שרשור יומי 28.10

Y M C A

New member
הממ אני פה

לא הייתי על המחשב כבר הרבה זמן... אז אני פה. היום שומדבר מיוחד.

jenngirl

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo82.gif

איזה אחלה יום! אתמול עבדתי 6 וחצי שעות.מ-6 עד 12 וחצי בלילה. רק ב-1 וחצי נרדמתי והיום ב-6 וחצי בבוקר קמתי לעבודה שוב
הייתי אמורה לעבוד ערב אבל החלפתי עם מישהי כי אני שונאת לעבוד בערבים,וגם מבחינה הגיונית היה עדיף שאני אעבוד בבוקר[אני יודעת לעשות קפה והיא לא.ומי שבאה לפתיחה כדאי שהיא תדע לעשות קפה כי זה מה שעושים בבוקר]. היה דווקא יום מצחיק בעבודה,גם אתמול היה לא רע[חוץ מהקטע של הניקיון לפני הפתיחה.היה מזוויע]; ] היום בא האחמ"ש החדש להתלמדות על כל החנות,אם הוא יתקבל לעבודה יהיו מה זה בלאגנים עם הבנות.הן יהיו ממש שפוטות שלו,אני כבר רואה את זה. אחת העובדות מכירה אותו כי אח שלה המליץ עליו,והיא אמרה שהוא לגמרי סטלן. היום התברר שהיא דיי צדקה. הצלצול שלו בפלאפון זה "למעני"
[למעיינייייי.כפרעלייך.ישר נזכרתי בך]. בערב אני מקווה לצאת או סתם להשאר בבית,זה גם נחמד. יום טוב לכולם!

onix 88

New member
../images/Emo6.gif לאן הגעתי מהווסטלייף שלך

נכנסתי לראות מה זה, ואותי זה לא כ"כ עניין, סליחה מורן. אבל אמרתי שאם אני כבר ביוטיוב אני אבדוק אם יש שם פרקים של חברים
ובאמת יש, אז ראיתי פרק אחד מהעונה הראשונה (שצ'נדלר נתקע עם הדוגמנית בתא הכספומט), וראיתי חלק מהפרק האחרון (עונה 10). אז תודה מורן

onix 88

New member
שלמים שלמים ../images/Emo45.gif

הם מעלים כל פרק בכמה חלקים של 10 דק' לכל חלק, אבל בסופו של דבר אלו פרקים שלמים. תהני!

Y M C A

New member
בר הורדתי וחרשתי על 9 העונות

אבל טוב לדעת שזה קיים. יש גם סדרות אחרות? נגיד אמממ...סקס והעיר הגדולה?

a Warming Sign

New member
אוי זה עם הדוגמנית הוא אדיר!../images/Emo194.gif

בערוץ 2 משדרים עכשיו את העונות הראשונות?

איי אייי לגמרי ../images/Emo3.gif

אי אפשר איתם!!! מאוהבת (בשיין) =]
שיין פשוט מוכשר, זמר אמיתי, ברמות מטורפותתת, גם למארק יש קול מדהים כמובן, אבל שיין, שיין הוא משהו אחר..
איזה בנאדם..
. ואיזה שיר!!!!! השיר הזה פשוט...חסר אפשרות לתיאורים בכלל. שיין אמר באיזה הופעה לפני שהם התחילו לשיר אותו שזה הפייבוריט ווסטלייף סונג שלהם. וגם שלי

אני פשוט מטורפת על כל השירים

הישנים שלהם... מ3 הדיסקים הראשונים שלהם.. כל שיר פשוט תענוג!!!

shiran™

New member
עבדתי מ6 בבוקר

עד 5! ואתמול בעדי אשכנזי היה פשוט אדיר. האישה הזאת - דיוה ומלכה אמיתית. היה קורע! מצחיק! ענק! כ"כ נהניתי ... היה שווה כל שקל ! אני רוצה שובבב !!!

למעלה