שרשור יומי 8.6.06

• פותח הנושא danzk
  • פורסם בתאריך

m i r u s h i

New member
תודהתודה :)../images/Emo108.gif

ואין במה לקנא,את אוטוטו גם מסיימת :) ועד המועד ב' במתמטיקה אני עוד שמיניסטית
אלא אם כן את רוצה שאני אדחוף לכאן במקומי איזה שביעיסט\ית צעיר\ה

s h u g i t

New member
לא לא רק לא זה!!! ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif ../images/Emo15.gif

את שמיניסטית לכל דבר.
בעצם אין לי כח למרד עם השביעיסטים הזעטוטים

shiran™

New member
מיריייייייייייייייייי

אני כ"כ שמחה בשבילך!! ואמרתי לך שיהיה טוב!!!! *מקנאה סניף סניף*

m i r u s h i

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif

מ13:30 אני מסתובבת עם חיוך מרוח על הפנים :] ולא רק בגלל הסיוםשנה,גם בגלל ההקלה ^^

איזה יומטורף ../images/Emo122.gif

היום התחיל כמובן בעבודה שישבתי ושמעתי מוסיקה בקולי קולות באמצע החנייה של המרכז המסחרי, סיימתי לסדר את הלחם ואז פגשתי חברים של המשפחה שהזכירו לי שיש לשכבה שלנו היום שיחה עם המנהלת בתשע (ואני כבר חשבתי שיש לי יום פנוי ללמוד).. קיצר נסעתי לבית ספר (איזה כיף זה כשיש רשיון בימים חמים כאלה..), הייתה שיחה כרגיל המנהלת דיברה שטויות אני התעצבנתי ויצאתי. המחנך שלי בכלל השתגע היום (לא משהו נדיר) למה הייתם מצפים ממורה שמדבר עם תלמיד ביחידות? דיבורי לימודים לא? ..כשהתקרבתי אליהם פתאום שמעתי את המחנך אומר "תסתפר! אתה לא יכול להמשיך ככה! תסתפר!" אחד הקטעים היותר מצחיקים של השנה עזבו שלמחנך הזה יש בלורית בגודל של הדיונות בחופי אשדוד
! מהבית ספר הלכתי לראיון עבודה (עבודה בתתת זונה!) נקווה שידחו לי את הגיוס שאני אוכל לעבוד שם.. אחרי הראיון עבדתי טיפה אצל הבוס החדש (סחבתי כיסאות של קולנוע) והוא מוסיף לי את זה למשכורת שתהיה לי בעבודה..משם הלכתי לבקר כמה חברים כדי להגיד להם שיש ראיונות לעבודה הזאת כי הם רצו שאני אגיד להם. התהליך הספקתי לשתות מליון כוסות קפה בערך והייתי כמו דורסל..אח"כ אספתי את אחי מהגן לסבתא שלי ואז סוף סוף הגעתי הבייתה והתחלתי ללמוד ועכשיו אני מרגיש לא טוב אז אני עושה הפסקה.. מצטער על המגילונת

MrsGreen

New member
ביולוגיה!! ../images/Emo163.gif

היה רק חצי מתכונת (עושים 5 י"ל ביחד!!) אבל ביחד עם אנסין זה נמשך איזה שלוש שעות XP היה קל את האמת :) המורה בדקה לכולם את האמריקאי וכל התשובות שלי נכונות (מחוץ ל3 אבל איזה מזל ש3 תשובות שגויות לא מתיחסים D: ) ואז אנסין קשה
אבל בסדר סה"כ למה למדתי כל כך הרבה?!
או המורה שלי לאזרחות התקשרה אלי ואמרה לי שבמבחן מועד ב' שעשיתי שבוע שעבר קיבלתי 91!
אבל במתכונת שעשיתי לפני קבלתי 56 XD ולכן אני צריכה לעשות מועד ב' באזרחות ביום ראשון! קקי

shiran™

New member
יאיייי ../images/Emo9.gif

הייתה מתכונת באזרחות. ולא היה קשה כמו שחשבתי. זה המקצוע שאני הכי מפחדת ממנו נראה לי. טוב. עבר. אחרי זה הלכתי לים עם חברה! היה ממש כיף! אבל הגלים כ"כ גבוהים, מפחידים, חזקים, אחד נכנס בי מה זה חזק והתהפכתי מתחת למים! בכל זאת היה כיף! ואנשים פשוט ישבו לידנו ובהו בנו. לא הבנו למה. אחד אפילו הציע לעצמו בלי בושה מהבייגלה שלנו. ואז הוא אמר: "אתן ידעות כמה קלוריות יש בבייגלה?" וכשהוא הסתובב והלך צעקתי עליו: "אתה מנסה לרמוז משהו??" חחחחח נראה לי הוא פחד
והחלטנו שכל פעם, אחרי המתכונות\בגרויות המעטות שנשארו לנו נלך לים (כי זה קרוב וכי זה כיף
)

Y M C A

New member
הופ

בגרות בהיסטוריה שהלכה טוב כאמור:p ואח"כ נסענו לבית רוטנברג (תקשורת מעשית)

../images/Emo176.gifלמה הייתה לי תחושה שכתבתי

פה מה אני עושה?
בכלאופן, הייתה מתכונת באזרחות (עיינו שרשור שלי!) אח"כ עבודה חדשה, היו קטעים- אבל איו לי כח לספר.. ועכשיו- חנוכת בית שנתקעה לי פה, והרסה לי את המצברוח!
אה! ומה עוד!? שזה בא בשרשרת.. משהו קורה, עוד משהו, עוד משהו, עוד משהו! נמאס לי!!

למעלה