שרשור יומי 27/2

אז ככה

אני חולה בבית אבל עכשיו אני מרגישה הרבה יותר טוב... יום ראשון התעלפתי בדירה בבוקר מרוב שמתתי מכאבים...ואיבדתי נוזלים... בקיצור אני מחר בעז"ה חוזרת לירושלים ויום רביעי אני אחזור לעבודה ואז יום שישי אני אחזור הבייתה... אני מאודדד עייפהההה אני עכשיו בפרק 18 של נמלטים אתם פשוט לא מבינים איזה לחצצצ אבל העייפותמנצחת הגופ חלש מידי כדי לשרוד... לילה טוב המשך שבוע מטמטם.... אוהבתתתתתת

Gal isr

New member
18 שודר רק היום בלפנות בוקר

בארה"ב...איך ראית אותו?

אממממממ

בוא/י נגדיר את זה ככה...יש לי את כל הפרקים של הסדרה...וזה 18 בעונה הראשונה... העונה השנייה עדיין לא התחלתי אבל גם אתה יש לי... ואני בקרוב גם אתחיל להוריד את השלישית...

ררררררררררררררר

עניתי על זה ומשומה תפוזונה לא העלה את התגובה ורק עכשיו ראיתי... ראיתי את 18 של נמלטים של העונה הראשונה העונה השנייה אצלי רק בהורדה...
יש לציין שהייתי ממש חולה אז הספקתי לראות 18 פרקים בשני לילות... אני ממש אוהבת את הסדרה...

משרד החינוך =../images/Emo64.gif

איכסההההה
ועוד מצפים לנוער מתורבת.. המורים על הפרצוף המפקחים בכלל יותר גרועים.. ולא לדבר על שרי החינוך שצצים כל פעם בלי קשר לחינוך.. שפכתי... רע לי

shiran™

New member
הלו הלו

לא הלו הלו כמו בשוק אלא hello hello מנומס באנגלית
קיצור, קמתי ב10, תליתי כביסה, שטפתי כלים ויצאתי לקופ"ח לבקר את חברה שלי שעושה שם שירות לאומי ובדרך גם צילמתי כמה דברים למחר ללשכת גיוס. עוד לא עשיתי קניות לצבא וחוץ מגרביים, תחתונים וחזיות אין לי מושג מה צריך לקנות.

../images/Emo6.gif "לא כמו בשוק"

ומעיין פירסמה איפושו מה צריך לקחת לצבא.. אני חושבת שכתוב שם גם מה צריך לקנות.. לא?

danzk

New member
מה צריך ומה לקנות=רשימת קניות

וזה לא איפשהו זה בקומונה של אמיר וירדן שאת לא בדיוק קשורה אליה
וזו דוגמא לרשימת קניות.. יש לי עוד אחת, אבל כתובים בה אותם הדברים פחות או יותר

danzk

New member
זו לא הרשימה שלי.

כלומר, לא אני כתבתי אותה. אבל תודה

Y M C A

New member
תקשיבו

אחרי שאתם מארגנים תתיק, תרימו אותו על הגב ותנסו לדמיין את עצמכם הולכים עם המשקל הזה הרבה זמן (במקרה שלי, קילומטר מהמגורים לש.ג) . לא הצלחתם? כבד מידי? יופי, עכשיו תוציאו את כל הדברים הלא חשובים. אפשר להסתדר יופי בצבא גם בלי כל המותרות. תכלס, בטירונות שלי, הדבר אולי הקשה ביותר פיזית היה לסחוב תתיק. ברור שבפעם הראשונה לוקחים את כל הבית ואז מקבלים עוד קיטבג מלא כל טוב
בבקו"ם אז תנסו לצמצם.

shiran™

New member
מה מקבלים בבקו"ם?

תתרמי לנו מהניסיון שנדע מה לא צריך ולא רצוי לקחת כי כבר מקבלים!

Y M C A

New member
המממ בואי נראה

תכלס, חוץ מהמדים לא השתמשתי בשומדבר שקיבלתי מהבקום, למרות שאולי כן יכולתי
. בכל מקרה, אל תביאו כרית, נראה לי מיותר (למרות שאני לא דוגמא, אני גם בבית ישנה בלי כרית) אבל אם אתם לא אובססיביים לגביה זה נראה לי סתם תופס מקום. שוב, כל הדברים האלה הם אינדיבידואליים אבל אני למשל התקלחתי יום כן יום לא ככה שגם החלפתי גופייה וטייץ (גטקעס, מה שתרצו) פחות. זה באמת לא כזה נורא ללבוש את אותו דבר כמה ימים, זה גם חורף אז פחות מזיעים ואם כן אז דאודורנט. שמפוסבוןמרכך תביאו בבקבוקים קטנים (יש את אלה של מי עדן הקטנים קטנים עם ציורים של סנופי) . אל תביאו בגדים אזרחיים (ובטח שלא בכפולות של 2) . אני אישית נשארתי עם המדי ב' במד"סים (אצלנו קראו להם אג"ים - אימון גופני) . ואם ממש מכריחים אתכם להחליף לאזרחי אז תקחו פיג'מה שהיא טרנינג שאפשר להשתמש בו לשתי המטרות. שמיכה, מה שאני עשיתי זה לקחתי ציפה של שמיכה ובפנים אמא תפרה שמיכת פליז , חוץ מזה מקבלים שקש מהצבא ככה שמספיק חם ככה (מי שמדברת
היו לנו חדרים). אם אתם באוהלים אז אין לי מושג. אה וגם תמיד ישנתי עם המעיל, סוג של שקש לפלג הגוף העליון. אז בקיצור תחסכו מעצמכם את כל פרוצדורת הסדין-ציפה-פליז ותקחו רק ציפה. אל תשכחו שצריך להספיק גם להכניס הכל לתיק בבוקר והרבה יותר קל להכניס דבר אחד מאשר שלושה. נייר טואלט- 2 גלילים זה מספיק. להשתמש בתבונה! מגבות - אחת! לא צריך יותר. ותזכרו לייבש אותה שהיא לא תסריח. וגם אם לא מספיקים לייבש אותה אז בחיים לא להכניס אותה רטובה לשקית ניילון, קחו שק כביסה מבד. כובע וצעיף לא צריך. אטמי אוזניים מקבלים בבקו"ם. ותכלס תחשבו שאם הצבא לא סיפק לכם משו (לדוגמא נעלי ספורט) אין לו שום זכות לדרוש שיהיה לכם את זה. מדסים עשיתי עם הנעלי בקו"ם. עוד שאלות? אני פה.

shiran™

New member
אפשר לעשות מדסים

עם נעליים בכל הצבעים? (נעליים חומות עם שרוכים ורודים
) אמממ... אני בטוחה שיהיו לי עוד שאלות, אבל יש לי אותך באייסי.. עד שתחזרי לצבא. את כבר יודעת איפה את? יומיות? סגור?

shiran™

New member
אה ו

מקבלים בבקום גופיות? חולצות? משהו? חוץ מהמדים..

למעלה