שרשור יומי 5/9

• פותח הנושא Muh87
  • פורסם בתאריך

a Warming Sign

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo194.gif

קיבלתי סוףסוף את המפתח לדירה,גאד אני כזאת עצלנית
,הייתי צריכה להיכנס כבר לפני איזה חודש אבל עד שהזזתי עניינים.. טוב נו אני לא מתלוננת
,על כל חודש שלא נכנסתי קיבלתי סכום חביב,פיין ביי מי. בערב אני אלך לבדוק את הדירה,לפי מה שראיתי מבחוץ יש שם ספות שמישהו השאיר[תודה
], והבנתי שגם בפנים יש כמה דברים..אם אף אחד לא יקח אותם אין לי בעיה לקחת בעלות. אניוואי,אם הכל מוכן אני אעבור כמה שיותר מהר.. כבר עשיתי כמה תכנונים על איקאה
יום טוב שיהיה
מה זה המזג אוויר הסתווי הזה? הורס לי את התכניות

LuLiLoPiLaTo1

New member
יוו איזה כיף!!! תהני ובהצלחה!../images/Emo9.gif

חח סתווי? לא יודעת מה אצלך ,אבל כאן עדיין קיץ..

a Warming Sign

New member
ממש קר!../images/Emo194.gif

אפילו בצהריים מנשבת רוח קרירה מוזרה כזאת והשמש כבר נעלמת מוקדם
בלילה בכלל..אתמול הלכתי עם חולצה ארוכה.

את נראית "חובבת" רובי וויליאמס

לפני כמה ימים רדיו חיפה השמיע את ההופעה שלו בוינה...בטח יצא לך להקשיב?

אוף אוף אוף

אין פה עבודה, כוסומו. האופציות היחידות: 1. עבודה במפעל במיון תפוחי אדמה בחוץ, די נתונה לחסדי מזג האוויר. 2. מלצרית שמתבססת רק על טיפים שגם הם מתחלקים(ללא משכורת). 3. עבודה במקדונדלס או בורגר ראנץ'. עבדתי בבורגר ראנץ' שנה שעברה וכשחזרתי ממשמרות נגעלתי מעצמי.. הריח נדבק לכל מקום ולא יורד. :| יש לי עוד חמישה חודשים אין לי מושג מה לעשות. :\

Y M C A

New member
אפשר לשאול משהו?

זה בשביל התעסוקה או בשביל הכסף? כי אם זה רק לשם התעסוקה אולי עדיף למצוא תעסוקה שאת גם נהנית ממנה..

Gal isr

New member
בורגר קינג הכי כיף ../images/Emo3.gif

לא יודע מה איתך, אני ממש נהנה בעבודה הזו (BK). במיוחד אחרי היום כשגיליתי שהגישו בקשה, לאור ההעבודה הטובה שלי, להעלות לי את השכר ל 20 לשעה (יותר טוב מ 17.2 שיש לי עכשיו או 19.28 שיהיה לי אחרי היומולדת).
בחודש הבא אני סוגר שנה בעבודה הזו...ממש נהנה מכל משמרת שם.

onix 88

New member
אבל זה תלוי מאוד

אם היא צריכה כסף אני לא הייתי בונה על העבודה הזאת. יצא לי לעבוד שם בסה"כ חודש, וקיבלתי משהו כמו 500 שקל במקרה הטוב על החודש הזה, וזה לא בגלל שניצלו אותי, פשוט לא נתנו לי משמרות. היו לי שלוש משמרות בשבוע במקרה הטוב, הייתי צריך לבוא למשמרת של משהו כמו 6 שעות לפחות ואחרי שלוש שעות האחראית משמרת הייתה אומרת לי שאני משוחרר בגלל שאין עבודה.

Gal isr

New member
אני מבין שזה תלוי סניפים

כי אצלנו אני השתחררתי מוקדם היום גם כן, אבל אחרי 6.5 שעות. משמרת רגילה היא בין 6 ל 8 שעות בערך אצלנו. וליאור- אנחנו אישית נשארים שעה וחצי אחרי הסגירה לניקיונות (יוצאים מהסניף בחצות גג). הסטדנרט של "לא לעמוד סתם ולעשות משהו ולנקות את מה שכבר נקי" אני שם לב שקיים בכל מקום..וגם אצלנו הלכה כל העבודה יחד עם תחילת הלימודים וכל בוקר אנחנו רק עושים פרוייקטים ומנקים כל הזמן, אבל שיהיה, עושים צחוקים תוך כדי קצת.

Gal isr

New member
ובקיצור, מכל מה שרשמת שם

ה FF (מזון מהיר) זו האופציה הכי "שפויה" ונורמלית שאני רואה כאן. ובכלל, זה שיש לך ניסיון כבר יתרום לך שם.

אני לא הולכת לחזור לשם..

העבידו אותנו בפרך היינו נשארים שם עד שעות מאוחרות כדי לקרצף את המקום כל יום.. היה(ועדיין יש) לנו מנהל פדנט שדרש לנקות כל פינה ובדקה שבה לא הייתה עבודה, הוא היה אומר שמצידו נעשה את עצמנו עסוקים, העיקר לא לעמוד סתם ככה, גם לרגע. :|

yanivtr

New member
אם את לא עובדת כמלצרית

במקום הזה בסופו של דבר-- תעשי טובה, ותתלונני על המקום. זה חוצפה דבר ראשון, וחמור מזה- עבירה על החוק דבר שני.

זה לא מקום אחד

זה לערך 10 כאלה התלוננו כבר המון פעמים, אף פעם לא עושים כלום.

למעלה