שרשור יומי 5/9

• פותח הנושא Muh87
  • פורסם בתאריך

Muh87

New member
שרשור יומי 5/9../images/Emo9.gif

היי! עוד לא חצות אבל יש אנשים שהולכים לישון מוקדם.. אז זה בשבילכם. עוד חמישה ימים אני מתגייס. מחר (כאילו היום) אני הולך לגלוש בים, לעשות תספורת צבאית בשביל הצבא ולסדר את התיק. have a nice day

itai18n

New member
כולם להכנס ...

אני מחר מגיע לתל אביב.. יש מישהו שגם יהיה שם מחר.. וירצה להפגש...?

K e R e N18

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo204.gif

בערב יש חתונה לבת דודה בירושלים..
תהנו

נו נוותר לכם

למרות שרציתי מאוד לפתוח אחד חדש....עודפעם... אהמ...חולה אבל נגמרה לי החופשת מחלה אז אני חוזרת מחר לירושלים... חולה אך לא כמו בשבת...

yanivtr

New member
אני חושב על זה

מחר שלישי, ואז רק עוד רביעי אחד קטנטן, ואז חמישי שזה כבר תחילת סופשבוע ואז כבר שישי שבת---סופשבוע!!! יאי!!

4LeafClover

New member
חחח אחלה גישה ../images/Emo13.gif

תכלס, אני מחכה לסופ"ש לאללה
והזמן עובר מהר למזלי. הנה, כבר יום שלישי. (ואז רביעי אחד קטנטן, ואז חמישי שזה תחילת סופ"ש ואז שישבת- סופ"ש!
)

Gal isr

New member
רק משני? אצלי כבר מיום ראשון ../images/Emo3.gif

יום ראשון- השבוע מתחיל! יום שני- ממשיכים להשתגע! יום שלישי- חצי שבוע עבר! רביעי- כמעט חמשו"ש! חמישי- חמישי, שישי כבר מעבר לדלת! שישי- מחר שבת מחר שבת שבת מנוחה! שבת- לא נורא, מחר מתחילים שוב...

4LeafClover

New member
יום שלישי 5.9:

עובדת משמרת ערב- מ3 וחצי עד 10 בלילה. כיףכיף. איי אני רוצה משכורת כבר.

itai18n

New member
אף אחד\ת ....

לא נמצא מחר בת"א... וירצה להפגש ? חבל.. עד שאני מגיע לת"א .....

Taam YutvatA

New member
רבוטה../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

מ8 עד 3, חוץ מזה לא צפוי משו מיוחד אולי לנוח מהיומיים האלו

jenngirl

New member
וואייייי../images/Emo82.gif

סוף סוף אני בבית,סוף סוף אני לא צריכה לקום ב-7 לעבודה. היום אני בחופש מהעבודה. אתם לא מבינים כל השבוע קמתי מוקדם ולא הייתי בבית בשעה הזו.אפילו בשבת! היינו אתמול בבר מצווה של בן דוד של אבא שלי והיה ממש יפה,באמת נהניתי. היום אני חייבת לסדר את החדר כי הוא נראה כאילו הוא עבר הוריקןD: ככה זה כשמתארגנים לאירוע,אין זמן לסדר ויש מלא בגדים על המיטה. לקראת 4 אני אצא מהבית לפגוש את טובה במרכזית[אם היא תעבוד היום],אח"כ לסבתא, ומשם להופעה של חמי רודנר,דנה ברגר וירמי קפלן עם בת דודה של אבא שלי[לאבא שלי יש מלא בני דודים בגילי]. יום טוב!

a Warming Sign

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo194.gif

חמי רודנר,ירמי קפלן,ודנה ברגר??? נשמע איכותי!!

jenngirl

New member
היה כזה שווה!../images/Emo82.gif

הייתי שורה שניה משמאל. וגם ערן צור היה,ושי להב ממופע הארנבות! השירים שהיו[לא לפי סדר] מה שעובר עליי[
] גאולה מישהו שומע אותי נפלת חזק הדפוק הזה קולה וברה אני אשתנה חמימות חולפת אחלום לנצח[אההההה!!!
] ועוד איזה 2 שירים של ערן צור ועוד 2 שירים של דנה שלא זוכרת איך קוראים להם וואי באחלום לנצח היה מדהים.

m i r u s h i

New member
"ראיתי שאת מבקשת להנות מהספק../images/Emo108.gif

ראיתי כבר אותך עם חשק לפרק ואת אומרת שזו דרך שזו דרך עינויים רואה אותך צוחקת מבפנים" היום.. הרבה כלום.
היה כ"כ מעולה ב"הלהקה"
ואורי כזה מותק.
יום נפלא

AndreaCorr ©

New member
../images/Emo193.gif

להיות חולה בקיץ זה אחד הדברים הגרועים.
תשתדלו שלא. מטרות היום: רופא קניון חתונה של אח של חברה שלי להבריא. ]; יוםטוב!

obz4

New member
מחר נאפה

עד יום רביעי הבא. רק מקווה שלא יהיו עוד בעיות כי זה היה כאב ראש רציני לארגן את הנסיעה הזאת...רק מחכה להגיע לדירה שם ולהתחיל להנות כבר.

למעלה