בוקר טוב גמני לא עובדת היום סתם יום משעמם... ומיוחד
S Skaat Girl New member 7/12/05 #2 כולם חיכו שאת תיפתחי../images/Emo70.gif אז גם היום אני לא עובדת... כמה נחמד לי( : שיהיה לכולם המשך יום נעים
כולם חיכו שאת תיפתחי../images/Emo70.gif אז גם היום אני לא עובדת... כמה נחמד לי( : שיהיה לכולם המשך יום נעים
ס סתם אפרת New member 7/12/05 #4 יומטוב ../images/Emo24.gif היום חופש התמכרתי לשוקו שזה נורא ממש... בערב אירובי שיהיה לכם יום נהדר
פ פ י צ ו צ י ה New member 7/12/05 #7 איך הזמן רץ לו...../images/Emo133.gif../images/Emo9.gif אני מתגייסת עוד פחות מחודש צריכה ללמוד לתאוריה יום מדהים לכולם הגיעה הויזה החמודה שלי בא לי שופינג
איך הזמן רץ לו...../images/Emo133.gif../images/Emo9.gif אני מתגייסת עוד פחות מחודש צריכה ללמוד לתאוריה יום מדהים לכולם הגיעה הויזה החמודה שלי בא לי שופינג
I Infin1ty New member 7/12/05 #8 כן הזמן רץ מהר ../images/Emo10.gif אני מת שידחו לי את הגיוס לעוד חודשיים (אפריל) יהיה לי יותר זמן להרוויח קצת כסף ולסדר כמה דברים בחיים.. והזכרת לי שגם אני צריך להתחיל ללמוד לתיאוריה!
כן הזמן רץ מהר ../images/Emo10.gif אני מת שידחו לי את הגיוס לעוד חודשיים (אפריל) יהיה לי יותר זמן להרוויח קצת כסף ולסדר כמה דברים בחיים.. והזכרת לי שגם אני צריך להתחיל ללמוד לתיאוריה!
פ פ י צ ו צ י ה New member 7/12/05 #24 ../images/Emo9.gif../images/Emo140.gifבהצלחה אז תבקש-תשלח פקס לדחות את הגיוס אולי הם יענו בחיוב
S Skaat Girl New member 7/12/05 #10 ../images/Emo7.gif../images/Emo10.gifהזמן רץ מאוד מהר../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif
D Dawson girl New member 7/12/05 #41 כי מה, כמה אפשר להיות בחופש? אמנם התקופה הזו לא תחזור כנראה לעולם.. אבל אני רוצה כבר להתגייס. אני לא עושה כלום כרגע, מאז סוף יוני, ונמאס לי.
כי מה, כמה אפשר להיות בחופש? אמנם התקופה הזו לא תחזור כנראה לעולם.. אבל אני רוצה כבר להתגייס. אני לא עושה כלום כרגע, מאז סוף יוני, ונמאס לי.
M miracle16 New member 7/12/05 #12 מה הטעם לעשות תאוריה אם את עוד פחות מחודש מתגייסת? תלמדי במקביל לצבא?
פ פ י צ ו צ י ה New member 7/12/05 #23 לפחות שאני אסיים את זה לפני ../images/Emo9.gif יש טעם!! אולי אני אספיק לעשות גם שיעורים
M miracle16 New member 7/12/05 #46 איזה מצחיקה התאוריה תקפה רק לשנתיים.. ולעשות שיעורים סתם אם את לא בטוח תספיקי לגשת לטסט עכשיו זה קצת מיותר
איזה מצחיקה התאוריה תקפה רק לשנתיים.. ולעשות שיעורים סתם אם את לא בטוח תספיקי לגשת לטסט עכשיו זה קצת מיותר
M miracle16 New member 8/12/05 #53 אני לא ומתיימרת להיות אופטימית מנסה להזהיר אותה ולמנוע טעויות של אנשים שנדפקו מזה וסתם ביזבזו כסף