שרשור יומי 30.09

../images/Emo13.gif

ראיתי סוף סוף את קורפס ברייד אחרי שפיספסתי אותו שוב ושוב בקולנוע... סרט חמוד. אין תוכניות לשבת.. איזה באסה עם יום כיפור הזה.

a Warming Sign

New member
../images/Emo42.gif

you don't know what you're doing making me feel so sure
.. [ררר..Lovelight,הסינגל החדש של רובי
] מחר,בציפייה שיהיה חם בטירוף כמו היום[ג'יזס
],בריכה ושמש לבריאות הנפש

Hangman Jury 87

New member
ראיתי רק סרט אימה...

Stay Alive... סרט קצת מוזר אבל העלילה שלו כ"כ מקורית שזה לא יאומן, סרט טוב. אגב.. תראו איזה עולם קטן.. כרגע חבר שלי היה אצלי ואחרי הסרט עלינו על משהו: יש לי חבר טוב בשם אוריה, מישהו בשם יבגני (למד איתו בכתה ביחד) כותב פה בפורום, אוריה חבר שלי עבד עד לפני כמה זמן ב"קרביץ" עם מישהי בשם לינוי שהיא מכירה פחות או יותר את יבגני וגם כותבת בפורום הזה, ללינוי יש חברה בשם אורית שהיא בעצם ידידה שלי. איזה עולם קטן....

L i N o Y a

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo6.gif אני לינוי המדוברת אם כך ../images/Emo6.gif

שמתם לב שהעולם סובב סביבי?
*חשה*

4LeafClover

New member
שבת שלום...

ישנה ישנה וישנה ואז אולי ללכת לחברה שלי שחזרה סופ"ש+כיפור וזהו.

Gal isr

New member
שבת בבוקר יום יפה

אמא שותה לה כוס קפה, ואני? אני הולך לעבודה

Marble Arch

New member
הצילוווווו שמישהו יהרוג אותי

עבדתי אתמול 13 שעות.. סיימתי לעבוד ב1 בלילה, ויש לי עכשיו משמרת בוקר ב9. אוי הרגליים, אוי הרגליים, אוי אני עייפה, אוי אני הולכת להתלבש.

DreamS_HunteR

New member
שבת שלום../images/Emo121.gif

קמתי מוקדם מאוד, ב12
אחרי שהלכתי לישון ב5 וחצי
היום אין שום דבר מיוחד לעשות.. חוץ מלשדר בין 22:00 עד 24:00. מחר כיפור. איכ. זה מזכיר לי שאני צריך להשכיר את ה5 פרקים האחרונים של אבודים..

obz4

New member
המירמור היומי 30.9

איזה בן דוד רחוק שלי חזר מסובב מתאילנד אז איך שהתעוררתי באיזה 1( אחרי מסיבה לא משהו בכלל בפאב שחזרתי ב4 בערך), הם פתחו בהרצאות על סמים. אפשר להתחרפן. וגם ככה אני מחורפן מהאוזניים שלי כבא איזה שבועיים סתומות איבדתי את השפיות מהם...סבבה לא? היום אני עושה הרבה כלום...אולי ישב עם חברים רק כי מחר צריך לקום מוקדם. יום טוב לכולם. סבבה לא?

Taam YutvatA

New member
שבס../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

קמתי ב12. אכלתי.
עוד מעט אתחיל להמשיך את קריאת הספר החדש שרכשתי "תמימים" זה שחיבר את הנעלמים. בכל אופן, ב7 עבודה עד 11, בקטנה
, אח"כ נוסעת ישר משמה לידיד שלי
שבת שלום וגמר חתימה טובה :)

a 90s Noah

New member
הולה..

יום סטלני במיוחד..אחרי שישנתי 100 שעות אני נוסע לגן שמואל לקנות כמה דברים לחדר (פליז שלא יהיו כונניות לטלויזיה רק עם זהב ופייטים), לאסוף מלא DVD למחר ולצרוב כמה...יש מרתון פרינדס אתם מוזמנים. שיהיה צום קל..

jenngirl

New member
אני דווקא חושבת../images/Emo82.gif

שכונניות לטלוויזיה עם זהב ופייטים יתאימו לך מאוד

L i N o Y a

New member
../images/Emo41.gifיו! בדיוק באתי לכתוב את זה!

מורן, אם 2 חושבות ככה אז כנראה שאנחנו צודקות

למעלה