שרשור יומי 7-12-2005

miracle16

New member
וואו זה מהמם!!!

שמעתי על זה ואין לי מושג איך מכינים תכיני מפימו.. ככה לפחות תוכלי לשמור את זה בצק סוכר אפשר לשמור?! זה בטח מגעיל!

זה דווקא לא מגעיל

זה אכיל (יש לזה טעם של מרשמלו), אבל זה נשמר בדיוק כמו פלסטלינה.

אני דורשת חזיר.

חיפושית אחת וגם את הברווז. יאללה לעבודה
. זה כל כך יפה
. מוכשרת.

miracle16

New member
שיעור נהיגה ח-ר-א

בואנה אני שוברת את כל השיאים!!! שיעור 85 ואין טסט! נהגתי באמת כמו בשיעור 5... קיבלתי 2 ברקסים והייתי מפוזרת.. אך פעם לא ידעתי באיזה הילוך אני אף פעם לא ידעתי באיזה נתיב אני צריכה לנסוע רררררר רוצה כבר להצליח ולגמור עם זה!!! אח"כ הלכתי לישון לכמה שעות ולא נראה לי שאני אישן בלילה... וראיתי תוכנית על הסדרה עובדות החיים FACTS OF LIFE הידעתם שג'ורג' קלוני שיחק בה?! אני לא ידעתי! שישימו אותה אני רוצה לראות! אמא עבדה עלי וניסתה לגרור אותי למרפאה בתירוץ שלא יהיה לה משעמם בזמן שהיא מחכה עם הצבע (ותוך כדי במקרה לשכנע אותי לעשות גוונים בשיער למרות שלא נכנסתי למספרה 6 שנים) עכשיו אני רוצה ללכת עם אמא לקריון... אני רוצה ואפל בלגי עם המון המון שוקולד! פיצוי על זה שאין אוכל בבית... ו.. יעלי! מזל טוב!!!!

Infin1ty

New member
וואפל בלגי ../images/Emo99.gif!!!!!!!!!!!!!!111

הבאתי מבלגיה מלא חבילות של וואפל בלגי ממולא בדבש וסוכר, אבל זה נגמר מהר מידי

miracle16

New member
איכס ואפל בלגי בחבילות?!

אני מדברת על הואפל של הקריון.. מכינים על המקום שמים המון פירות וטונהההההההה שוקולד כל כך טעיםםם עכשיו נשאר רק לשכנע את אמא

Infin1ty

New member
כן, אבל זה טעים

שמים את זה בטוסטר אובן וזה יוצא כמו בבלגיה (סתם, לא קרוב
) שהייתי בבלגיה כמעט כל יום הייתי אוכל, מכינים שם במקום, כזה דבר טעים בחיים לא אכלתי.

Infin1ty

New member
יותר בררנית ממני ומהילה??

לא נראה לי שקיים דבר כזה
, או שכן?

miracle16

New member
יותר בררנית מכל דבר!!!

הילדה לא אוכלת כלום!!! אולי רק שוקו ועוד משהו.. לא זוכרת מה עוד תחשוב על הכי גרוע שאפשר והיא יותר גרועה!!!

למעלה