שרשור יומי 29.06.06

C u b e

New member
תודה אישית!

לצלילוש!

obz4

New member
המסיבה הכי טובה פשוט

והיא היתה שלי...היה כל כך טוב אתמול. בחיים לא נהניתי ככה באף מסיבה והייתי בהרבה... טוב אז בהתחלה אירגנו אנשים שיעמדו בשער של הקיבוץ כי לא חוקי לקחת כסף בפאב...אז עמדתי בין 11 וחצי ל12 כי ידעתי שבחצי שעה הזאת יש הכי פחות אנשים ורק ב12 אנשים מתחילים ממש להגיע ואני לא יפסיד את המסיבה. אז חזרתי...שתיתי קצת בירה,שוט וודקה, וודקה מעורבבת בכוס ואז קראתי לכל המארגנים של המסיבה שחגגו יומולדת לבוא לשתות איתי מהייגר שהבאתי.(25$ בדיוטי פרי,דודה שלי קנתה לי) והמשקה הזה הוא פשוט מדהים...הוא לא עושה בחילה כששותים בשוט,לא עושה הנג אובר ועושה את הסטלה הכי טובה שיש. תיכננתי לתת רק למארגנים אבל אז הייתי מבסוט מידי והחלטתי שבמסיבה שלי כולם יהנו...אז אם קלטתי מישהו לא מחייך ישר תפסתי אותו ושלחתי אותו לבר ואם הוא לא הלך אז נתתי לו ייגר שיהיה מבסוט,לא לקח הרבה זמן עד שכל הבקבוק נגמר...דאגתי שכולם יישתו ויהנו...ואני פשוט נהניתי בטירוף וכל שנייה בא אליי מישהו אחר ואמר לי שהמסיבה מעולה. וגם כיסינו את כל ההוצאות ואפילו הרווחנו עוד.(אירגנתי את המסיבה עם עוד 4) תנו לי להיות כל החיים מבסוט כמו שהייתי אתמול ואני מסודר.

../images/Emo6.gif חמודדד../images/Emo180.gif

שמחה לשמוע שנהנית
אתה מארגן לי גם משהו לכבוד היומולדת שלי?

a Warming Sign

New member
בוקר טוב,בוקר טוב../images/Emo194.gif

גם לפיל וגם לדוב
עברה השינה שלאחר ה"נשף"[עאלק]..הייתה מסיבה,כמו שחשבתי,לא משהו מפואר,והיה ממש ממש כיף!!
חזרתי ב6,הלכתי לישון,ואני לא יודעת אם יש לי כוח עכשיו להתחיל לספר חוויות,אז מגילה תבוא בהמשך

a Warming Sign

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo194.gif

שלנו דווקא היה באחלה מועדון
סתומרת,אני מניחה שהוא פחות אחלה כשהוא מפוצץ בערסים ויצורים אחרים בסופ"ש ולא בילדים שיכורים מהשכבה שלי עושים פאדיחות לעצמם
זה נשף כזה? או מסיבה רגילה?

s h u g i t

New member
"נשף"...... ../images/Emo15.gif

כולן באות עם שמלות. ואיכס- שמעתי שהמון בנות עשו גבות, מניקור, פדיקור, כווווולן פנים, חלק איפור מקצועי.... בע
אמנם אני באה עם שמלה [שלקחתי מחברה] אבל לא צריך להסחף... מי שבא בלימוזינה מקבל ממני אישית מכות- שיצא מהסרט שהוא חי בו.

a Warming Sign

New member
מגילה ארוכה לפניכם../images/Emo18.gif../images/Emo194.gif

אחרי יציאה באיחור הגענו למקום[רמות מנשה? מגדל העמק? לא ממש קלטתי], רוב הבנות הפציעו בחצאיות קצרות כמו שהן הפציעו עם שמלה בערב סיום:| בכניסה למועדון היה משקה כחול מזעזע
,וכשהתיישבנו הסתבר לנו שצריך תעודות זהות ורוב המשקאות בתשלום[הופתענו כי היינו בטוחים שזה כלול במה ששילמנו.כנראה שלא.] חוץ מוודקה,בירה,ושאר משקאות משכרים
כמובן שכולם התלבשו על הבר שמה,ותוך איזה שעה כבר חצי שכבה התחילה להראות סימני שכרות,אחרי עוד שעה אנשים כבר נמרחו על אנשים שהם לעולם לא דיברו איתם וכאלה
[אחח נפלאות האלכוהול
] ואני,שכל טיפת אלכוהול משפיעה עליי כמו חבית בירה
,שתיתי כל פעם מחברה[וודקה+ספרייט-לא רע,ודקה+תפוזים-גועל נפש],היא עצמה כבר הייתה שיכורה[סיפורי שכרות בהמשך
] והמשקה הרביעי שלה היה בערך חצי כוס וודקה וטיפה ספרייט
מתוך הבערך 4 שעות רקדנו איזה 3 וחצי
,היה ממש כיף,מוזיקה מעולה! מכל הסוגים והמינים[אפילו השיר של האלופה!!
היה להיט!],וסחטן לי שזיהתי מהצליל הראשון את show must go on
בכל אופן,הייתי ממש משוחררת[מסטולה אם אתם מתעקשים
] והיה כיף לרקוד ככה כשלא אכפת מכלום
..חוץ מהסחרחורות והאנשים שפתאום דוחפים את כל העולם[ניסיתי לשים להם רגל ולא הלך:/] עם חברה אחת שיכורה ואחת מסטולה הלכנו לחפש חברה אבודה ולהפתעתנו גילנו איזור שלא הרשו לנו לעבור[ר' השיכורה בתגובה:"אתה בכלל יודע מי אני?!"
,זה הרג אותי],ובואו נגיד שחטפתי את השוק של חיי ואני מעדיפה להיות נאיבית מאשר לדעת מה קורה שם
החברה האבודה נמצאה יוצאת מהשירותים עם מישהו
היו מלא קטעים מצחיקים שאני לא זוכרת,הממ אני מניחה שכל דבר שם הצחיק אותי,אבל היה ממש כיף לרקוד שם ולעשות שטויות
חחח חברה אחת תמיד שרה לי את טורו כמו ערסית ואני תמיד נקרעת מזה
[מפוצץ בדינרו
] בכל אופן,עם אוטובוס מלא בשיכורים ושקיות הקאה יצאנו בחזרה הביתה ["יש שם נעליים תלויות על הקיר!" "הדגים בכנרת צובטים!"
,אבל נשבעת שהייתי די צלולה והכל היה אמת!!
.באמת.היה קיר עם נעליים!] בכל אופן,היה ממש ממש ממש כיף,וגם מגעיל.כבר לא יכולתי להריח אלכוהול
וכל הדברים שגיליתי שם....הייתי מעדיפה לא לדעת
מסקנות:כשאני מסטולה אני רוקדת כמו ערס. אל תשתו על בטן ריקה.ובטח שלא רעבה. תצלמו ותתעדו כל זוג מוזר שנוצר עקב שתייה מרובה.

צליל88

New member
אני מתחילה לדאוג,../images/Emo179.gif

לא מספיק התלהבת מזה מכוכב נולד, עכשיו את גם רוקדת בקצב? הדרדרת
איך נעליים תלויות על הקיר? ובביקור הבא בכנרת אני אבדוק מה הולך שם עם הדגים
ולמרות מה שהלך שם, נראה שהשתלם לך ללכת

a Warming Sign

New member
ועוד רוקדת לצלילי 'האלופה'../images/Emo6.gif

זה סתם משעשע
זה קיבוץ,כנראה שזאת הייתה סנדלריה[מילה קיבוצית משהו] אז היו תלויות נעליים על הקיר,הרבה

s h u g i t

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo15.gif

האלכוהול בתשלום???
בטח גם אצלנו
אהממממממממ אני אמורה להיות עכשיו בבית ספר
טוב, אני אצא עוד חצי שעה

a Warming Sign

New member
כן,זה מעצבן לגמרי,../images/Emo194.gif

למרות ששילמנו רק 80 ש"ח,הייתי בטוחה שהבר יהיה באחראיותנו ואז לא צריך לשלם,וזה לא היה ככה..וגם היה צריך ת.ז. שהרבה לא הביאו, לדעתי בנות השתמשו גם בתעודות של בנים ולאף אחד זה לא הפריע

jenngirl

New member
אווו זה היה דיי קיצוני מה שהלך../images/Emo82.gif

אצלכם. גם אצלנו היו כמה מקרים אבל לא ככה. אבל העיקר שנהנית:)

boazgilad

New member
חחחחחח

איזה תמימה את, כל מסיבת נוער זה בית זונות רציני... כמה הקאת?
חחחח ודרך אגב נשים אל תעלבו אבל אתן פשוט לא יודעות לשתות!
באחת המסיבות אצלינו נגמרה השתיה אז בנות ביקשו אז חבר שלי שם להן כוס הקפצה בספרייט והן היו בטוחות שזה וודקא
סתומות חחחחחחחחחחחחחחחח ועכשיו לעיקר, הכי חשוב שהיה לך כיף! ושעשית חיים! ואממ מה לבשת לנשף בסוף?

a Warming Sign

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo194.gif

א.אני לא תמימה,אני יודעת מה הולך במסיבות אחרות,פשוט השכבה שלנו לא מורכבת מפרחות וערסים,וזה פשוט לא משהו שמתאים למי שלומד אצלנו לעשות[אני לא באה בגישה סנובית או משהו,אני מכירה את ההבדלים ביננו לבין בתי ספר אחרים ואת האופי/התנהגות של הילדים פחות או יותר],הם לא תמימים ורצים המון דברים דוחים במסיבות האלה אבל לא זה. אני יודעת על מה אני מדברת. ב.לא הקאתי. ג.אל תעשה הכללות בגלל כמה סתומות,אל תרד על בנות,ואל תעשה מעצמך מבין
ד.ואני לא אגלה לך מה לבשתי
תודה.

boazgilad

New member
היי למה לכעוס?../images/Emo10.gif

א. אני חולה עליך את יודעת את זה. ב. כל הכבוד שלא הקאת ג. לא לעשות מעצמי מבין במה? למה לא תגלי לי?

למעלה