שרשור יומי 8.6.06

• פותח הנושא danzk
  • פורסם בתאריך
אויואוי אני בלחץ נוראי ../images/Emo10.gif

לחץחללחץחלחץחללחלחלץלל זה לא קורה לי בד"כ
אני לא יודעת כלום!!!
ולא יודעת למה אני כותבת את זה פה, זה לא יעזור לי ואתמול לא הצלחתי להירדם בלילה..ישנתי ממש קצת
וכואבת לי הבטן

Eowyn of Rohan

New member
מורן!../images/Emo24.gif

אני מבינה את הלחץ, גם אני ככה עכשיו אבל תנסי להרגיע את עצמך ולחשוב על 16:30 ועל זה שלא נלמד יותר היסטוריה
. את תראי שהיום תהיה לך אחלה שינה. אהה וכמובן, לא לשכוח להיכנס לשירותים לפני הבחינה..

K e R e N18

New member
../images/Emo24.gif בובה!

אין לך מה להילחץ.. כולה בגרות
ואל תדאגי, את תעברי אותה בקלות!! אל תיכנסי ללחץ יותר מדי..זה לא שווה את זה
בהצלחה!!

../images/Emo46.gifאוי אז גם לי זה קרה

טוב כתבתי הודעה קצרה P: קודם כל תודה בנות, ואת צודקת קרן זה לא שווה את זה כל הלחץ הזה, יהיה מה שיהיה..

אממ...אני לא אגיד שהלך טוב

כי לא הלך טוב, אבל היה סביר והעיקר שזה נגמררררררררררר ותודה :)

צליל88

New member
הייתה מתכונת במחשבת../images/Emo179.gif

מחכה לציון
סתם, נראה לי שהלך די בסדר
הא, והיום החלטתי סופית לגשת שוב לאזרחות. אחרי ביו' נתחיל בחרישה
. ב"הצלחה לכולם בהיסטוריה!
[יניב אתה סתם מעתיק
]

AndreaCorr ©

New member
../images/Emo204.gif

היום: לסיים עם הסטוריה לכל החיים, למות מאושר, שנה וחצי עם החבר, אחה"צ לנוח או/ו רעננה, בערב הופעה. זהו. בהצלחה לכולם.

AndreaCorr ©

New member
תודה ../images/Emo25.gif

אממ, של להקה בשם מוּרה, הם מבצעים שירי משוררים :)

jenngirl

New member
אני מחוץ לתחרות כבר../images/Emo79.gif../images/Emo82.gif

הייתה מתכונת בספרות,שהשאלות עליה היו כאלה עומות! ידעתי את החומר,אבל לאאאאא,חייבים לדפוק לי שאלות שאני לא אוכל לכתוב עליהם כלום. מקודם היו שירים כאלה טובים ב-24! היה את אריק איינשטיין[צא מזה],עברי לידר בהופעה חיה עם לאונרדו[
], לרוץ מהר של יהלי סובול,ואביב גפן עם עכשיו מעונן!!!
עשו לי את היום. ועוד מעט אני יוצאת לעבודה עד 11 בלילה,אם לא יותר. יום טוב לכולם ובהצלחה בבגרות.

ממממור

New member
בהצלחה

דבר ראשון למה כתוב לי "מור, בהריון? ילדת? יש דברים שחשוב שתדעי" מאיפה להם שאני בהריון? חחחחחחחח ועכשיו גם כתבו לי "מור, מתנה לכל מניקה"- מה זה החרא הזה? לא ברצינות- מישהו הכניס אותי להריון ולא גילה לי? חוצמיזה- היום היה לי מגן באזרחות- שזה מגעיל... אבל האמת לא חצי מגעיל מהיסטוריה ב- שסיימתי שנה שעברה!!! אז שיהיה לכולם הכי הרבה בהצלחה- והעיקר שאתם מסיימים עם זה!

m i r u s h i

New member
סיימתי ביה"ס!../images/Emo108.gif

איזו הקלה!!!!*נושמת לרווחה* הבוחן היה מקסים[מקסים,מקסים!] והכל היה טוב D: וניגשתי עם מגן 90 [ומשהו אומר לי שהסופי גם יהיה בסביבות הציון הזה :)))] וכולי מאושרת ^^ ונפרדנו לשלום מהמעבדות וצרחנו ברחבי ביה"ס 'סיימנו ללמוד!' וhappy happy joy joy :]]

s h u g i t

New member
ואני לא שמחה בשבילך!../images/Emo46.gif ../images/Emo15.gif

אני סתם מקנאה
תהני מהחופש!
ו.... מירי... הממ את יודעת שזה פורום שמיניסטים, נכון?.. ואת סיימת ללמוד אז את כבר לא שמיניסטית...

למעלה