קניתי כרטיס לרוג'ר ווטרס
לא יודע איך זה גורם לי להרגיש. זה הרגיש כאילו מחיצה מפרידה בין העולם שלי לעולם החבוי של הקופאית שישבה בקופת גרבר, מה שהיה דיי נכון כי היא "מוגנת" על ידי מחיצת זכוכית. היו לה משקפיים ושיער חלק כזה, אני חושב שהיא כרגע בשלב הזה שאתה מנסה לברר מה אתה רוצה לעשות עם החיים שלך, וביינתים מחזיק דירת 2 חדרים ברמות רמז, ועובד ביום כדי לשלם שכירות. שאלתי אותה איך קוראים לה, אבל היא לא הבינה נכון את השאלה ואמרה לי שזה בכלל לא משנה שער 10 או שער 11 ובסוף כל ישראל חברים. שאלתי אותה אם היא רוצה לצאת איתי לבירה, והיא אמרה שאם סיד בארט עולה על הבמה בנווה שלום ומנגן על קאזו, אז היא באה איתי בטוח, וגם מזמינה, ואני חושב שיש לי סיכוי דיי טוב. היא גם אמרה שאין הנחות לסטודנטים, ואני ממש התאכזבתי כי ממש רציתי להשויץ בכרטיס הסגול הזה של אגודת הסטודנטים של אוניברסיטת חיפה, כי אני נראה שם ממש רציני ודעתן, אבל באותו רגע נראיתי כאילו הרגע קמתי, מה שלא היה רחוק מהאמת, אז בכל מקרה, גיליתי שיש לה חבר והוא קצין בדובדבן והוא יפרק אותי מכות אם אני אנסה עליה משהו, והיא גם נתנה לי כזה כרטיס מצ'וקמק שלקח לי לפחות 3 שעות ליישר עם בקבוק של גולדסטאר. פעם הבאה אני מזמין דרך הטלפון.