שרשור יומי 30.09

בא לי להתגייס כבר!!!!

אתמול מדדתי את המדים של אחת מהחברות שחזרה מהצבא...מתאים לי מדים
נורא חשתי עם המדים חשתי מפקדת, פעם מישהו אמר לי שמתאים לי להיות מפקדת
[כן רק אני..] אולי בגלל שאני נראית קשוחה?.. בכל אופן טוב שהמדים לא נפלו ממני בצורה קיצונית חחח כמו שק היה קשה להוריד את המדים
בהמשך היום-שוב לחפש עבודה [בערב], ולהיפגש עם חברה. לישון מוקדם-כדי לקום מחר מוקדם ולהתחיל לאכול ממוקדם בבוקר..
להתחיל לאגור בהדרגה חח צום קל וגמר חתימה טובה!!

LuLiLoPiLaTo1

New member
חח גם את מודדת ת'מדים של חברות שלך?

חח גמאני
אבל אצלי יותר מגניב כי אני עושה ש"ל..
וזה ממש מתאים לי!(לפחות המדי א'..
)

a Warming Sign

New member
מתאים לי מפקדת../images/Emo99.gif../images/Emo194.gif

לא לגמרי מתאים
, אבל זה נראה לי אחלה תפקיד. חוץ מזה,ביננו,מה יותר כיף מבנים שקוראים לך המפקדת ועושים כל מה שאת אומרת?

kod kod

New member
בטוחה???

קחי את הזמן שיש לך ותבלי איתו..... אני לא רוצה להתנשא....אבל מהזמן הקצר שהייתי בצבא למדתי להעריך את החופש..... אז תנוחי הרבה, תבלי ולא רק בסוף שבוע.....הצבא יגיע בסופו של דבר וגם את זה נעבור... המון בהצלחה בכל....

shiran™

New member
שבוע טוב לכולם.... ../images/Emo26.gif

לדעת שבעוד שעתיים וחצי יכלתי להיות בהופעה של עדי אשכנזי ואני לא אהיה בה זה לא בא לי טוב. בכלל אבל. אף אחד לא יכל לבוא איתי... זה אומר שאני צריכה לחכות עוד חודש ובע"ה זה יקרה עוד חודש. :\ חוץ מזה.. ישנתי.. ראיתי כמה פרקים של פליסיטי כמו כל שבת..
מחר אין עבודה. עשו לנו גשר. וזה אומר שאני יכולה להיות במחשב עד מאוחר היוםםםםםםםם = צ'אט

shiran™

New member
חבר'ה ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

היום יש 2 סיבות לצ'אט! 1. אני יכולה להיות בו! (אין עבודה מחר ווהווווווו) 2. נחשוב שכבר מאוחר.. נהיה 00.00 אבל אז! נחזיר את השעון אחורה! ויהיה 23.00!!!! יאי
אז כולם בצ'אטטטטטטט היום! מתי שנוח לכם! אבל היום

shiran™

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifיאללה צ'אטטטטטטטט../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אחנו בפנים גם אם תפוז טוען אחרת!

yanivtr

New member
אמממ

הלכתי לראות "מישהו לרוץ איתו" פאק, זה סרט פשוט מדהים. ממש אבל. חובה לראות. למרות, שאפשר היה לעשות אותו יותר טוב. לאלו שראו- אסף. זה שמחפש את הילדה. אז השחקן ששיחק את הדמות פשוט מעפן. לא יודע לשחק ועשה את הדמות בצורה ממש לא טובה. אבל חוץ מזה, אין. פשוט אין. כבר כמה שעות מאז שנגמר הסרט ואני עדיין חושב עליו

onix 88

New member
באמת? כזה טוב?

שאלה- קראת את הספר לפני? אם כן, איך זה בהשוואה אליו? אני חושב שאני אלך לראות אותו אחרי שאסיים לקרוא את הספר.

yanivtr

New member
לא קראתי

והרגשתי בור כשאמרו לי בסוף הסרט שזה מבוסס על ספר. כן כן. השם היה לי מוכר אבל
פשוט לא קישרתי. בכל אופן, עכשיו אני כבר לא אקרא. לקרוא ספר אחריי שרואים את הסרט זה דיי מבאס. מצד שני-- אותו דבר גם הפוך. לא יודע. אני אבל חושב שהייתי פחות נהנה מהסרט אם הייתי יודע כבר את כל העלילה

yanivtr

New member
מצד שני,

כשאני חושב על זה- אני כן אקרא עכשיו את הספר. ולדעתי- אך זאת דעתי בלבד- במקרה הזה עדיף לראות את הסרט קודם. הסרט מעביר הרבה הרבה תחושות וצמרמורות. אני מתקשה להאמין שספר יצליח להעביר אותם באותה מידה.העלילה היא על מוזיקאים הומלסים בכללי[ממש בכללי] והקטעים שהכי ריגשו אותי הם הסצינות של השירה והקלוז-אפים על הדמויות. את זה אפשר להעביר דרך ספר? לא בטוח. מצד שני העלילה ממש מצויינת, אז אחריי שראיתי את הסרט אני חושב שאני דיי ארצה לקרוא את הספר. להתעמק על העלילה, על כל הרעיונות והדברים. והנה שוב אני חופר, אבל הסרט הזה ממש עשה לי את זה... ממש!

onix 88

New member
תראה, אני חושב שתמיד עדיף לקרוא

את הספר, גם אם יצא סרט שמבוסס על הספר. עדיף לדעתי לקרוא לפני, ואז לראות את הסרט. כשאתה קורא את הספר אתה חופשי לדמיין את מה שבא לך, אתה בונה לדמויות שלך עולם שלם, אתה מדמיין איך הן נראות, מה הן עושות, וכמו בספר הזה ספציפית, כשאתה אומר שיש את קטעי השירה ברחוב, אתה יכול לדמיין הכל, איך היא שרה, מה היא שרה, מה היו התגובות של האנשים ברחוב, ולדעתי זה כל הכיף בספר. אח"כ הסרט בא, ואתה רואה את הכל במבט של הבמאי, ככה הוא דמיין את הכל כשהוא קרא את הספר וככה אתה רואה את זה. אני בטוח שיש לך השקפת עולם שונה משל הבמאי, ובגלל זה, אם היית קורא את הספר לפני, אני בטוח שהיית מדמיין את הכל אחרת ממה שראית בסרט. עכשיו כשתקרא את הספר, שד"א אני באמת ממליץ לך לקרוא, אתה לא תוכל כ"כ לדמיין, כי הכל יעלה לך מול העיניים ותזכר בהכל מהסרט, לא תוכל לפתח לך עולם משל עצמך לגבי הדמויות והעלילה. ובאופן כללי, אני בטוח שהסרט החסיר המון פרטים מהעלילה, אולי הם לא היו כאלה הכרחיים להבנה, אבל גם הם מוסיפים. תהנה!

צליל88

New member
וואי../images/Emo179.gif

מזמן תיכננתי לראות אותו. צריך ליישם את זה

למעלה