שרשור יומי

WdanaW

New member
היא אמרה דורון (../images/Emo99.gif) ווגם אבאא

פעם אחת היא קראה לו אבא... לא יודעת אם שמתם לב

S2M

New member
לא היא אמרה אבל!

גם אני חשבתי "אבא" אבל זה היה "אבל" כי אחרי זה הוא אמר לה "אבל, חבל".. אז כנראה שלאאא

גלושש

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo2.gifאמא../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif

גר.. ועוד היום יום חמישי.. ויום ראשון אני בסופרלנד... רק ביום שני אני אדע מה קרה
ושיפסיקו לקצץ לי את הסצינות של מיכאל

אימא של ניני ואיה רעה

נראה לי..... כי היא ה"בוס" של רוברטו....... אבל ניראה לי שהיא באמת אוהבת את הילדים שלה..... ונראה לי שדגנית לא תפגע באבנר...

Fre3Style

New member
היא לא אוהבת אותם.

לא אכפת לה מהם. עובדה שהיא עזבה אותם בגיל צעיר בגלל שהניסוי נכשל. היא חוזרת עכשיו כי יש לה אינטרס. היא רוצה לגלות את הפרטים על התוכנית ועל הטכנולוגיה של אבנר [וזה אין לי מושג למה], אבל היא משחקת אותה כאילו היא אוהבת אותם, כדי שלא יהיה לה קשה איתם. בגלל זה היא מכינה להם את האוכל שהם אוהבים וכד'.

שיפסיקו לקצץ את אבי!!!../images/Emo12.gif../images/Emo175.gif

גגגגגגגגרררררררררררר!!!!!!!!!!!

CUTIE 18

New member
תסבירו לי משהו אחד

למה אסיה עזבה? מי היא בדיוק? מי שלח אותה?

הסברים על אסיה+השערה ../images/Emo185.gif

הכל בגדר השערה,אין ספויילרים. אז ככה,אסיה היא לא המטפלת הטובה,היא בעצם רעה! היא נשלחה כדי לעקוב אחרי איה וניני,כפי שראינו אתמול (שניני בא עם דורי ומצא את אסיה במעבדה). למה היא הלכה? זה אני לא ממש יודע,אבל נידע בהמשך השבוע (מאחד מתקצירי השבוע כתוב:"זהותה האמיתית של אסיה נחשפת",לדעתי אסיה עובדת עם לילי,מבלי שאסיה תדע את זה..ולכן אסיה עזבה ככה סתם. זהו..

למעלה