שרשור יומי 29.12

m i r u s h i

New member
איזה כיף בבית. ../images/Emo99.gif../images/Emo108.gif

אמנם בניגוד למורן אני אסגור שבת השבוע,אבל גם חמישה ימים גורמים לתחושת געגוע נוראית לבית :< איזה שבוע קשה,אוף. התעללו בנו נפשית אחרי עבודה מאומצת של 16 שעות במטבח. מתוך 54 בנות,הרוב הכמעט מוחלט קרע את הישבן ונתנו את הנשמה ובסופו של דבר רק צעקו עלינו והשפילו אותנו. יופי. וגם היינו באוהלים שקרסו בזמן הסופה,מוי כיף.[
] והיו עוד כמה שטויות. לא משנה,העיקר שהשבוע הזה נגמר! נשארו עוד שבועיים למניאק,ברוך ה'!!!!11!!1@!"?

עוד הופעת אורח!

ברכות מכפר הנוער מאיר שפיה שליד זכרון יעקב.. הגעתי הבייתה היום במיוחד בגלל שיש אצלנו טקס לכבוד בוגרי מגמת קולנוע... כיף להשתחרר אחרי שבוע מתיש, למרות שהשארתי את הקומונה שלי לעשות כנס מועמדים בלעדיי.. אז מה חדש פה סה"כ? לא נראה לי שיותר מידי השתנה P: ככזמש"א לנצח...

יום אחרון בעבודה ]:

האמת, עם כמה שהעבודה הזו יכלה לעצבן אותי טוב מאוד, בתקופה האחרונה היה לי ממש כיף ]: זה מאוד עצוב לי לעזוב אותה, במיוחד כי זה מסמל שני דברים - בגרויות החורף כאן, וצריך לחרוש, והצבא מתקרב בצעדי ענק. אלו שני דברים שאני כלכך חוששת מהם. יהיה מוזר לא לחלום יותר על וופרים D: או לא לשמוע את סינרגיה בלופים, שלא היו מביישים את גלגל"צ, בע. אני אתגעגע גם לחלק מהאנשים]: טוב, לכל דבר יש סוף. טוב. שתהייה שבת שלום.

למעלה