שרשור יומי 8.6.06

• פותח הנושא danzk
  • פורסם בתאריך

shir el

New member
בהצלחה לכל הנבחנים ../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

לילה-טוב
ויום טוב

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifבגרות../images/Emo7.gif

שהקב"ה יעזור לכולנו לעבור את זה בשלום.
בהצלחה!

Eowyn of Rohan

New member
יום אחרון של היסטוריה?../images/Emo12.gif

איזה כיף
. חרשתי כל היום ואני קמה מוקדם לחרוש עוד קצת ונראה לי שאני יודעת את כל החומר ויהיה טוב. אחרי הבגרות חשבתי ללכת לחברה ואז בשש ללכת לשבוע הספר שבעיר אבל לא נראה לי שזה יצא לפועל.. כנראה אני פשוט אחזור הביתה ואתחיל לחרוש לביולוגיה
(ולהעיף את כל החומר בהיסטוריה
.. או להביא לאחותי
) אני גם צריכה לסדר את החומר בספרות מתישהו
או וול, המון בהצלחה לכולם מחר
!

yanivtr

New member
מגן בספרות

לא סיימתי ללמוד עדיין. נשאר לי עוד חצי פרק(רומאנים) שלא למדתי. אני נרדם על המחברת לעזאזל. אני מקווה לנסים. בבקשה. שיקרה נס או משהו. אז כמו שצליל אומרת- ב"הצלחה לכולם

onix 88

New member
חזרתי מיום הסטודנט

הייתי שם 6 וחצי שעות! בהתחלה היו הופעות של הדג נחש ומוש בן ארי שהיו נחמדות, אבל בסוף שלמה ארצי נתן הופעה כ"כ טובה! שעתיים וחצי של הופעה, היה ממש ממש כיף, באמת נהנתי! שלמה ארצי באמת מלך
ואני יכול להגיד שהייתי נוכח כבר בשתי הצעות נישואים, גם בהופעה של מוקי בשבוע שעבר וגם היום! אני אצרף מחר תמונות שצילמתי בפלא', למרות שהן לא באיכות טובה כ"כ. מחר ללמוד לביו'! בהצלחה לכל הנבחנים בהסטוריה!

onix 88

New member
הנה קצת תמונות

זאת בהופעה של מוש בן ארי, למרות שלא נראה לי שתצליחו לראות אותו

onix 88

New member
היה שם באנג'י בגובה 70 מטר

ולא עשיתי אותו, אני כ"כ מצטער על זה! אבל לעשות את זה היה בהגרלה, קודם קונים פיצה דומינוס, ואז נכנסים להגרלה, והיו שם מליוני אנשים ולא היו לי עצבים לחכות, בכל מקרה זה היה נראה כיף!

onix 88

New member
זיקוקים

למרות שהתמונות לא יצאו כ"כ טובות, הזיקוקים היו ממש יפים

MrsGreen

New member
בבאר שבע? ../images/Emo99.gif

אני עושה שם שירות שנה הבאה ולכן רציתי לבוא אבל הבלאדי מתכונת בביו :( אבלל אוו מגניב ^__^

../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

וואי לא אישרו לי אתמול להיות באבטחות של יום הסטודנט כי ביקשתי מאוחר מדי!!
וסורוקה זה הבית חולים!

צליל88

New member
פחחחחחחחחחחח../images/Emo179.gif

סורוקה ה-בית חולים? של הבדואים, אתה מתכוון. הכל שם שורץ בגועל וריח מסריח. לך לתל השומר, איכילוב, בלינסון ואז תראה מזה בית חולים. [יצא לי להיות בכמעט חצי מהבתי חולים בארץ. בימים שהייתי מאושפזת בסורוקה היה לי את העינוי הכי גדול. ובכלל כשזה היה ברמאדן. (קצת מסריח שבאמצע הלילה עושים שם בחוץ אז ומבשלים עוף
)]

הבית חולים מצויין!

הדיירים פחות...תאמיני לי שאני יודע כמה בדואים יש שם ומה הם עושים שם ואיזה ריחות יש להם...את לא מודעת אפילו לחצי מהגועל שלפעמים מביאים לשם. אבל כמתקן זה אפילו הבית חולים הכי טוב בארץ....אם היו שם עוד רופאים ואחיות זה היה בית חולים הכי טוב בארץ

חח אני נמצא שם כמעט כל יום

תאמיני לי שאני יודע...עזבי שהייתי מטופל בבי"ח הזה כל כך הרבה פעמים ש..

למעלה