שרשור יומי 28.7

סיונתו

New member
אמממ

וואי חשבתי שהתאריך הזה לא יגיע אף פעם הוא מתגייס
וזה מוזר לי, לא שמפריע אבל מוזר והחבר הקודם, שהינו שנה ביחד והוא התגייס זה נראה לי טבעי ומחר הוא מתגייס עם עוד 2 ידידים שלי וזה נורא מוזר
וחוצמיזה, אני הולכת לסדר את הציפרניים, ולקחת את הדיוידי של הנשף, ולסדר את הפלאפון... וזהו נכון לעכשיו לפחות, אהה וחברה שלי חוזרת מהצבא
איזה מוזר זה להגיד את זה.. עצובי
לילה טוב

111שיר

New member
רעננה באמת חור!!!

אוף, אתמול חיפשנו בית קפה מסכן לשבת בו ב1 בלילה, והכל נסגר, פאק! הלכנו לקפה וחברים (קופי אנד פרנדס), הלכנו למסעדת אדיסון, לזאת שלידה וגם לזאת שלידה (משהו עם ספגטי). הלכנו לארומה, גם קפה(או משהו כזה חחח, שמעתי את זה רק באויר). בסוף חזרנו לכפ"ס לדלי קרים ולפיצה ממול. נו באמת! לא שזה מפתיע יותר מדי, זה סתם מעצבן. בהרצליה הכל פתוח, אם היא הייתה יודעת לנסוע לשם...חחח. באמת, למה אתם לא נוסעים להרצליה במקום לכפ"ס? יש שם אחלה מקומות, וים... בכפ"ס חוץ מזה אין כלום

סיונתו

New member
מי אמר שאנחנו לא../images/Emo35.gif

אבל נגיד בימי שישי יש שם מזה פקקים
תמיד אנחנו נוסעים להרצליה בסוף לכפ"ס ואז מתייאשים וחוזרים לרעננה... אתמול היינו בטוסט בר... אבל ארומה פה פתוח עד איזה 2 לא

111שיר

New member
ברעננה ראינו שהם סוגרים

בכפ"ס הם באמת בדר"כ פותחים עד מאוחר

omer87

New member
ואכלתי טו מאץ../images/Emo10.gif

למה אני תמיד חייב לאכול את הבעעעע הזה??? מק רויאל בעעעעע עם ציפס ואיזה ליטר ספרייט ואחרי כמה שעות גלידה

hell cen be fun

New member
למה חייבים כותרת? ../images/Emo13.gif

שיעור נהיגה [שיגמר כברר!] וזזהו, בעצם. עוד יום למרוח.

בוקר ../images/Emo4.gif

כל הלילה הייתי אצל חברה שלי בניסיון להעביר לה את הזמן ולעודד אותה.
זה המקום לבקש מכם- אנשים... תעשו לי טובה ותשמרו על עצמכם. עכשיו חזרתי מבדיקות
דווקא היה סביר.

miracle16

New member
למה מה קרה לחברה שלך?

ברור שאנחנו שומרים על עצמנו! אנחנו אגואיסטים שכאלה

לחברה שלי לא קרה כלום.

אבל לאנשים אחרים כן. לא משנה, אני לא יכולה לפרט יותר מידי, אבל בטח זה יגיע לחדשות באיזשהו שלב...

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gifבוקר-טוב../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif

לנקות..לנקות..לנקות המנקה לא באה

omer87

New member
אני קם לי ומגלה ששרשרו את

השרשור היומי שפתחתי ראשון
ואוףףף נמאס לי כבר מהדלקות עיניים האלה כבר ממרץ בערך יש לי אותן שבוע כן שבוע לא!!!!! ןאני לא מוצא אף רופא נורמלי!!! אז מה אם קמתי באחת ורבע והם כבר סגורים

אמ

ישלי המון משחות וטפות אם אתה רוצה ודלקת עיניים זה אחלה, קיבלתי 4 גימלים
שמור תדלקת לצבא

omer87

New member
ואיכשהו לחצתי אנטר../images/Emo6.gif

לא רוצה לשמור לצבא
כבר נמאס לי מזה אבל בין אם אני רוצה ובין אם לא...... ישארו לי כל מיני בלאכסים לצבע

למעלה