שרשור יומי 29.2

SuperGirl711

New member
1300 לחודש><

וזה עוד ביום שבו הסבתא של המפלצון, שגרה בדירה ליד, נמצאת בבית!

shiran™

New member
6 ש"ח לשעה??

אולי אני לא מבינה בבייביסיטר הרבה אבל זה נשמע לי ממש קצת!!! למה לא 15-20? אפילו 10 משהו... מה זה? איך הגעתן לפשרה על הסכום הזה?

Y M C A

New member
אוף, כ"כ מרגיז אותי הניצול הזה!

מעסיקים פשוט מנצלים את זה שאנשים צריכים תכסף . אתם לא יכולים לפנות למשרד העבודה והרווחה (או איך שלא קוראים לו) ולברר איתם מה ניתן לעשות כדי לחייב אותו לשלם לפחות את המינימום?

SuperGirl711

New member
זו בת של חברה של אמא שלי שהייתה

צריכה מטפלת ולא רצתה שהמפלץ הקטן ילך לפעוטון שיש להם קרוב, אז סיכמנו על הסכום שהיא הייתה משלמת לפעוטון אם היא הייתה שולחת את הילד לשם.

Y M C A

New member
תסלחי לי אבל זה ממש ממש לא בסדר

היא צריכה להבין שמטפלת בבית עולה יותר מפעוטון וזה ממש לא צריך לעניין אותך כמה היא היתה משלמת לפעוטון . גם אם היא בת של חברה של אמא שלך או כל קירבה אחרת זה ממש לא נותן לה את הזכות לנצל אותך ככה. וזה בפירוש ניצול (וגם לא חוקי בעליל).

SuperGirl711

New member
סלחתי:)

אני יודעת, אבל אני צריכה את הכסף

Y M C A

New member
לדעתי תחפשי משהו אחר במקביל

אפילו במקדונלדס משלמים מינימום...(לא שאני ממליצה לך, חלילה, לעבור למקדונלדס
)

SuperGirl711

New member
אני דווקא מחפשת../images/Emo3.gif

ז"א אומרת שאני מחפשת, אבל אני עייפה מכדי לזוז מהבית

Y M C A

New member
אני מכירה את התחושה../images/Emo13.gif

את יכולה גם לחפש מהבית בטלפון...

SuperGirl711

New member
סביר להניח שאני אעשה את זה.

ביום רביעי אני הרי לא עובדת
היא אמרה לי לא לבוא, אז אני אנצל את זה לחפש עבודה חדשה. וגם את העובדה שאני אראה יותר מבוגרת מאיך שאני נראית עכשיו לפני האורטו.

jenngirl

New member
אנשים דפוקים!../images/Emo82.gif

מה קרה?!שבוע היה בסדר והאנשים היו אחלה,פתאום נגמרה הסבלנות?!חוצפנים. היה יחסית מעצבן בעבודה והבוסית שלי אמרה לי לשתוק.לי היא אמרה לשתוק,שאני הכי לא מדברת שם מבין השלושה שאיתי.הפקאצה המפגרת הזו.שתלך תדחף בורקס לתחת. וכרגיל יש חיסרון לזה שעובדים,תלוי באיזו עבודה כמובן.בגלל שאני יחסית מנותקת מכל כלי התקשורת כשאני בעבודה ידעתי על הפיגוע רק 4 שעות אחרי שזה קרה|:
אבל היו רגעים ממש מצחיקים,אני וחברה שלי עשינו שם כמה שטויות...אני והיא השתחררנו יחד מהעבודה אז הלכנו להסתובב בקניון ולשבת לאכול.אז בכלל היה קורע,החלטנו שצריך ללכת להפריע לכל אלה שעובדים בקניון ומציקים לנו כל יום אבל לא יצא
הימים הקשים בעבודה רק מתחילים];

shiran™

New member
יאללה שיגמר ינואר

שתגיע משכורת! היום עבדתי. סיימתי ממש מוקדם - 1 וחצי. אבל יש יתרונות. סידרתי קצת דברים בבית.. ואח"כ נהגתי באוטו עם אבא. בנהיגה אני בסדר יש לי רק בעיות עם החניות והרוורס בגלל ההגה של המכונית. זה אוטו שקשה להזיז אוטו.. לא הגה כוח. בעע.. יאללה יהיה טוב

AdamINC

New member
פיגוע.

קמתי ב12 וחצי למראות כל הSMSים ששלחו לי ושאלו אם אני בסדר. ומ1 אני ברדיו עד 8. אח"כ לבית. נראה מתי אני אפסיק לפחד לצאת החוצה

למעלה