שרשור יומי, 4.1.07

Gal isr

New member
שרשור יומי, 4.1.07 ../images/Emo42.gif

גיוס קל לכל הטייסים!

AdamINC

New member
אני לא טייס.. אבל

אני עובד מ10 עד 8 בערב היום
כניראה אני אלך לראות את 'בוראט' גם.. סוף סוף..

Gal isr

New member
כבר בוקר? איזה אושר

עבודה משמונה עד חמש וישר אח"כ לראות את "תזיזו ת'רגליים" עם האחיות. אתמול ראיתי את "איש השנה", האמת שהוא סרט די טוב! רובין וויליאמס מוכשר :)

a Warming Sign

New member
רובין וויליאמס גאון!../images/Emo194.gif

הוא אחד השחקנים הכי מצחיקים,באופן טבעי..אני מתה על ההומור שלו. עשו איתו ראיון קצר ומצחיק בוואלה לא מזמן- http://e.walla.co.il/?w=/200/1024097

a Warming Sign

New member
הוא כזה גאון!../images/Emo194.gif

אני מתה על ההומור שלו,הוא אחד השחקנים המצחיקים האהובים עליי.. למרות שמזמן לא ראיתי סרט שלו. עשו איתו ראיון קצר ומצחיק בוואלה לא מזמן- http://e.walla.co.il/?w=/200/1024097

תחשוב טוב יהיה טוב../images/Emo98.gif

איזה הזוי, היום ראיתי את אחי באוטובוס אחרי חצי שנה (אולי ארבעה חודשים.. אבל זה לא עקרוני) באוטובוס
א' למה אנחנו נפגשים במקומות הזויים? ב' למה אתה בכלל נוסע באוטובוס?! ג' אין. פיטפטנו.. היה מוזר.!

../images/Emo122.gif

פעמיים "באוטובוס" זה מההתרגשות! בא לי לישון!!!! אתמול, עד ששמתי את העדשות פוו
אז היום וויתרתי על הרעיון להשים אותן בבוקר.. טוב, נשים אותן בערב
יש מישהו ער בכלל עכשיו?

shiran™

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

אחרי שאמרתי לבוס שיש לי בדיקות דם והוא נתן לי חופש אתמול - היום אני בבית. ימח שמה של האחות ומי יתן ותחווה את הכאב שאני חווה עכשיו אחרי הבדיקת שם שלה. היד שלי כחולה וכואבת, ועשיתי אותה בדיקה לפני חודש ולא הרגשתי כלום. מקווה שיעבור מהר כי אין לי מושג איך אני אעבוד מחר. בינתיים הולכת לאורטופד עוד מעט ואז להסתובב עם חברה. אולי לקנות משהו יפה לחדר שלי. איזה שעון.. המשך יום נעים

SuGaRBabe1

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

נדפק לי השעון הביולוגי לגמרי :( הלכתי לישון בסביבות 6 בבוקר וקמתי לפני חצי שעה... ואני לא מצליחה להרדם יותר! אוף זה ממש מעצבן, אני אהיה ממש עייפה היום בערב :[ בצהריים אני הולכת למסעדה עם אחותי וסבאסבתא... אחר כך נפגשת עם אמא בקניון והולכים לקנות לי כלמיני דברים שצריך :] בסביבות הערב חברה מהבסיס באה אליי ובלילה נצא עם עוד שתי חברות ויהיה ממש ממש כיף! אם אני לא אהיה יותר מדי עייפה... וחוץ מזה גם כואב לי הגרון והאוזניים

belabula

New member
בוקר טוב...

עדיין בבית חולה... היום הלכתי לבדוק את זה שוב ואמרו שהכל בסדר.. אז למה זה לא עובר כבר?!

למעלה