שרשור יומי 28.10

danzk

New member
שרשור יומי 28.10

שבוע טוב לכולם

K e R e N18

New member
שבוע מעולה לכולם!!../images/Emo13.gif../images/Emo204.gif

אין כ"כ תכנונים
נקווה שיתקשרו אליי מהעבודה..וזהו!! יומטוב לכם!! והלוואי שלא ירד הרבה גשם

שבוע טוב ../images/Emo13.gif

מחר שוב עבודה. בקרוב מאוד משכורת. מחר הולכת לפגוש מישהו שלא ראיתי כמה זמן. ~מתגעגעת~ היום ידיד שלי הפתיע אותי ובא לבקר. היה נחמד. מקווה שנהנתם בסופ"ש וכאלה.. שבוע טוב לכולם :)

DreamS_HunteR

New member
עוד שבוע הגיע..../images/Emo121.gif

עובד מ11 בבוקר עד 8 בערב. אח"כ.. נראה מה יהיה. אני רוצה לראות את "התאומים" שהגיע לאילת במקרה.. בד"כ סרטים מגיעים לפה באיחור היסטרי.

it just too little too late

שבוע טוב.. השבוע בשעה טובה אני סופסופ מתחילה להדריכ תכלסססססס יש לי יום גזר (ממש קודים הא
) ויום של סדנת שלום...יום רביעי לפני יום הזכרון לרבין..
טוב שיהיה שבוע טוב אני ממש מתגעגעת לפורום!! הודי!!! דברי איתי כבר מעיין יאללה בואי!!

jenngirl

New member
אין לי את המספר שלך:(../images/Emo82.gif

הוא הלך לי לאיבוד עם הפלאפון. למי יש?! בבקשה שישלח לי מסר או הודעה במסן/אייסי

Taam YutvatA

New member
עוד שבוע מתחיל...../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

לישון עד מאוחר לקום לעבוד מ3 עד 10 וזהו. שבוע אופטימי במיוחד בפתח

m i r u s h i

New member
2Day../images/Emo108.gif

להתקשר למורה נהיגה שלי [לשעבר? >:],שיעבור דרכי היום עבור השלט של ה'נהג חדש'...ועל הדרך להביא לו מתנת פרידה :) [בקבוק יין וקופסת 'מרסי',הוא ואשתו מכירים את ההורים...אז זה לא יראה מוזר. P:] כמה אני מעריכה את הבנאדם הזה. הוא כזה תותח D: ואולי,אם ירצה ה',נסיעה ראשונה עם אבא. [קשה לי להאמין,אבל נראה] שבוע נפלא אנשים

זה מזכיר לי שאני עדיין אל נתתי לשלי

מתנה.. מה אפשר כבר לתת לו? גם אצלינו הם מכרים של ההורים..........

m i r u s h i

New member
אמממ../images/Emo108.gif

בהתחלה רציתי לקנות לו ריחן לאוטו,סוג של מזכרת...ואז חשבתי על זה קצת והגעתי למסקנה שהוא יחשוב שהמתנה תרמז שהאוטו מסריח
אז התייעצתי עם ההורים והוחלט שבקבוק יין טוב [ולא מהיקרים ביותר :X] ושוקולדים+ברכה זה מספיק :)

דוש2

New member
המממ שבוע חדש

היום אני לא עובדת !!!
פוגשת בצהוריים מישהו שהמון זמן לא ראיתי.... אח"כ אני בטח יחזור לישון ואז יקפוץ לחברה שמתגייסת בקרוב.. בעיקר לנוח.. ועוד יומיים..עוזבים את העבודה..ואז חודש לגיוס !

no promises.........

טוב אז נתחיל ככה שקמתי ב6 וחצי.. הספקתי את האוטובוס כמו שרציתי.. רק שלא הצטיידתי במזון כמו שרציתי (ומזל!!) באוטובוס ישב לידי כזה חתיך.. |מזיל ריר| שלא יכלתי לזוז... בסוף פתחתי ת'ספר ודווקא היום היו בו תיאורים של הגיבורים..אההמ אהממ.. (אני מקווה שהוא לא מבין אנגלית :X) בקיצור, החלטתי לרדת בת"מ בגלל הגשם.. ויצא שנדפקתי.. הייתי שעה בחוץ במקום 20 דק'.. (יותר אני לא עושה ניסיונות
בלי נדר) וזהו, עכשיו אני נשומעת את השיר המדהים הזה!! ומקלידה תוך כדי.. יום טוב וגשום לכולנו

למעלה