שרשור יומי, 4.1.07

shiran™

New member
הצבא כל כך סתום אני לא מבינה

למה הקדימו לך ל11.2 ולי, שהיה ב11.2 דחו לאפריל. לא יכלו להשאיר אותי בפברואר ואותך מתי שהיית צריכה להתגייס? טוב עכשיו כבר בניתי תוכניות והכל יוצא לטובה כן.. רק שלא יחזירו לפברואר פתאום..

itai18n

New member
ערב טוב../images/Emo29.gif

היום עבדתי מאחת עד שש .. ויותר מאוחר יוצא

חמשוש../images/Emo13.gif

כואב לי הגרון בטירוף הגיוני אחרי לילה קר אלוהים סיימתי טירונותתתתתת זה כ"כ עצוב!!
תמיד עצוב לסיים משהו שכבר לא יחזור גם אם באותו רגע בודד אקראי במהלך הטירונות סבלתי לא נהנתי, אז מסתכלים על זה בתור חוויה ודווקא שכן היה כיף, לפחות ככה זה אצלי תמיד :| עצוב איך שהיום פיצלו אותנו
כאילו נותנים לך להיקשר לאנשים להיות איתם, לעבור דברים וחוויות חדשות וכו' ומקום חדש ואז הכל נגמר.. לטובת חוויה חדשה אחרת. יום ראשון קורס של 6 שבועות [ארוך
] בבה"ד 6 בצריפין,למשקית לוגיסטיקה כנראה, לומדים כל היום הולך להיות קשה כנראה אני סוגרת שבת ראשונה, יותר מזה אין לי שמץ יסבירו לנו כבר בהמשך. נשאר רק לקוות לטוב , לפחות זה לא אפסנאית. נחכה ונראה. בינתיים אני חורשת על השיר [אצלי זה ככה אני נתפסת על שיר אחד ולא עוזבת..]: Torn של נטלי אמברוליה Im all out of faith, this is how I feel Im cold and I am shamed lying naked on the floor Illusion never changed into something real Im wide awake and I can see the perfect sky is torn Youre a little late, Im already torn סופש טוף

shiran™

New member
שיר מעולה !!

ומה נסגר איך תודה לאל זה לא אפסנאית? איך שינו את זה?

shiran™

New member
אוי וכמובן -

ב-ה-צ-ל-ח-ה!!!! שיהיו איתך אחלה חבר'ה ואחלה מפקדים!!! סיימת טירונות כל הכבוד\מזל -טוב!!

אממ לא שינו כלום,

פשוט היום המפקדת שבחיל אמרה שזה משהו אחר.. כמו שאת רואה עדיין אין לי מושג
ותודה

a 90s Noah

New member
מזלט!

המש"קית לוגיסטיקה אצלי בבסיס דווקא די נהנית..עושה שכונה
וצריפין זה אחלה! חוץ מזה שהיציאות בקורסים הן לא משהו, יש אחלה אוכל, שק"מ מפואר (זה ממש מרכז מסחרי), חדרים (!!) וקוו 6 מפוצץ אחד :p שיהיה בהצלחה!

תודה ! ../images/Emo13.gif

חדרים זה לא מחדש לי כלום
אבל אחלה אוכל כן
סתם, מקווה שיהיה 'סדר =]

tuti100

New member
הפסדתי 100 שקל../images/Emo10.gif

היום.. קמתי ב 5 לבדיקות דם (צריך לקום 3 שעות קודם לבדיקות האלה)
.. אח"כ ניסיתי לחזור לישון ללא הצלחה, אחר הצהריים עבודה, ועכשיו הייתי אמורה לעשות בייביסיטר אבל בוטל..
וכולם בצבא ובא לי לעשות משהו! שיהיה ערב נחמד..

Gal isr

New member
../images/Emo29.gif תזיזו ת'רגליים סרט גאוני../images/Emo70.gif

היה כ"כ מצחיק!

Feehilys Girl

New member
חמשוש לפנים!!!

(ראשון שלי) זהו.....סיימתי את הקורס, הה ממש עצוב לסיים. המפקדים שלי יצאו הכי תותחים וחמודים שבעולם בשבירת דיסטאנס והיה לנו שבוע אס"ק מגניב ביותר. שבוע הבא מתחילה יומיות בקריה (אבל לפני זה מחכה לי "יום הדמעות" שבו מודיעים לכל אחד איפה הוא שובץ).

Feehilys Girl

New member
חמשוש לפנים!!!

(ראשון שלי) זהו.....סיימתי את הקורס, הה ממש עצוב לסיים. המפקדים שלי יצאו הכי תותחים וחמודים שבעולם בשבירת דיסטאנס והיה לנו שבוע אס"ק מגניב ביותר. שבוע הבא מתחילה יומיות בקריה (יום ראשון מחכה לי "יום הדמעות" שבו מודיעים לכל אחד איפה הוא שובץ).

jenngirl

New member
למי יש כוח לעבודדד];../images/Emo82.gif

שוב תקעו אותי בדוכן בחוץ בעבודה ודווקא היו לקוחות נחמדים. וסבא וסבתא אפילו באו לבקר באמצע וגם טובה אז זה היה ממש נחמד[-: עבדתי מ-7 וחצי עד 3 וחצי.ואז עשיתי מלא סידורים בקניון עד 5. וזהו,אתמול בערב הייתי בבית ולא היה לי כוח לזוז...

למעלה