שרשור כרטיסים

drorstrum

New member
כרטיסים לרוג'ר

אנשים בבקשה תעזרו לי.. קניתי 3 כרטיסים להופעה ואז גיליתי שיש לי מסיבת סיום יב באותו יום. מי שמעוניין לקנות במחיר הרגיל. אני לא רוצה שקל יותר, בקשה ליצור איתי קשר במיידי. 0526461001

שאלה לגבי המופע

רציתי לשאול אם אתם יודעים איפה ניתן לרכוש כרטיסים עם הנחה לסטודנטים. שמעתי שיש מקומות שנותנים הנחה כזאת - אבל המשרדים שאני פניתי אלהם לא נתנו אותה. תודה

RoieL

New member
מחפש כרטיסים

אבקש לפרט כל דרך לכרטיסים זולים [הצצתי גם במאמר] ואנשים שמוכרים. אני יודע שיש בחברת החשמל ב- 340 כשהיו כבר ב- 260, בחבר היו ב- 290, בהסתדרות המורים היו ב- 320 והרגילים הם 375 [ספסרים אל תנסו לרמות אותי, אני יודע מה המחיר]. מחפש שני כרטיסים רגילים [לא VIP] בכמה שיותר זול, לי ולאמא שלי

ח ל ו ן

New member
אתה לא רוצה שקל יותר?

למה שמישהו יקנה ממך אם תיקח שקל יותר? עדיין ניתן לקנות ממשרדי הכרטיסים. אני במקומך הייתי מוריד קצת במחיר, שיהיה יותר אטרקטיבי

yojoe

New member
340 במקום 375 ....לא להיט

ואגב- הם נותנים הנחה בערך לכל דבר ואפילו לא ביקשו תעודה (חייל, סטודנט, מועדון חבר...)

נראה לי שאפשר להחזיר למשרד

כשהוחלט שהמופע יעבור לנווה שלום אמרו שאפשר להחזיר את הכרטיסים למי שלא מעוניין בהם ולקבל את הכסף חזרה... ועל כל הכרטיסים כתוב שהמופע בירקון ככה שאולי אתה יכול לגשת למשרד הכרטיסים ,להחזיר ולקבל את הכסף חזרה בטענה שהמופע עבר... כדאי לך להיתקשר ולברר אל תתפוס אותי במילה...

Laurana

New member
מעוניינת לקנות קרטיס למופע

של רוג'ר ווטרס ב300 ש"ח 0544481498

Lucifer Chen

New member
טימטום.

אמא שלי בהסתדרות המורים, אחותי בחֵבר, דוד שלי בחברת החשמל, אבל לאאאא אני אקנה כרטיס במחיר מלא! ארררר והכל בגלל ההתחרפנות של אותו הרגע [או שלא רק באותו הרגע?], של 'אני אהיה בין הראשונים שקונים כרטיס' וכך, עשיתי, מבלי לחשוב הרבה ולבחון את האופציות.. ארררררר. <הייתי צריכה להוציא את זה, סלחו לי>

הפציאנט

New member
את יכולה לקבל את הכסף חזרה!!

תתקשרי ותבררי. הם נותנים לך זיכוי ומביאים לך כרטיס בהנחה!

3 כרטיסים למכירה בגלל אֱבֱל

קניתי 5 כרטיסים להופעה והיום סבתי נפטרה. 3 מהאנשים שהיו אמורים לבוא איתי יישבו שבעה ולא יוכלו להגיע. מי שמעוניין בכרטיס בבקשה ליצור איתי קשר אייסיקיו- 315622034 פלאפון- 0526363263 תודה, לוטוס.

FuryUri

New member
שאלה בקשר לכרטיסים.

ב"ה... שהחיינו וקיימנו והגיענו לזמן הזה. הזמנתי היום כרטיס דרך האינטרנט מקסטל. עכשיו, שאלה לי. האם אני חייב לקחת את הכרטיס? או שמא יהיו שם קופות של כל החברות שמוכרות כרטיסים? היה כתוב באתר שלהם בשפה לא כל-כך ברורה, ובאותיות די קטנות, ככה שאני מפחד. ואי-אפשר לברר בטלפון , בפעמים האחרונות שניסיתי, אמרו בהקלטה שיש עומס ולהתקשר במועד מאוחר יותר. למישהו יש שמץ?

תאורטית, אפשר לאסוף את הכרטיס

גם בקופות במתחם, ביום המופע. אבל, זה ממש ממש לא מומלץ. יהיה שם תור ענקי, לחץ, עצבים. קסטל עצמם ממליצים לבוא ולקחת את זה מהמשרד שלהם. לדעתי, זה שווה את הטרחה - אבל השיקול שלך.

למעלה