שרשור יומי 29.12

לא רואים לתוך עיר

פשוט רואים באופק בתים, דווקא חדשים ויפים, קוטג'ים לבנים כאלה,עם הרבה הרבה ירוק ורוגע..ובונים שם עוד בתים ורואים באופק מכוניות של אזרחים בתוך כל הרוגע הזה
אני לא כזה מבינה בזה אבל מה שבטוח שמה שראיתי משם היה מקסים
רק חבל שהגשם למחרת והשמיים האפורים גרמו לזה להיעלם ואי אפשר היה להאמין שזה אותו המקום

onix 88

New member
אנשים- ב12 יש את המצעד הבינ"ל

של גלגל"צ, כל מי שדירג מוזמן להאזין ולבדוק אם יש לו למה לצפות. בהצלחה! ותהנו
לגבי היום שלי- שום דבר מיוחד, צריך קצת ללמוד למתמטיקה יותר מאוחר. לגבי הערב עוד אין לי מושג. סופ"ש מצויין!

Feehilys Girl

New member
אנשים!

מה המצב??? גם אני בבית......כמו כל שישי, פשוט היום הגעתי מוקדם במיוחד (לפני חצי שעה) אז זה ממש מלהיב אותי. אז איך היה השבוע שלכם? אצלי היה קפוא ורטוב בעיקר (לבשתי מעיל א ועליו מעיל ב מרוב שהיה קר), וקצת התחילה אצלנו האס"ק שזה מגניב.

Feehilys Girl

New member
תודה!

הקורס חודשיים. היה קשה מהבחינה שישנים מעט ואח"כ לומדים 14 שעות ביום. אבל חוץ מזה ממש כיף, אנשים מעולים שהתחברתי אליהם ממש טוב וגם מתייחסים אלינו ממש טוב בבה"ד (הקורס "הנעלה").

Taam YutvatA

New member
ת"א סיטי../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

עכשיו אני יוצאת לת"א, נסיעה ראשונה לבד באוטו! רחוקה! זאת אומרת לא לבד לבד, אלא עם חברה, אבל לא עם איזה אבא או איזה אמא
תאחלו לי בהצלחה. בלי פנצ'רים בדרך
ובלי כל מיני תקלות
ביי ביי ושבת שלום לכם ולכל עם ישראל באשר הוא

שרשור חוזרים..../images/Emo3.gif

טוב, גמאני חזרתי.. מבני ברק.. יש לי וידוי לעם: אני שונאת דוסים!! לא, זה לא חדש לי.. אבל עכשיו זה התחזק.... טוב, שיהיה לכולנו סופ"ש רגוע ושבת שלום ואמן גשומה
ויש לי ספר לקרוא
[לא יודעת מה זה קשור..]

mAAyAn 1

New member
ברוכים השבים לכל מי שחזר

מהצבא/ש"ל/טיול/כל דבר אחר...
שבת שלום![:

a Warming Sign

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo194.gif

ברוכה הבאה שמש

tuti100

New member
כייף:)

אממ בבוקר השלמתי עם ידיד שלי אחרי שבועיים (הגיע הזמן..
), בצהריים היה שיעור נגינה דיי טוב.. פיצוי על הקודם שהיה נוראי.. :/ ועד עכשיו חברה היתה פה..
ובלילה.. מסיבה, עוד לא החלטנו איזה.. שבת שלום.

למעלה