחה לסטודנטים אזלו לפני כשבוע, לצערי...אז לא הייתה ברירה אלא לקנות במחיר רגיל.

a9981

New member
סתם רעיון

אם כולם יפחדו מהצפיפות, התורים והלחץ..ןיאספו את כרטיסיהם לפני יום ההופעה, בסוף לא יהיה אף אחד בקופות של אתר ההופעה. אין איזו תיאוריה מתמטית שמדברת על כך..?

אiרית

New member
ואיך

אפשר ליצור איתך קשר? איפה אתה נמצא בארץ? אני רוצה לקנות.

חרטושה

New member
למה מחפש? ולמה נואשות?

ולמה דווקא בקסטל? ואם כבר, אנחנו נראים לך קסטל? למה כל-כך הרבה שאלות וכל-כך מעט תשובות? מה באמת קורה לאור הקטן בפריג'ידר כשסוגרים את הדלת?

../images/Emo41.gif כרטיס מיותר במחיר רגיל ../images/Emo41.gif

מי שמעוניין שיפנה אליי במסר. אני נמצאת במרכז. תודה

למעלה