שרשור יומי-27.11

jenngirl

New member
באמת לא היו היום הרבה../images/Emo82.gif

אנשים בעבודה. אבל סתם היה קקה. מחר משמרת בוקר עם 2 עובדות שאני אוהבת[: בערב מקווה לצאת. יום טוב לכולם!

AndreaCorr ©

New member
אל תגידי את זה!

2007 = גיוס. :0 לאחר שהמחוש בברכי התגלה כדלקת, גם מחר אני לא עובדת.
אז מקווה לנצל את היום היטב.

כרגע חזרתי ממסיבת גיוס של מישהי

מהעבודה.. היא כולה דתייה קטנה כזו ומתגייסת למג"ב.. מקווה שיהיה לה טוב שם. היה ממש ממש נחמד, כיף לצאת עם הבנות מהעבודה... איכשהו זה גם משחרר מכל הלחץ של עבודה עם לקוחות לא ממש קלים(בלשון המעטה). מחר רק משמרת מחמש וחצי עד אחת עשרה, ולפני זה אולי אלך לנקז במרפאה את כל הדם שיש לי. :X יום טוב. :)

Gal isr

New member
כמה טוב שיש יום חופש

אז חזרתי מאימון קבוצה הבוקר, היה קרררר ומאגניב. עוד מעט רופא שיניים (מתחילים להכין כתר) ולקחת את אמא מהעבודה (אסף הרופא). יומנעים

דוש2

New member
הווו היום התחיל בטוב

טיפול פנים ומסז' מדהים .. איזה כיף לפתוח את היום ככה..היה כ"כ כיף!! נחזור לישון,ואז לסדר את הארון עם החברות! ואז... מקווה מאוד לראות אותו ושהיום יהיה היום ! (אין צורך להבין) .. יום טוב!!

SuGaRBabe1

New member
הכי אדיר בעולם :]

המפקד שלי התקשר אתמול ופשוט נתן לי יום חופש על חשבון המערכת... ככה סתם בגלל שהוא אוהב אותי :) [סתם, לא. הלוואי
] אבל אני באמת ביום חופש - פשוט בגלל שאני צריכה להגיע מחר בבוקר לבסיס אחר שהוא בערך שעה נסיעה מהבית שלי, וזה סתם מיותר שאני אגיע היום ע-ד לבסיס שלי באילת בשביל לצאת שוב למרכז. אז אני בבית :) קמתי לא מזמן, דפקתי כ-ז-א-ת מקלחת, ותכף אני אכין לי ארוחת צהריים טעימה :) ואולי יותר מאוחר אני אפגש עם חברה, ואחר כך בקניון עם אמא לקנות שטויות... ואז בערב לסדר תיק ולישון מוקדם כי קמים מחר ב-6 ורבע :[

shiran™

New member
אני בבית.. חולה..

אז הנה שרשור יומי שלא מתחיל ב"עבדתי". הלכתי לרופאה, ומיד אחרי זה נכנסתי גם לרופא עור, ככה שתפסתי 2 ציפורים במכה אחת. אכלתי טוסט מדהיםםםםםםםםםםםםםםםם
שהכנתי!! ועכשיו אני בבית, עם מוזיקה, ואולי לראות איזה סרט שיש בבית.. המשך יום נעים לכולם

משעמם לי ראבק../images/Emo10.gif

אני רוצה קצת אקשן... שמישהו יבוא לקחת אותי הביתה... החדר שלי זועק אליי

obz4

New member
הצבא לא מפסיק להפתיע

בהתחלה אמרו לי שאני עושה טירונות עם מוד"ש או הנדסה קרבית, אתמול התקשרתי לשאול עם מי אני עושה בסוף,אמרו שיחזרו אליי עוד שעה.כמובן שלא חזרו, אז התקשרתי אחרי כמה שעות ואמרו לי שאני עושה טירונות עם מז"י (מפקדת זרוע יבשה). מה זה אומר? אין לי מושג. ההשערה שלי שאולי הם עושים טירונות מיוחדת ליחידות קטנות כמו זאת שאני מיועד אליה או משהו...כל מקרה נשארו לי רק עוד 8 ימים לחשוב על זה. יום טוב לכולם.

tuti100

New member
שני.. :)

אממ.. בוקר מציק, שיעור נהיגה רעע עם מורה מחליף.. :/ עוד מעט הולכת לעבודה ובערב קונצרט.. יום טוב.

belabula

New member
עוד 4 חודשים בדיוק...

אני מתגייסת! הזמן לא זז... התעוררתי הלילה ב- 00:20 ומשום מה ראיתי 05:20. התחלתי להילחץ שאני אאחר לעבודה, קמתי מהר, צחצחתי שיניים ואז פתאום חשבתי שזה לא הגיוני שאחרי חמש עכשיו והשעון לא צילצל. בדקתי שוב את השעון וקפצתי למיטה חזרה בשמחה גדולה... חוצמזה היה יום עבודה רגיל..

onix 88

New member
4 חודשים כבר לא נשמע כ"כ הרבה :-O

כמעט כמו מה שעברנו עד עכשיו מסיום הלימודים. אין דבר יותר טוב מגלות שיש עוד זמן לישון (כשעייפים כמובן).

onix 88

New member
אבל בלילה היו לך עוד 4 וחצי שעות

לישון
למה את קמה כ"כ מוקדם? במה את עובדת?

belabula

New member
במפעל..

מתחילים בשש (צריך להיות קצת לפני..) יש לי מלחמה עם עצמי כל בוקר עד שאני יוצאת מהמיטה. כאילו חזרתי לבצפר...

למעלה