שרשור יומי 28.7

omer87

New member
ובהצלחה!!! תרגישי טוב.....

ואיי שנים לא השתמשתי במשחת עיניים חח בטח של צה"ל אלה המגעילות
אבל אני רוצה בכל זאת

חחחחחחחח

תודה, אני מרגישה מעולה אני לא שמה בכלל משחה וטיפות..זיבי יעבור לבד. זה לא מגעיל, זה מבית מרקחת...צהל לא מכין ורוקח לבד

omer87

New member
ניתן להבין שדרשת מדרור את המהלך../images/Emo3.gif

חחחח לא נורא

eitam s

New member
ממ... אתה מבין לא נכון אם כך [=

חוץ מזה, אין שום דרך לדעת שאתה כתבת את ההודעה ראשון, הן פורסמו בדיוק באותה דקה.

eitam s

New member
אני מדבר שדרור לא יכול היה לדעת.

בכל אופן, זה כל כך שטויות. אין צורך להמשיך בדיון הזה.

miracle16

New member
אז היום שלי מתחיל באתמול

אתמול אחרי שהייתי כולי בדיכי 2 חברות שלי באו וכמעט גררו אותי החוצה ישבנו בבית קפה מוזר ביותר במוצקין הבית קפה ממש זול יחסית לבתי קפה באזור של הבית הישן שלי שאליהם אני רגילה אבל האוכל לא טעים!!! למרות שהאווירה נחמדה מאוד.. כזאת מקסיקנית כזאת היה לי קטע מצחיק אמרתי לחברות שלי שהמוסיקה בבית קפה הזה מזכירה לי את המוזיקת המתנה באיתור מודיעין כי זה ביטלס אז אחד מוזר שישב קרוב אלינו אמר ש"זה בגלל שזו אנטלוגיה של הביטלס" מה זה אנטלוגיה?! הגעתי לאות א' בפסיכו' ולא ראיתי את זה!!! (וזו האות היחידה שעשיתי!) ואז החברה המשוגעת שלי החליטה שהיא רוצה לחם שום מפיצריה במערבית אז הלכנו עד לשם והלחם שום שלה היה כל כך טעיםםםםם ושתיתי ברד שקצת צינן אותו (זה הזמן להזכיר את אמא שהתקשרה ב1 בלילה ואמרה שיר כשאת מגיעה תבדקי את העוף אם הוא מצונן אז תכניסי אותו למקרר.. WTF!?) ואז הלכנו לשבת אצל חברה שלי והיה מצחיקקקקק והיום אני הולכת עם 2 החברות האלה לקריון! סוף סוף לקריון!!! אני צריכה מלאאאאאא דברים

Dawson girl

New member
אוף.

עכשיו אני שוב מנסה, הפעם חמ''ן... אין לי מושג למה הפקס לא שולח למספר שלהם... ואני בונה על זה, שזה בכלל בעיה כי אין לי סיכוי.. אוף
והשתחררה לי קוביה, יופי
אחרי יומיים רק
והאורתו לא עובד יותר השבוע והוא בחיפה והוא יצא לחופש וצריך לחכות עד יום ראשון ו.. סעמק.. וחם לי.. יום מגעיל.

אמ

כולם נסעו עכשיו לחול נשארתי בבית לבד עם החתולה יש לחתולה חיסון ב16:00 אחכ ישלי צפורניים וזהו... מחר בבוקר שוב צבא

yaeli87

New member
היה לי אתמול את היום הכי מסריח

בעולם... גם לא עברתי וגם המפגר הזה פיטר אותי בטענה שאין לי גישה ואז הוא עוד מזכיר לי ואני י-ו-ד-ע של-א ע-ב-ר-ת א-ת ה-א-ו-ד-י-ש-ן... לה לה לה לה לה כוסאמאמאמאמאמאמאממאמאמאממאמאמאמאמאמאמא שלו יאיי עכשיו אני שוב מובטלת כוסאמק!

אמממ...../images/Emo10.gif

חבר וידידה שלי ניפרדו, אז בטח כל היום יהיו ניחומים עכשיו
פרידות זה דבר קשה...

למעלה