שרשור יוצאים מהבאסה.

wasted years

New member
שרשור יוצאים מהבאסה.

"ויבואו ימים טובים על הפורום אשר ברוסיאל" הפורום חטף את המחזור החודשי שלו, כולם מדוכאים, כולם עצובים. יש לזה אפקט כלשהו, עלי לפחות. בואו נצא מהבאסה, כולנו פה כמו משפחה. עברנו לא מעט ביחד. אישית, הפורום הזה עשה לי רק טוב, פגשתי את מרינה וככל שמתהדקים היחסים ביני לבין הפורום כך גם היחסים של עם מרינה, של אנה ושל שוריק, של אלה ושל רונלד ושל כאלה ואחרים ובמיוחד של קיריל הדיקטטור הגדול עם שאר חברי הפורום. מרינה אמרה לי משהו והיא צודקת, הפורום הוא מעין עיר מקלט לצרות שלנו. הוא עולם ומלואו שבו אנו משתפים אחד את השני עם הדילמות והקונפליקטים שלנו. הפורום הוא אנזים המזרז ריאקציה, מחבר בין אנשים, בין תרבויות. אני מכבד את כולכם, ולכתוב את זה עשה לי הרבה יותר טוב. אולי בעוד חודש, כשאני אביט על ההודעה הזו היא תראה לי מגוחכת כמעה. זהו בינתיים.

M a r U s k A

New member
יו עומר...

אני
פה מול המסך... יו אני לא יכולה להספיק! אני כל כך
אותך
טוב אנשים עומר צודק =/ החיים לא תמיד טובים... אם יהיו כאלה נמות משעמום
יאלה .. אין דבר שלא ניתן לפתרון... צאו מהדיכי .. ואני אתחיל לסדר את החייים שלי לאט לאט ואשתף אתכם בשמחתי כשאני אגיע אליה =]

FiShA

New member
עומר ומרינה אמרתם הכול נכון!

וברוך השם אני יצאתי מדיכאון שלי !! ומרגישה סבבה=] מרינה שתגיעי לשמחה שלך כמה שיותר מהר=] ואי מאחלת אותו דבר לכולם !

wasted years

New member
את האמת

עדיף למות משיעמום ולא מדיכאון:\ אז כולם! לצאת מהדיכאון ולמות משעמום! סתם:) מרינה אני אוהב אותך מאוד, ותחרטי את זה במוח שלך לתמיד. אני לא עושה לך דבר בכוונה כדי לפגוע בך. בסה"כ אוהב אותך

M a r U s k A

New member
אממ עומר תאר לעצמך מצב שבו

לכולם משעמם. .אנחנו נאכל אחד את השני... |יאמי|
גמאני אוהבת אותך =]

s h u r i k

New member
את האמת

זה לא נישמע לי היגיוני.... אני מת, מה אכפת לי ממה אני מת, משעמום או מדיכאון. אני מת, מצידי שזה יהיה אפילו מסרטן לא אכפת לי אני בכל זאת מת!!

s h u r i k

New member
אמממממ

הבנתי עכשיו שצחקת... לא ראיתי את ה"סתם"... מיצטער עזבו, אני סתם מת מדיכאון עכשיו =((

hell girl 666

New member
טוב...מאחלת לכולם להרגיש טוב!

כיון שאני בשעמום תמידי...אני לא יכולה להגיד שזה כזה כיף..אבל הדיכאונות הם בהחלט גרועים יותר..אני יודעת לצערי הרב.. בכל מקרה אולי מישהויביא לפה איזה שירשור בדיחות עצבני לשעשע? כי אני לא טובה בעיניינים האלה. =/ ערב טוב ושמח לכווולם

Vrock

New member
אני לא יכול לעזור לכם בכלום.

אבל הנה תמונה שתמיד מעודדת אותי:

hell girl 666

New member
../images/Emo13.gif המצב רוח שלי עולה...

אני בתהליכי צריבת דיסקים. ומוזיקה זה הדבר היחיד שיש לי בחיים

Vrock

New member
בסדר לא מעודד....

אני מצטער רציתי שאנשים יהיו שמחים.*SIGH*. לא משנה. הכי חשוב להיתו שמח. אני הייתי שמח כשראיתי את התמונה הזאת ובגלל זה היא מעודדת אותי.

hell girl 666

New member
אני לא שונאת אף אחד...

ותאמין לי גם לא אנשים לא אופטימיים... גם אני לא תמיד משהו.. וחוץ מזה בהתחשבות במה שעברת בחייך הקצרים...נסלח הכל..

למעלה