שרשור כרטיסים

• פותח הנושא BogN
  • פורסם בתאריך

חרטושה

New member
../images/Emo45.gif

למרות שאני זוכרת במעומעם מישהו שהתחיל בזמן. אני גם זוכרת שהייתי בהלם. כל-כך בהלם, שהזכרון נמחק לי ועד היום אני לא זוכרת מי זה היה. אבל זה באמת המקרה החריג. אי אפשר לתפוס אנשים לא מוכנים ככה.

new revolution1

New member
שזה אומר שאני אגיע הביתה

בשלוש וחצי. איזה יופי להתעורר לבגרות בתשישות...

vegetable man

New member
חברה...קחו בקלות

אני ממילא בד"כ לא ישן הרבה לפני בחינות - אם תשנו למשל 4 שעות, אולי לא תתעוררו בדיוק עם ברק בעיניים, אבל עדיין זו שינה וזה מספיק. עם קפה והמתח שלפני - אתם תהיו מספיק עירניים, ואולי תריצו דחקות עם הדודות במבחן. וגם לי אפרופו, יש מבחן, ועוד בקורס סופר הזוי בקריפטוגרפיה, ביום שישי, ב-8 בבוקר, שנייה אחרי שדפש מוד יורדים מהבמה.

itaikuskus

New member
קניתי כרטיס לרוג'ר ווטרס

לא יודע איך זה גורם לי להרגיש. זה הרגיש כאילו מחיצה מפרידה בין העולם שלי לעולם החבוי של הקופאית שישבה בקופת גרבר, מה שהיה דיי נכון כי היא "מוגנת" על ידי מחיצת זכוכית. היו לה משקפיים ושיער חלק כזה, אני חושב שהיא כרגע בשלב הזה שאתה מנסה לברר מה אתה רוצה לעשות עם החיים שלך, וביינתים מחזיק דירת 2 חדרים ברמות רמז, ועובד ביום כדי לשלם שכירות. שאלתי אותה איך קוראים לה, אבל היא לא הבינה נכון את השאלה ואמרה לי שזה בכלל לא משנה שער 10 או שער 11 ובסוף כל ישראל חברים. שאלתי אותה אם היא רוצה לצאת איתי לבירה, והיא אמרה שאם סיד בארט עולה על הבמה בנווה שלום ומנגן על קאזו, אז היא באה איתי בטוח, וגם מזמינה, ואני חושב שיש לי סיכוי דיי טוב. היא גם אמרה שאין הנחות לסטודנטים, ואני ממש התאכזבתי כי ממש רציתי להשויץ בכרטיס הסגול הזה של אגודת הסטודנטים של אוניברסיטת חיפה, כי אני נראה שם ממש רציני ודעתן, אבל באותו רגע נראיתי כאילו הרגע קמתי, מה שלא היה רחוק מהאמת, אז בכל מקרה, גיליתי שיש לה חבר והוא קצין בדובדבן והוא יפרק אותי מכות אם אני אנסה עליה משהו, והיא גם נתנה לי כזה כרטיס מצ'וקמק שלקח לי לפחות 3 שעות ליישר עם בקבוק של גולדסטאר. פעם הבאה אני מזמין דרך הטלפון.

חרטושה

New member
תגיד ת'אמת

נכון שזה הכל בגלל המחיצה? היית צריך להגיד לה שהיא יכולה להביא אותה איתה. ולהלן כלל זהב מס #1 : לעולם , אבל לעולם, לא שולפים כרטיס של אוניברסיטת חיפה מול בחורה. זה כמו להחזיק שלט שכתוב עליו: כשאסיים את התואר אהיה בדיוק כמו אלה מהטכניון. רק בלי הכסף. ובלי העבודה.

itaikuskus

New member
חשבתי על זה

אבל היא הקדימה תרופה למכה ולא הייתי צריך לשלוף את הכרטיס. ואני בכלל לא חושב על כסף ועבודה, אני יותר בקטע של קרוואן ובירה קרה.

על כבישים מהירים ללא פקקים זה בערך

שעה ורבע-ועשרים. אם אתה ממש אמיץ ולחוץ, אז שעה...

השרשור הזה עושה לי דז'ה וו קשה

לבגרות במתמטיקה: מכונית א' יוצאת מחיפה לכיוון נווה שלום במהירות 100 קמ"ש, מכונית ב' יוצאת מב"ש לאותו כיוון במהירות 120 קמ"ש. באיזו צומת יתחיל הפקק? כמה זמן יקח עד שהמתחם יתמלא ב-50,000 איש? וכמה פועלים צריך כדי לנקות את שדה החומוס עד עלות השחר?

xero1

New member
=אזלו הכרטיסים=? ../images/Emo10.gif

מחפש לקנות כרטיס רציני לגמרי נא לשלוח מסר בבקשה או לשרשר או משהו תודה

אנא קרא את ההודעה המנהלתית

שנמצאת מצד שמאל של העמוד, בצבע אדום. והשורה התחתונה: לא אזלו הכרטיסים.

friga

New member
רוצים כרטיס להופעה של רוג'ר ווטרס?

עד שאני לא מקבלת כרטיס אני לא משלמת,ככה שאני עדין לא יודעת מה המחיר בכל אופן נפל לי אירוע על התאריך של ההופעה אם אני מקבלת כרטיס לעדכן אתכם?

למעלה