איזה סרטיםםםםםםםםם../images/Emo122.gif
בני סלע הזה..|ימחשמו| גורם לי לפראנוית יתר
בבוקר היו מעין מחסומים של המשטרה....ז"א הם האטו את התנועה לכדי 1-2 נתיבים.... והחייל שיישב מקדימה עבר לאחור והתיישב לידי (באוטובוס למי שלא הבין)אבל הוא היה חתיך מידי בכדי להיות בני סלע....וגם נראה צעיר
אח"כ בחזור.... וכאן מתחיל סיפור אימה (לפחות שאני ממש פחדתי בו) היה איזה בנאדם בן 30 - שהסתכל עליי הוא ישב בספסל לידי... (לא כיסא לידי אל תתבלבלו) וכל שנייה נעץ בי מבטים וכשהסתכלתי עליו הוא מצמץ בעיניים ("עשה לי עיניים " בעברית
) אז בהתחלה חשבתי שזה כי אני צועקת (דיברתי עם קרובת משפחה שלי שבדיוק פגשתי באוטובוס וכולי הייתי התלהבות) ואז הנמכתי את הקול.. והוא עדיין.. וזה הציק כי הוא כל שנייה הסתכל... אז החזרתי לו מבט והוא שוב עם העיניים שלו.. זה היה מפחיד!!! (ככה גם אין את הקטע של "מי נשבר ראשון" כי הוא ממש ממש מצמץ מהר... וזה הבהיל...) אז הסטתי מהר את המבט אל החלון.. ואז שקרובת משפחה שלי ירדה הוא המשיך.. אז לא התייחסתי כבר... ואז ככה זה המשיך עד שבאיזה שהוא שלב נמאס לי ועברתי לשבת מאחור...אבל הוא לא הפסיק.. הוא אפילו הסתובב לאחור... אלוהים איזה פחד זה היה.. מהר התקשרתי לבת דודה שלי... (לא ההיא שפגשתי באוטובוס-אחרת) הוא בטח חשב שהתקשרתי למשטרה
ההסתובבויות אחורה פחתו.. אבל הוא עדיין היה מסתובב אחרי כל תחנה לאחור... זה היה כ"כ מפחיד!!!!!
בסוף התקשרתי לאבא שלי שיבוא ויחכה לי ליד התחנה כי לא הייתי מוכנה לזוז צעד אחד יותר כשהבנאדם אחריי.. התפללתי שהוא ירד שלפניי אבל זה לא קרה... התקשרתי לאבא שלי ושאלתי אותו אם הוא כבר בתחנה והוא אמר שלא וכבר הייתי צריכה לרדת.. אז בסוף ירדתי בתחנה אחרונה (אני תחנה אחת לפני האחרונה..) והמניאק לא ירד.... אבל בסוף הוא כבר לא הסתכל עליי... איך קיללתי אותו יימח שמו!!!!!!!!!!!!!!
ואני ממש מקווה שזה באמת לא בני סלע...
|סחפירה|