שרשור יומי

אאאא איזה פרק../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo175.gif

נראה לכם שהוא מת?!? (אני שואלת בגלל שיש...ה
למטה..)..וד"א זה די ברור שהחידה של אבי (
) תעזור לפתור משהו לא?מה נראה לכם שזה יפתור? וה
שבגללו שאלתי אם אבנר מת למטה... אני יודעת שמישהו מהשמנייה אמור למות..אולי זה יהיה אבנר?...וד"א בבקשה לא לגלות לרשום רק השערות

וד"א

שמתם
שבזמן האחרון הסוף בשמנייה כמעט ולא קשור לפרק...למשל התורמת פתאום מתגלה שזאת אמא של איה וניני (שד"א כל הקטע של זה שפתאום מעיפים את אסיה והאמא באה..והם לא מברירים איך היא יודעת שזה הם ומאיפה היא באה פתאום קטע די מוזר וסליחה גם קצת דפוק
...) וגם הקטע היום מה קשור ירתה בו? פתאום בלי שום קשר היא יורה בו...קטע מוזר

Fre3Style

New member
כי

היא ירתה בו כי רוברטו שלח אותה. אנחנו נגלה את זה בפרק הבא. זה טוב דווקא שיש סופים מפתיעים שכאלה...

אני יודעת שהוא שלח אותה../images/Emo12.gif../images/Emo175.gif

אבל זה עדיין קצת מוזר
(אני גם אוהבת סופים מפתיעים
..והסוף היה טוב אבל מוזר
..כי לא ממש היה לו קשר לכל הפרק
..פתאום בלי שום סימנים היא הורגת אותו
..מפתיע ומוזר
...אבל לא משנה
)

סליחה לא...../images/Emo12.gif../images/Emo175.gif

הורגת אותו (כי אין לי מושג מה קרה לו..שלא תחשבו שזה ספוילר) התכוונתי יורה בו

PikachU6

New member
מה יש לך עם ד"א?

אח שלי חושב שבסוף יגלו שאמא של איה וניני הרסה את הניסוי של רוברטו אבנר ועמוס בגלל שהיא כל הזמן עישנה...... לא מחשבה שלי.................... אל תאשימו אותי אם אתם חושבים שזה מפגר....

לא יודעת...../images/Emo3.gif../images/Emo12.gif../images/Emo175.gif

שמתי לב שאמרתי הרבה ד"א
..חח לא משנה

התקציר של יום ראשון: ../images/Emo58.gif../images/Emo185.gif

10.7.05-יום ראשון: דגנית, בשליחות רוברטו, מכריחה את אבנר לספר הכל. ניני פותר את חידת עשרת הקלפים. אלי חוששת שדורון הולך לפטר אותה. אילן משתחרר מבית החולים. אסיה מנסה ליצור קשר עם איה. רותם ובן בן מתקדמים בחקירה

Fre3Style

New member
איזה פרק טוב אבל לא הבנתי...

עוד לא הבנתי מה בדיוק אסיה עשתה. אם היא מהרעים, אז היא חייבת איכשהו להכיר את אמא שלהם לא? כי זה די ברור שאמא שלהם מהרעים... מישהו הצליח לפתור את החידה של עשרת הקלפים?

לאו13

New member
אוייי מה זה!?!?!

אני לא מבינה... כאילו למה דגנית ירתה באבנר ?! היא צריכה אותווו!!! ממש מעניין אותי מה התשובה של החידההה!!!!!ניני החכם שלי!!!

פיספסתי אבל...../images/Emo175.gif

אמרו בספויילרים של אתר ערוץ הילדים שלא כל הדמויות ישרדו את העונה הראשונה אז זה אומר שאולי הוא באמת מת..

CUTIE 18

New member
../images/Emo34.gif שאלה

מה אסיה עשתה בדיוק לא הבנתי... והאמא של איה וניני באמת אוהבת אותם או שהיא רוצה להשיג דרכם משהו?

WdanaW

New member
איייי מישהו שםם לבבב...../images/Emo23.gif

שמיקה היום קראה לדורון אבא?........ כי בד"כ היא קוראת להורים שלה בשמות הפרטיים..!
גמנייי חושבת שהיה פרק סוףףף

למעלה