שרשור יומי 29.2

../images/Emo2.gif "עכשיו גיליתי שאני אשם

אני חושב על זה ולא נושם..." בתקווה ליום חדש נפלא.. (אחרי הסיוט של אתמול
) יומטוב

belabula

New member
לקנות או לא לקנות?

אוף אני כבר מבולבלת
אני רוצה להצטרף למסלול חיילים (מעדיפה בסלקום). עכשיו, לפי האתר המכשיר במסלול הזה הוא נוקיה 6070 (אני טועה?). בקיצור קראתי קצת עליו ובחלק מהמקומות כתוב שהוא טוב ובחלק שהוא גרוע. מישהו יכול להגיד לי אם זה כדאי או לא?

צליל88

New member
חחח../images/Emo183.gif

"בחלק מהמקומות כתוב שהוא טוב ובחלק שהוא גרוע." אם נגיד לך, נצטרף לאחד החלקים, מזה ייתן לך?

belabula

New member
אני סומכת עליכם! ../images/Emo6.gif

לא יודעת.. אולי יש כאן כאלה שיש להם את המכשיר ויכולים להמליץ או לא להמליץ..

jenngirl

New member
לי יש אותו../images/Emo82.gif

אחלה מכשיר,רק החיסרון היחידי בו[והגדול למדי] זה שאין בו זיכרון גדול בכלל ככה שאני יכולה לצלם בקושי 5 תמונות ולהקליט ממש איזה 5 שירים.גם שירים להורדה אני מוגבלת באיזה שניים וגם אי אפשר להגדיל את הזיכרון. זה הדבר היחידי שביאס אותי בו. סה"כ זה אחלה,יש שם רדיו,מצלמה,רשמקול,אינטרנט. אם הגודל של הזיכרון לא כזה חשוב לך אז זה בשבילך. לדעתי יש מכשירים יותר טובים. בהצלחה עם זה...P:

belabula

New member
תודה ו..

קראתי גם משהו שהמסך לא בסדר.. עד כמה זה מפריע? ואיך התמונות יוצאות?

jenngirl

New member
המסך?../images/Emo82.gif

הוא בסדר דווקא. איכות התמונות סבירה.לי יצא להיות בהמון הופעות שורה ראשונה וממש קרובה לאמן וזה צילם לי יחסית רחוק[אפשר להגדיל אבל עדיין]. מה שכן,הפלאפון מגיב מאוחר להוראות שנותנים לו.נגיד אני לוחצת על תפריט אז אחרי איזה שנייה הוא נזכר שהוא צריך להראות לי את התפריט.

shiran™

New member
שורה תחתונה-

אם יש לך אפשרות לפלאפון אחר - קחי פלאפון אחר

belabula

New member
איזה פלאפון אחר?

איזה עוד מכשירים אפשר לקבל במסלול חיילים?

shiran™

New member
למה את לא נשארת עם המכשיר שלך?

ומתאימה אותו למסלול חיילים? אי אפשר? אני לא כל כך מבינה בזה אין לי מושג אם יש עוד אופציות לעוד מכשירים סתם הנחתי שלא תרצי את המכשיר הזה נוקיה 6070 או שאת כן מעוניינת בו אחרי מה שאמרו לך עליו?

onix 88

New member
השערה: הוא מגיב לאט בגלל שהרקע שלך

הוא בעצם תמונה שצילמת- נכון? אם כן, תחליפי את תמונת הרקע לתמונה רגילה של הפלא' והכל יהיה בסדר.

belabula

New member
שלום!

איך הלך לך בבגרות? מקוה שטוב.. בכל מקרה טוב לראות שחזרת אלינו

onix 88

New member
שלום שלום ../images/Emo13.gif

הבגרות הייתה מאוד נחמדה, אבל בסופו של דבר די נדפקתי בגלל נוסחה ששכחתי והייתה חיונית לסעיף כלשהו (הקטע המצחיק הוא שהיא מופיעה בנוסחאון אבל כנראה שבגלל הלחץ שכחתי ממנה לגמרי). עכשיו הכל תלוי במידת הרחמים של מי שיבדוק לי את הבחינה, הוא יכול לפסול לי את כל הסעיף (מינוס 16 נק'), והוא גם יכול להיות נחמד יותר ואז להוריד לי נק' בודדות (סה"כ הדרך שלי נכונה, עד הרגע שהייתי צריך להשתמש בנוסחא המסויימת והתחלתי לעשות שטויות). תתחדשי על התספורת

belabula

New member
חחח תודה

בכל מקרה לפחות נפטרת מהמתמטיקה הנוראית הזאת! בהצלחה!

SuperGirl711

New member
איזו בת זונה@!!@#!@##@!!#

אמרתי לה שביום רביעי יש לי תור לרופא שיכול להיות רק בבוקר, ומה היא אמרה לי?! "בעבודה רגילה אין דבר כזה 'יש לי תור לרופא בבוקר'" איזו חוצפנית!!!!!!! ובעבודה רגילה יש דבר כזה!@?!#@#!@? אררר עליה. "אם את לא באה בבוקר אז אל תבואי כל היום." אני בהחלט לא אבוא כל היום! ארר עליה. בא לי להעיף למטומטמת הזאת כאפה.

jenngirl

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo82.gif

העבודה שלך זה בייביסיטר על תינוק,נכון? ואת עובדת כל יום כולל שישי,מהבוקר עד הצהריים?

SuperGirl711

New member
ימי שישי אני לא עובדת.

משמונה עד שלוש וחצי.
איזו חוצפנית. גם משלמת לי שישה שקלים לשעה וגם עושה לי פרצופים כשאני רוצה ללכת לרופא בבוקר?!

jenngirl

New member
באמת 6 ש"ח לשעה?../images/Emo12.gif../images/Emo82.gif

היא באמת לא בסדר..בשביל פעם אחת,ועוד בשביל רופא שזה חשוב. אז יום אחד שתמצא סידור...

למעלה