שרשור יוצאים מהבאסה.

eMiFrEaK

New member
אוייייייייייייי מרינקהההה.. ../images/Emo25.gif

אני מוכנה.. חח (רק לא נספר לשוריק חחח).... אני ממממממממש משחה.. אין לך מושג.... שאת מרגישה יותר טוב אני חיכיתי לרגע הזה הרבה זמן כי כאב לי לראות אותך ככה.. וכשכתבת שאת נוטשת אותנו לכמה ימים ידעתי שאת צריכה את הזמן הזה לעצמך ואני שמחה שיצאת מזה.. אני חושבת שאני הולכת לאהוב את מרישה העליזה חחח וגם לך המון המון המון תודה!!

M a r U s k A

New member
../images/Emo24.gif

האמת אחרי כמה ימים האלה מצבי הידרדר... אבל זה כבר לא חשוב עכשיו אני שמחה ואופטימית למרות הכל...

eMiFrEaK

New member
../images/Emo25.gif

למרות הכל הכל הכל!!!! תהיה שמחה ואופטימית!! המצב יהיה טובבבבבבב.

Janem

New member
davka...

ani dei atzuv ba zman ha aharon. be ehad hanisuim ha ahroni, sheli af li ha windows yahad im ha ivrit.

Sheep From Hell

New member
חחחח..... מה קורה?

כן כן חזרתי... (הגעתי למסקנה שאני רוצה קצת חופש מהבחוץ!! רוצה לשבת קצת בבית) מה קורה מה חדש?

bariska

New member
אנה את ממש צודקת

תגידו תודה שיש על מה שיש לכם..תגידו תודה שיש לכם בית הורים ולא משנה איזה אחרי הכל הם אוהבים אותכם..רק עכשיו ראיתי תוכנית על ילדים מסכנים בני 12 בלי בית שלו יודעים כלום מהחיים שלהם זה עצוב.. תשמחו מימה שיש למרות שאני לא מכיר אותם אישית אתם באמת נשמעים לי אנשים ממש מדהימים... לכל אחד יש תתקופות האלה פשוט תפתחו דף חדש תנסו להיתגבר על הבעיות שלכם ולא לברוח מהן.. הדרך הטובה ביותר להיתגבר על בעיה כלשהיא היא פשוט מהתחלה לא להיכנס לזה ולחשוב טוב טוב לפני שעושים משו ואם כבר יש לכם בעיה פשוט אל תפחדו אולי אני מדבר שטויות אבל לפני כל דבר שאני אומר ועושה אני חושב אולי זה מה שגורם לי לא להיכנס לכל מיני שטויות כמו שאנשים ממש נבונים שאני מכיר נכנסים לזה..כי הם מרגישים שאם הם לא יפרצו למקום הזה הם פשוט לא יצאו גברים..זה כבר לא קשור.. תהיו חזקים
אותכם

למעלה