שרשור יומי 29.12

danzk

New member
שרשור יומי 29.12

יום טוב ושבת שלום

אני בבית ../images/Emo9.gif

וואוו זה כ"כ מוזר אני מרגישה כ"כ לא קשורה
לא קשורה לחיים בכלל
אז אחרי שבועיים מייגעים בבסיס הגעתי הבייתה ואני מכריזה בזאת משהו ידוע כבר: אין כמו בבית
. לא לישון במיטה מלאה בחול אלא במיטה שלי, להתרחץ המקלחת שלי, החופש שלי, החדר שלי...האוכל [של אמאP:] הכל!!!!! אז התגעגעתי
ואני חשה שסיימתי טירונות אבל ץכלס באמת נשאר עוד פחות משבוע. וואוו אני בבית
איזה כיף בית

אה וכמובן-

לשמוע את ווסט במערכת..זה חסר לי. [אני משלימה לא לדאוג
] שמעתי באמפי לפעמים אבל גם לא מספיק, ולא אותו הדבר. [ותתפלאו אבל מוזיקה החזיקה אותי שם ברגעים קשים במיוחד והיו כאלה].

onix 88

New member
ברוכה השבה! ../images/Emo13.gif

אני מתאר לעצמי שבאמת אין כמו הבית אחרי שבועיים בבסיס טירונות

כן הא..../images/Emo3.gif

זוועה פשוט
אבל במבט לאחור זאת בכל זאת חוויה דיי נחמדה בסופו של דבר. בעיקר בגלל הבנות שהיו איתי [היו..אני מסיימת טירונות ברביעי
] בנות ממש מתוקות, וכל הסיפור זו חוויה אחת גדולה. אבל זה קשה, בקושי היה לי זמן להסתכל על עצמי במראה אפילו לא תמיד ללצחצח שיניים, לא היה לי שניה עם עצמי ..וגם יש הרבה ניצול והשפלות אבל בסדר ככה זה . והקורררר קפאתי כמו שלא קפאתי בחיים מה לא היה ירד עליי מבול בזמן שמירה, ישבתי וירד עליי גשם במשך שעה ויותר, עמדתי שעות בבוץ טובעני ביום הכי גשום בשבוע במטווחים בשטח פתוח, היה קפוא כמעט כל הזמן ועוד אני לא באוהלים אני בחדרים אז בכלל..מה הייתי עושה באוהלים
מצטערת על הקיטורים חייב לשפוך לא?
ואני במחנה 80 שזה טירונות "שכונה" מה שנקרא..הכי קל שיש נדמה לי, אז המצב קשה
וזה נראה יותר משבועיים מאז שהתגייסתי
ככה זה כשכל יום עובר כמו נצח...

onix 88

New member
גם ידידה שלי איתך בבסיס

היא התגייסה יומיים לפנייך. מה הולך להיות התפקיד שלך? את כבר יודעת? (סליחה אם כבר שאלתי את זה).

מגניב..

אולי היא במחלקה אחרת..איך קוראים לה? ובקשר לתפקיד..זהו שאין לי מושג אני אפילו לא בטוחה בקשר לשם שלו:\ כנראה זה משקית לוגיסטיקה ואם זה יהיה משהו עם אפסנאות אני אבקש לעבור תפקיד
שאלתי את המפקדת וזה יקרה רק אחרי הטירונות, נראה מה ייסגר ומקווה לטוב..שיהיה אפשרי לעבור תפקיד בהמשך..

a 90s Noah

New member
לא לא רק לא לוגיסטיקה

זה אחד המשעממים אפשר להתפגר בתור אפסנאית...

אני לא אהיה בזה

ממש לא אני לא מוכנה לזה אם בזה מדובר אני אתעקש לעבור ברור...ואני אעבור כבר הבהרתי למפקדת שזה לא מתאים לי , מה אין להם את הנתונים שלי שם?:\

a 90s Noah

New member
הייתי במחנש ביום ראשון..

בסיס די דוחה בסה"כ.
ויש לכם רופא יחידה מפחיד שלא נותן גימלים! מקווה שיעבור לך מהר. ואגב הוא 5 דקות מהקיבוץ שלי..תבואי לבקר :p

וואי מגניב

דווקא נוף יפה יש שם
כשהייתי באחת מהשמירות שלי [לא זו עם הגשם אוי ואבוי אני מדחיקה את הטארומה..זו באמת טראומה] אז כן, כשהייתי לפני זה ביום הדווקא נעים, הייתי למעלה, במגדל, והבטתי בקנאה בבתים שם בפרדס חנה, עם הירוק, והשקט,והשמיים הכחולים, ו..לא יודעת זה היה כ"כ יפה..כ"כ רגוע..מרחבים ירוקים..ואז עבר לי בראש "מה זה מי מאמין שזה הנוף בישראל" זה נראה כמו חול לרגע
ואז גם עבר לי בראש למה אני צריכה להיות עם המדים המסריחים האלה במגדל שמירה המכוער הזה במקום להנות ממה שרואות עיניי
, אבל זה כבר סיפור אחר
בקיצר קינאתי באנשים שגרים שם

אה וגם..עוד חוויה..../images/Emo3.gif

אם כבר מדברים על רופא...עשיתי שם בדיקת דם כי המפגרים דפוקים האלה לא קלטו את העניין של האנמיה ואולי אפילו לא ירד לי על זה פרופיל [
] לכו תדעו..חח אקיצר עשיתי שם בדיקת דם והחובש שעשה לי את הבדיקת דם היה חמוד
הוא היה חייל צעיר לא יודע כלום מהחיים שלו, תקע לי תמחט כ"כ חזק ביד ואחר כך כאב לי שבוע וגם לא יכלתי להזיז את היד [!!] בהתחלה ובחיים זה לא היה לי ככה אחרי בדיקת דם..אף פעם!! זה גם היה כחול כאילו תרמתי דם. בקיצור צרחתי מרוב שזה כאב ואז כזה הוא אמר "אני לא רוצה להכאיב לך" [בקטע הזה נמסתי
] ואז הוא עצר ואמר אני אעשה לך שוב [היית מת מה אתה חושב לעצמך
] כנראה שהוא קלט מה עבר לי בראש ואז הוא אמר טוב נסתפק במה שיש..בקושי מבחנה אחת..בקיצור ממש מתוק רק חבל שהוא לא יודע איך לעשות בדיקת דם...אבל סלחתי לו
[ועדיין לא קיבלתי תתוצאות רק שתבינו כמה הם דפוקים]

a 90s Noah

New member
../images/Emo6.gif! לי מדדה חום איזה חובשת בגובה

של השולחן בערך.. אבל מה באותו רגע שהיא נתנה לי את המד-חום רציתי לשים לה טבעת על היד היינו יכולים לעשות דבל דייט עם חובשים ממחנ"ש
ופרדס-חנה? באיזה מגדל זה היה? כי פרדס חנה די מכוערת אם את מסתובבת בתוכה..למרות שיש ת'שכונות בצד (דרום?) שהן לייד איזה שדה..הייתי שם באחד הבתים וזה איזור ממש יפה. אבל "לב" פרדס חנה נראה כמו איזה שכונת עוני (בעיקר איזור השוק), למרות שלא נראה לי שרואים את זה משם. |חפירה|

למעלה