שרשור יוצאים מהבאסה.

hell girl 666

New member
אמ...אני החלפטי שם ...

בכל מקרה יש לי פה חברות...אז אני יודעת את הקטע של החתימה....

FiShA

New member
לא הכפת לי מאוקראיני.. אני מתה

להיות אופטימיסטית=/

hell girl 666

New member
על תמותי...=( זה לא אופטימי!

לא נורא...יום יבוא, והההההככככככל יהיה סבבה! (מקווה..)

FiShA

New member
חלום חיי שהכול יהיה סבבה..

אוקה אני לא מתה!..=]

Vrock

New member
הכל פנאן......./images/Emo3.gif

את לא מתה? שיקרת לי אתמול?

Vrock

New member
../images/Emo10.gif

../images/Emo13.gif

גם אני קצת בבאסה.. גיליתי שהקורס שלי מתחיל עוד חודש, מה שאומר שאני חודש עושה עבודות רס"ר ויוצאת יומיות (מה שאומר כמעט שש שעות באוטובוס כל יום...). ועכשיו יש לי בעיות עם הסיווג הבטחוני ואני לא יכולה למלא אותו ובגלל שאני לא יכולה להודיע לאף אחד, אני עדיין אסחב לבסיס מחר... אני שבוזה, עייפה (לא זוכרת מתי פעם אחרונה ישנתי יותר מ-4 שעות ביממה...), נפרדתי מחבר שלי, גם לו רע, אז לי עוד יותר רע...משום מה נפלה עלי חרא תחושה.. אני לא חשבתי שאי פעם אתגעגע לטירונות.. אבל אני מחזקת את עצמי- השבוע יש לי רבעוש!! אני אצא המון!! ואתם יודעים מה? באופן כללי אני אוהבת את הצבא.. זה המקום בשבילי, טוב לי שם. ולא משנה כמה אני מתלוננת, עד עכשיו, זה עשה לי רק טוב.. בקיצור, תסתכלו תמיד על הדברים החיוביים בתוך כל החרא שאתם נמצאים בו, תזכרו שיש לכם חברים שאוהבים אתכם, וכמו שאני לומדת עכשיו, כמויות ענקיות של שוקולד יכולות לרפא (כמעט) הכל.. ועומר, חמוד שלי, אתה יודע שהכל יהיה טוב... תמיד הכל מסתדר על הצד הטוב ביותר..והצבא בכלל לא כזה נורא, ואולי עכשיו לכולם רע, אבל זה ישתפר או יעבור או יגמר... תחזיק מעמד..ואני מבטיחה לך שיחת נפש עמוקה כשיבוא החג.. שיהיה לכולכם המשך חופש נפלא ונהדר...

FiShA

New member
חומדדדדדד!!!!!!!!!!!!!!!!

תודה רבה על איחולים עכשיו באמת בישבילי חופש נהדר.. אני שמחה שאת מרגישה טוב בצבא ועינייני אהבה היסתדרו!

ממממממממממממממממ

אין לי כול-כך מה לרשום חוץ מזה שהפורום עשה לי גם רק טוב
אני באמת שמחה להיות בפורום הזה
באמת הכרתי אנשים מקסימים ומתוקים ואולי גם חברים (בעצם לא אולי אלה בטוח
) אני באמת שכולנו ניצא מהדיכאונות שלנו ונהיה שמחים ומאושרים ומלאים בהמון אהבה
מרינצ'קה אני באמת מקווה שתצאי מהדיכאונות שלך,מקווה שהכל ישתפר
שורקה אני גם מקווה שגם אתה תצא מהדיכאונות ומקווה שהכל ישתפר
בקיצור אני מאחלת לכל הפורום הצלחה,שימחה אושר והמון אהבה!!! love you!!!!!!!!!!!!!
~סוניה~!

bariska

New member
המצב רוח שלי מצויין../images/Emo13.gif

רק חזרתי מהבריכה
היה מעייף אבל כיף.. ובאמת לא שווה להיות בדיכי תהנו מהחיים וקחו רק תטוב

FiShA

New member
יאפ.. וואי כזה מצב רוח כמו שיש לי

עכשיו לא חוויתי איזה חודשיים=] אם לא יותר

למעלה