המממ בואי נראה
תכלס, חוץ מהמדים לא השתמשתי בשומדבר שקיבלתי מהבקום, למרות שאולי כן יכולתי
. בכל מקרה, אל תביאו כרית, נראה לי מיותר (למרות שאני לא דוגמא, אני גם בבית ישנה בלי כרית) אבל אם אתם לא אובססיביים לגביה זה נראה לי סתם תופס מקום. שוב, כל הדברים האלה הם אינדיבידואליים אבל אני למשל התקלחתי יום כן יום לא ככה שגם החלפתי גופייה וטייץ (גטקעס, מה שתרצו) פחות. זה באמת לא כזה נורא ללבוש את אותו דבר כמה ימים, זה גם חורף אז פחות מזיעים ואם כן אז דאודורנט. שמפוסבוןמרכך תביאו בבקבוקים קטנים (יש את אלה של מי עדן הקטנים קטנים עם ציורים של סנופי) . אל תביאו בגדים אזרחיים (ובטח שלא בכפולות של 2) . אני אישית נשארתי עם המדי ב' במד"סים (אצלנו קראו להם אג"ים - אימון גופני) . ואם ממש מכריחים אתכם להחליף לאזרחי אז תקחו פיג'מה שהיא טרנינג שאפשר להשתמש בו לשתי המטרות. שמיכה, מה שאני עשיתי זה לקחתי ציפה של שמיכה ובפנים אמא תפרה שמיכת פליז , חוץ מזה מקבלים שקש מהצבא ככה שמספיק חם ככה (מי שמדברת
היו לנו חדרים). אם אתם באוהלים אז אין לי מושג. אה וגם תמיד ישנתי עם המעיל, סוג של שקש לפלג הגוף העליון. אז בקיצור תחסכו מעצמכם את כל פרוצדורת הסדין-ציפה-פליז ותקחו רק ציפה. אל תשכחו שצריך להספיק גם להכניס הכל לתיק בבוקר והרבה יותר קל להכניס דבר אחד מאשר שלושה. נייר טואלט- 2 גלילים זה מספיק. להשתמש בתבונה! מגבות - אחת! לא צריך יותר. ותזכרו לייבש אותה שהיא לא תסריח. וגם אם לא מספיקים לייבש אותה אז בחיים לא להכניס אותה רטובה לשקית ניילון, קחו שק כביסה מבד. כובע וצעיף לא צריך. אטמי אוזניים מקבלים בבקו"ם. ותכלס תחשבו שאם הצבא לא סיפק לכם משו (לדוגמא נעלי ספורט) אין לו שום זכות לדרוש שיהיה לכם את זה. מדסים עשיתי עם הנעלי בקו"ם. עוד שאלות? אני פה.