שרשור יומי 8.6.06

• פותח הנושא danzk
  • פורסם בתאריך

צליל88

New member
זה לא קשור.../images/Emo179.gif

והייתי מאושפזת שם פי שתיים יותר ממך. הרופאים שם מזלזלים. ואמיר צודק, יוצאים משם רופאים מעולים בגלל שזו אונברסיטה טובה, לא יותר.

onix 88

New member
אין לי מושג לגבי הרמה שלו בהשוואה

לאחרים, אבל מה שאני יודע זה שבפועל קורה בדיוק ההפך ממה שאתה רוצה שיקרה, רופאים רק עוזבים את ב"ש לטובת בתי חולים אחרים במרכז, ובגלל זה, זאת הרמה כאן וזה מה שקורה. עכשיו מנסים לפתות הרבה להשאר כאן, מה שיוצא זה שהם כאילו מנצלים את ב"ש, באים, לומדים, עושים התמחות בסורוקה, ואח"כ עוזבים לעבוד בבתי חולים אחרים.

אתה 100% צודק

אבל אם הם לא היו עוזבים זה היה ה-ב"יח רוב הסיכויים שגם אני אהיה ככה.. אני רוצה ללמוד רפואה אבל אני לא רוצה לגור בב"ש... בסוף עוד יעשו תנאי לקבלה לרפואה בבן גוריון שצריך לעבוד X זמן בסורוקה

K e R e N18

New member
../images/Emo45.gif גועל נפש

אשכרה בית חולים של בדואים

YEHOB

New member
מחר אני מאבטח את ההופעה של סטינג.

20 שקל לשעה פלוס הופעה מהבמה. ותפוזונה! מה ללא נושא??

onix 88

New member
../images/Emo45.gif

איך רציתי ללכת להופעה הזאת, רק חבל שצריך לשבור תכנית חסכון בשביל כרטיס, וזה גם יום לפני המתכונת בביו'. תהנה בכל אופן!

לומינגו

New member
אווווף, ורק אני אוצה לרוג'ר ווטרס.

רק חבל שכרטיס עולה 375 ש"ח. מה הם חושבים שאני, רוטשילד?!

Tauron

New member
../images/Emo50.gif מחר! (היום?)

מו פאניק, תבואו רגועים ותעברו את זה

mAAyAn 1

New member
בהצלחה לכל מי שיש לו בגרות/מתכונת/

מה שזה לא יהיה

לומינגו

New member
דרוש ציון עובר באזרחות.

ואני מוכנה לעשות *כמעט* הכל בשבילו
שיהיה לכווווווולם יום מקסים.

beni the king

New member
8/6/06

לא לעשות כלום..כרגיל איפה יש עבודה? בהצלחה למי שניגש להיסטוריה! עשיתי מועד חורף מסכנים לא הורידו לכם כלום חחחח

אמא של תפוז בג'בטה עם חמוצים!

כתבתי שגם אני רוצה שיכתבו לי בהצלחה... כי יש לי בגרות בהסטוריה ב14:30 וחוץ מזה אולי יש אימון (אם אני אספיק מהבגרות) אה! ואז טירוף! כי אין הסטוריה!

K e R e N18

New member
אוףף למה קמתי מוקדם למה?

בתכנון היה ללכת ב10 ככה עם אחותי לקנות נעליים ועוד כמה דברים נצרכים.. ואז אתמול חזרתי מאוחר אז אמרתי לה שלא יהיה לי כח לקום מוקדם ואח"כ אני צריכה ללמוד לאזרחות.. ובסוף קמתי עכשיו
והיא כבר נסעה.
אבל אולי עוד מעט היא חוזרת וניסע שוב ביחד!! טרהלהללהלה!! בהצלחה לכולם!!תהנו!

למעלה