שרשור כרטיסים

• פותח הנושא BogN
  • פורסם בתאריך

BogN

New member
קניתי היום כרטיסים!!!! ../images/Emo13.gif

לצערי קניתי כרטיס בודד... כי אף אחד מהחברים שלי לא אוהב אותם, או שאין מספיק כסף
בכל מקרה קניתי דרך אמריקן אקספרס... כך שהמחיר לא היה כל כך נורא... רק נשאר להתפלל שהצבא לא יעשה בעיות...

End Of All Hope

New member
אהלן, אם תוכלו לעזור לי.. ../images/Emo39.gif

הייתי רוצה לדעת אם יש עדיין אפשרות להשיג כרטיסים להופעה איפושהו? (אני כמעט בטוחה שנזכרתי מאוחר מדי, אבל אם יש עוד סיכוי להיות שם..), אני אשמח לעזרה. תודה מראש ואחלה לילה. HOPE.

rozgil

New member
כן, יש אפשרות :

ומקומות מכירת הכרטיסים מופיעים יום-יום בעיתונים בארץ (בפרסומות)

בכל משרדי הכרטיסים אפשר לרכוש

כרטיס. מצד שמאל של עמוד הפורום יש לינק לפרטים מלאים על סוגי הכרטיסים.

rozgil

New member
ציףציף1000!!!האם יהיו כרטיסי ישיבה?

..................יש חדש בנושא ?

LuLuLu iT

New member
מי מוכן לאמץ אותי? ../images/Emo9.gif

*פאפיפייס* די בניתי על להידבק אל אורי בהופעה וכזהו, אבל מתברר שככל הנראה הוא מבריז לי בחינניות. מכיוון שאנוכי גוש נטול חברים [בכלל] ואוהבי פינק פלויד בפרט, [הראל סקעת רולז חבריה] נדפקתי משהו. אנוכי תוהה אם כולם כאן הולכים עם החברים המגניבים שלהם, או שיש איזו קבוצה פורומיסטית שמוכנה לאמץ אותי אל חיקה ולדאוג שלא אשאר בודדה אל מול ההמון הסואן? -גלמודה- אני עוד אצטרך ללכת עם המשצ"ים! ;; *בורחת רחוק מאוד* נו, אני חמודה! מישהו?

אנחנו בהחלט נארגן קבוצה פורומית

מבין אלו שמעוניינים לצפות במופע ביחד. אף אחד לא יצטרך ללכת לבד.

oribarak

New member
היא באמת חמודה

היא תספק לכם בידור במקרה שווטרס יהיה משעמם באמת, היא יכולה לבדר משו משו, והיא גם רוקדת יפה! אני לא יודע עדין אם אני מבטל...יש לי שיקולים אדירים לכיוון הביטול...עזבו את זה שזה יום לפני הבגרות למרות שגם זו עילה...זה 400 שקלים, שיהרסו לי את כל החופש הגדול...ואין כל כך הרבה זמן לעבוד כי הכול לימודים וגם בחופש צריך לחרוש...

אורי חמוד

אל תבטל. שני השיקולים שהעלית הם שיקולים זמניים, שיסתדרו, אבל אין הזדמנות שניה למופע כזה. דבר איתי, אם תרצה.

wommer

New member
יפה אמרת!

חסר לך אתה מבטל! אני לא אביא לך את הדיסק שביקשת! (טוב נו, קדם אני אמצא אותו...חחח)

LuLuLu iT

New member
גם אני אמרתי לו את זה! ;;

כסף זה דבר שבא והולך. כבר איזה שבעים פעם. ניה.

avki

New member
לא לפני שאני טרחתי להזכיר לך את זה

איזה שבעים פעמים. שיהיה. נמ נמ.

avki

New member
מפיצה את התורה זה טוב ../images/Emo9.gif

צנעני היה גאה בך.
לאן הוא נעלם הממזר?!

oribarak

New member
ציף אפשר עזרה בקשה?

אוקי, אחרי חשבון נפש עמוק, החלטתי ללכת אבל מה שמציק, זה הקטע של שעת חזרה...ולפי הניסיון שלי עם הזיקוקים בתל אביב, לקח לנו שעתיים וחצי לחזור הביתה.. מתי ההופעה תסתיים במשוער?מתי היא תתחיל? והקטע עם "בגרות יש עוד פעמים" זה קצת שטויות, אני רוצה לעשות את הבגרות עכשיו ולא להיתקע איתה שנה הבאה, אני אלך לבגרות לא משנה מתי, צריך שעה!

חשבון פשוט

אם ההופעה מתחילה ב-8, ונמשכת שלוש שעות, היא תסתיים ב-11. נניח כחצי שעה עד שמגיעים למכונית... עוד חצי שעה לפחות תקועים בפקק ביציאה מלטרון... ועוד 30 דקות נסיעה לרשל"צ (אתה משם, נכון?) ז"א, תגיע הביתה לכל המוקדם בשעה חצות וחצי. ז"א, יהיו לך 6-7 שעות שינה, עד הבחינה, אם היא נערכת בבוקר.

oribarak

New member
אם ככה אז סופרב!

גר בראשל"צ והבחינה מתחילה ב9, כלומר 8 וחצי בבית הספר המופע מתחיל ב8?זה בטוח?

melancholy man

New member
תמיד יכול להיות שזו תיהיה ההופעה

הראשונה בתולדות המפעל שהחלה בזמן, אבל לא הייתי בונה על זה. כמובן תמיד יכול להתרחש הנס ששלושים (חמישים?) אלף איש יצאו בבת אחת ממקום אחד שלפחות לא היה ערוך לזה קודם והפקק יהיה רק חצי שעה, אבל באמת לא הייתי בונה על זה. אתה רוצה תלך, אבל אל תבנה על זה שתוכל לישון הרבה לפני הבחינה.

למעלה