. חרשתי כל היום ואני קמה מוקדם לחרוש עוד קצת ונראה לי שאני יודעת את כל החומר ויהיה טוב. אחרי הבגרות חשבתי ללכת לחברה ואז בשש ללכת לשבוע הספר שבעיר אבל לא נראה לי שזה יצא לפועל.. כנראה אני פשוט אחזור הביתה ואתחיל לחרוש לביולוגיה
לא סיימתי ללמוד עדיין. נשאר לי עוד חצי פרק(רומאנים) שלא למדתי. אני נרדם על המחברת לעזאזל. אני מקווה לנסים. בבקשה. שיקרה נס או משהו. אז כמו שצליל אומרת- ב"הצלחה לכולם
הייתי שם 6 וחצי שעות! בהתחלה היו הופעות של הדג נחש ומוש בן ארי שהיו נחמדות, אבל בסוף שלמה ארצי נתן הופעה כ"כ טובה! שעתיים וחצי של הופעה, היה ממש ממש כיף, באמת נהנתי! שלמה ארצי באמת מלך
ואני יכול להגיד שהייתי נוכח כבר בשתי הצעות נישואים, גם בהופעה של מוקי בשבוע שעבר וגם היום! אני אצרף מחר תמונות שצילמתי בפלא', למרות שהן לא באיכות טובה כ"כ. מחר ללמוד לביו'! בהצלחה לכל הנבחנים בהסטוריה!
ולא עשיתי אותו, אני כ"כ מצטער על זה! אבל לעשות את זה היה בהגרלה, קודם קונים פיצה דומינוס, ואז נכנסים להגרלה, והיו שם מליוני אנשים ולא היו לי עצבים לחכות, בכל מקרה זה היה נראה כיף!
סורוקה ה-בית חולים? של הבדואים, אתה מתכוון. הכל שם שורץ בגועל וריח מסריח. לך לתל השומר, איכילוב, בלינסון ואז תראה מזה בית חולים. [יצא לי להיות בכמעט חצי מהבתי חולים בארץ. בימים שהייתי מאושפזת בסורוקה היה לי את העינוי הכי גדול. ובכלל כשזה היה ברמאדן. (קצת מסריח שבאמצע הלילה עושים שם בחוץ אז ומבשלים עוף
הדיירים פחות...תאמיני לי שאני יודע כמה בדואים יש שם ומה הם עושים שם ואיזה ריחות יש להם...את לא מודעת אפילו לחצי מהגועל שלפעמים מביאים לשם. אבל כמתקן זה אפילו הבית חולים הכי טוב בארץ....אם היו שם עוד רופאים ואחיות זה היה בית חולים הכי טוב בארץ