מגילה ארוכה לפניכם../images/Emo18.gif../images/Emo194.gif
אחרי יציאה באיחור הגענו למקום[רמות מנשה? מגדל העמק? לא ממש קלטתי], רוב הבנות הפציעו בחצאיות קצרות כמו שהן הפציעו עם שמלה בערב סיום:| בכניסה למועדון היה משקה כחול מזעזע
,וכשהתיישבנו הסתבר לנו שצריך תעודות זהות ורוב המשקאות בתשלום[הופתענו כי היינו בטוחים שזה כלול במה ששילמנו.כנראה שלא.] חוץ מוודקה,בירה,ושאר משקאות משכרים
כמובן שכולם התלבשו על הבר שמה,ותוך איזה שעה כבר חצי שכבה התחילה להראות סימני שכרות,אחרי עוד שעה אנשים כבר נמרחו על אנשים שהם לעולם לא דיברו איתם וכאלה
[אחח נפלאות האלכוהול
] ואני,שכל טיפת אלכוהול משפיעה עליי כמו חבית בירה
,שתיתי כל פעם מחברה[וודקה+ספרייט-לא רע,ודקה+תפוזים-גועל נפש],היא עצמה כבר הייתה שיכורה[סיפורי שכרות בהמשך
] והמשקה הרביעי שלה היה בערך חצי כוס וודקה וטיפה ספרייט
מתוך הבערך 4 שעות רקדנו איזה 3 וחצי
,היה ממש כיף,מוזיקה מעולה! מכל הסוגים והמינים[אפילו השיר של האלופה!!
היה להיט!],וסחטן לי שזיהתי מהצליל הראשון את show must go on
בכל אופן,הייתי ממש משוחררת[מסטולה אם אתם מתעקשים
] והיה כיף לרקוד ככה כשלא אכפת מכלום
..חוץ מהסחרחורות והאנשים שפתאום דוחפים את כל העולם[ניסיתי לשים להם רגל ולא הלך:/] עם חברה אחת שיכורה ואחת מסטולה הלכנו לחפש חברה אבודה ולהפתעתנו גילנו איזור שלא הרשו לנו לעבור[ר' השיכורה בתגובה:"אתה בכלל יודע מי אני?!"
,זה הרג אותי],ובואו נגיד שחטפתי את השוק של חיי ואני מעדיפה להיות נאיבית מאשר לדעת מה קורה שם
החברה האבודה נמצאה יוצאת מהשירותים עם מישהו
היו מלא קטעים מצחיקים שאני לא זוכרת,הממ אני מניחה שכל דבר שם הצחיק אותי,אבל היה ממש כיף לרקוד שם ולעשות שטויות
חחח חברה אחת תמיד שרה לי את טורו כמו ערסית ואני תמיד נקרעת מזה
[מפוצץ בדינרו
] בכל אופן,עם אוטובוס מלא בשיכורים ושקיות הקאה יצאנו בחזרה הביתה ["יש שם נעליים תלויות על הקיר!" "הדגים בכנרת צובטים!"
,אבל נשבעת שהייתי די צלולה והכל היה אמת!!
.באמת.היה קיר עם נעליים!] בכל אופן,היה ממש ממש ממש כיף,וגם מגעיל.כבר לא יכולתי להריח אלכוהול
וכל הדברים שגיליתי שם....הייתי מעדיפה לא לדעת
מסקנות:כשאני מסטולה אני רוקדת כמו ערס. אל תשתו על בטן ריקה.ובטח שלא רעבה. תצלמו ותתעדו כל זוג מוזר שנוצר עקב שתייה מרובה.